X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne gdzie odpowiadacie na posty pod wykresem
Odpowiedz

gdzie odpowiadacie na posty pod wykresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam ale nie wiem w jakim dziale umiescic ten prosty temat.

Dziweczyny gdzie odpowiadacie na posty pod waszymi wykresami? Pod swoim wykresem czy wykresem tej ktorej odpowiadacie?

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Veri Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo ciekawe pytanie.

Ja zauważyłam, że większość dziewczyn odpowiada pod wykresem dziewczyny, która do nich napisała. Choć mi osobiście średnio się to podoba, bo trzeba latać z wykresu na wykres, żeby wiedzieć o czym w ogóle była mowa.

Anoolka lubi tę wiadomość

qb3cg7rfwkxw9axa.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z przedmówczynią :) Faktycznie rozmowa jest wtedy taka porozbijana. Tyle że inaczej, to można się pogubić co się komu pisało albo czy się zadało pytanie ;)

Anoolka lubi tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Majka86 Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) bardzo interesujące pytanie. I w całości zgadzam się z Celią i Veri.
    Ja też nie wiem gdzie odpowiadać, bo jak odpowiadam pod swoim wykresem to nie wiem czy ta która zapytała pamięta jeszcze o tym, a jak piszę pod wykresem tej która mi zadała pytanie to rozmowa jest podzielona i trzeba skakać od jednej do drugiej, a czasem ciekawe tematy są poruszane.

Anoolka, Veri lubią tę wiadomość

Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
    Beta 4.01 - 8317 (21dpo)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ