Gdy ostatni listek w listopadzie opadnie 🍂, dzidziuś nam do brzuszka wpadnie 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusshka, bo posciel będzie do zmiany, dalej biegusiem do łazienki ❤️🍀
Aszin grunt że to nic poważnego, miłego oglądania ⚽
Alysa cieszę się że znalazłaś własną równowagę i czujesz się z tym dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2023, 08:31
aszin, Pusshka, goska000 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
nick nieaktualnyezra wrote:Ja również stoje pod kibelkami - trzymam kciuki ! 😍🤞🏻⏸️
Ja kolejny dzień bez 🐒, dziś 34 dc już jestem trochę zła, bo nie mogę zacząć ani nic.. a już mam nawet umówioną wizytę na monitoring w grudniu i zaraz się okaże, że z czapy termin 😞
myślicie, że progesteron, który brałam dopochwowo przez 10 dni po owulacji mógł mi wydłużyć cykl? Gdzieś tu czytałam, że prog może robić takie rzeczy 😞
Ja mam weekend z mężem w domu - wyjątkowo ma wolne, więc cieszę się bardzo ♥️🥹
Wiem jak irytuje taki wydłużający się cykl. Trzymam kciuki żeby 🐒 przyszła czym prędzej skoro już musi!ezra lubi tę wiadomość
-
Alysa, super, że msza wywołała w Tobie takie odczucia, ja przyznam, że nie mogę się przekonać do kościoła.
Anka32 lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
nick nieaktualnyPusshka wrote:Dzień dobry!
Na wstępnie napiszę, że odzywam się do was z łóżka - chyba jak się da odwlekam moment testowania 🤣 Zaraz idę do wc, bo widzę że konkretna kolejka się ustawiła!
Dziękuję kochane za życzenia ❤️ i wszystkim innym Katarzynom też życzę wszystkiego najlepszego z okazji imienin ❤️
@Olalee, przytulam Cię kochana.. Może faktycznie w ten sposób odreagowuje, co nie zmienia faktu, że to bardzo bolesne słowa i nie powinny paść 🫂
@Alysa, cieszę się że jest Ci lepiej i wczorajsza msza dała Ci ukojenie ❤️ Miód na moje serce!
Myślałam, że już wstawisz zdjęcie ⏸️ a Ty nawet z łóżka nie wstałaś 😜
Nie trzymaj nas w niepewności 😁 -
Dziękuję za kciuki, ale niestety biało. Na szczęście mnie biel nie razi, walka dalej będzie trwać 💪
Jako dowód wstawiam zdjęcie!
Dla przypomnienia: dziś 11 dni od Ovitrelle, będę powtarzać w poniedziałek na pewno 😊
https://zapodaj.net/plik-r2JhvB2xrWStarania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
20.11 770g 🐻
-
nick nieaktualny
-
@Pushkka, najważniejsze, że biel Cię nie razi, trzymam kciuki za poniedziałkowe testowanie, a jak nie to za kolejny cykl 💋
Ja w poniedziałek będę 10dpo i chyba też zatestujePusshka, goska000, Anka32 lubią tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Pusshka wrote:Dziękuję za kciuki, ale niestety biało. Na szczęście mnie biel nie razi, walka dalej będzie trwać 💪
Dla przypomnienia: dziś 11 dni od Ovitrelle, będę powtarzać w poniedziałek na pewno 😊
https://zapodaj.net/plik-r2JhvB2xrW
Ja liczę że to może być jeszcze za szybko 🙏Pusshka, AnitaK lubią tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
nick nieaktualny
-
To prawda, może jeszcze za wcześnie - będę powtarzać 😎
aszin, Mysza_Polna, blador2, Olalee, goska000, Anka32, bonassola, Kira, Jagodecka, Meganka, Olaura, Chmurka21, rudaa95 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
20.11 770g 🐻
-
Pusshka wrote:Dziękuję za kciuki, ale niestety biało. Na szczęście mnie biel nie razi, walka dalej będzie trwać 💪
https://zapodaj.net/plik-r2JhvB2xrW
W takim razie trzymamy jeszcze kciuki za poniedziałek ☺️ Wszystkiego najlepszego z okazji imienin! ❤️Pusshka lubi tę wiadomość
🙋29 🤵33
2019 - 👧
23.11.23 ⏸️
28.11.23 beta 253
30.11.23 beta 506
05.12.23 pęcherzyk ciążowy w macicy
21.12 1,31 cm szczęścia z serduszkiem ❤️ -
Imieninowe buziaki i życzenia II jak najszybciej dla Pusshka i Marzycielki
Olalee 🫂 i rozumiem, u mnie dzisiaj od rana sprzeczka przez telefon, znając Starego to wiem że czuje się winny i dlatego, jak wyciągnę pierwsza rękę to za chwilę będzie się kajał i przepraszał, tyle że póki co nie mam ochoty bo siedzę i ryczę, wiem, że nie mam powodu ale chyba jakiś turbo długi i mocny PMS mnie dopadł. Szkoda, że padło na weekend...Olalee, Pusshka lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
@Pushka trzymam dalej kciuki, oby to był test oszukaniec i w poniedziałek pokazały się II.
Bardzo dobrze mnie zrozumiałyście, odzyskałam swój spokój, myślę że za bardzo się w tym zatraciłam. Trzeba dać sobie luz, jak to mawia małż "co ma być to będzie".
aszin wrote:Alysa, super, że msza wywołała w Tobie takie odczucia, ja przyznam, że nie mogę się przekonać do kościoła.
Olalee, Pusshka, Edithka, Mysza_Polna, Megipta, bonassola, Viii, rudaa95 lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyblador2 wrote:Imieninowe buziaki i życzenia II jak najszybciej dla Pusshka i Marzycielki
Olalee 🫂 i rozumiem, u mnie dzisiaj od rana sprzeczka przez telefon, znając Starego to wiem że czuje się winny i dlatego, jak wyciągnę pierwsza rękę to za chwilę będzie się kajał i przepraszał, tyle że póki co nie mam ochoty bo siedzę i ryczę, wiem, że nie mam powodu ale chyba jakiś turbo długi i mocny PMS mnie dopadł. Szkoda, że padło na weekend...blador2 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry :*
Pusshka, podejście masz dobre choć nie ukrywam, liczyłam na Ciebie 🤗 Byle do grudnia ☃️ Baw się dobrze na wyjeździe i wszystkiego najlepszego 💐
Marzycielka, dla Ciebie oczywiście też najlepsze życzenia 💐
Olalee, ech. Tekst na poziomie przedszkola. Przykre, że Mąż swoje frustracje wyrzuca w Twoją stronę. Mam nadzieję, że się ogarnie i dojdziecie do porozumienia :*
Edithka, mnie na mdłości pomagał imbir. Dodawałam do potraw, herbaty, robiłam napar i jadłam cukierki imbirowe.l z verbeny bo pierwsze 3 miesiące nie mogłam właściwie nic jeść ani pić...
Zrobiłam test chociaż nie chciałam za bardzo. Piersi już mnie pobolewają ( jak zawsze kilka dni przed @ ) także zniechęcona byłam zupełnie. Ostatecznie może coś tam na nim widzę, ale nie przywiązuję się do tego cienia cienia bo już widywałam takie kwiatki. Może moja głowa to widzi bo po takiej ilości testów już wie gdzie szukać
Jestem sceptycznie nastawiona do grudnia. Jeśli owulacja pójdzie z lewej strony to nie podejdę do stymulacji Ovitrelle i inseminacji bo to bez sensu. Mąż kończy L4, do pracy od poniedziałku więc będzie wracał zmordowany ( chociaż on nigdy nie odmawia sobie 🔥 ) więc na tej płaszczyźnie chyba sobie poradzimy o ile będzie w ogóle sens. Wkurza mnie to wszystko szczerze mówiąc. Przestaję rozumieć dlaczego się nie udaje. Nie mam na to ani czasu ani siły. Zrobię jeszcze test jutro i pojutrze, potem odstawiam dupka i czekam na @.
Miłego dnia Dziewczyny ☀️Olalee, Mysza_Polna, Pusshka lubią tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
Blador , Olalee przytulam Was mocni kobietki, ja też dziś już miałam zgrzyt z moim dziadem a teraz biega jak piesek 🤣🤣🤣
Pusshka w myśl hipotetycznej Hani życzę smacznego winka dziś , a jaka decyzja w sprawie jacuzzi?blador2, Olalee lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Hej dziewczyny! ❤️ ja jak zawsze- nadrabiam w wolnych chwilach!
Na wstępie- wszystkiego najlepszego z okazji imienin ❤️ zróbcie coś miłego dla siebie!
Trzymam kciuki za najbliższe testowanie, nie traćcie nadziei dziewczyny! Pushka zajebiste podejście, podoba mi się! Może też skorzystam.. 😂
Byłam niedawno na monitoringu, owulacja nastąpi dzisiaj lub jutro. W tym cyklu.. podchodzimy na luzie, kochamy się, ale bez spiny.. ostatni cykl mnie zmęczył i powiedziałam sobie tak, że niech się dzieje wola nieba i tyle! Mam nadzieje, że mnie to nie zgubi. W poniedziałek kolejny monitoring, będę was informowała 🧸 Trzymajcie kciuki i za mnie 🤣
Miłego dnia dziewczyny! Co robicie na obiad? Jakieś pomysły?Pusshka, goska000, Muuu. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny