X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne gdzie odpowiadacie na posty pod wykresem
Odpowiedz

gdzie odpowiadacie na posty pod wykresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam ale nie wiem w jakim dziale umiescic ten prosty temat.

Dziweczyny gdzie odpowiadacie na posty pod waszymi wykresami? Pod swoim wykresem czy wykresem tej ktorej odpowiadacie?

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Veri Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo ciekawe pytanie.

Ja zauważyłam, że większość dziewczyn odpowiada pod wykresem dziewczyny, która do nich napisała. Choć mi osobiście średnio się to podoba, bo trzeba latać z wykresu na wykres, żeby wiedzieć o czym w ogóle była mowa.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qb3cg7rfwkxw9axa.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z przedmówczynią :) Faktycznie rozmowa jest wtedy taka porozbijana. Tyle że inaczej, to można się pogubić co się komu pisało albo czy się zadało pytanie ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Majka86 Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) bardzo interesujące pytanie. I w całości zgadzam się z Celią i Veri.
    Ja też nie wiem gdzie odpowiadać, bo jak odpowiadam pod swoim wykresem to nie wiem czy ta która zapytała pamięta jeszcze o tym, a jak piszę pod wykresem tej która mi zadała pytanie to rozmowa jest podzielona i trzeba skakać od jednej do drugiej, a czasem ciekawe tematy są poruszane.

nick nieaktualny, Veri lubią tę wiadomość

Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
    Beta 4.01 - 8317 (21dpo)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ