Gdzie w Irlandii dobry gin ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ja zafasolowana z limerick pozdrawiam.z ginow polecamD
Dybkowskiego Roberta z doktoratem po UJ w dub teraz a capel st centrum city.a w cork medicus dr Jakubow i Antepowicz to fachowcy.w dub placilam 1y raz 80e teraz po 60 .w cork 120e z usg 1wizyta potem 80e. Nie polecam dr Brzozowskiego w lck.100e 5minwizyta i nada od niego wielkosc zarodka wyciagac plus" wydaje sie ze wszystko ok" tak mi powiedzial.bez mozliwosci wysluchania dla mego sw spokoju i place dodatkowo echa zarodkaEwelina23, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnn_ wrote:Podczytuję wątek, bo wkrótce Dublin będzie naszym miejscem zamieszkania....
Bardzo chciałabym, aby udało mi się zafasolkować jeszcze w Polsce, ale na to już mało czasu...
Limerikowo- gratuluję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem bardzo zadowolona z dr Dybkowskiego, profesjonalne, spokojne, rzeczowe podejscie, choc z Lck mam kawalek, to autostrada nie narzekam , zawsze mi termin znajdzie )i na scanie i serca idzie posluchac i all wyjasni
jak mialam plamienie w 5 tyg i male krwawienie to od razu kazal przyjechac, dal mi i leki i zwolnienie od reki o nic nie musialam sie martwic
Ewelina23, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:Ja jestem bardzo zadowolona z dr Dybkowskiego, profesjonalne, spokojne, rzeczowe podejscie, choc z Lck mam kawalek, to autostrada nie narzekam , zawsze mi termin znajdzie )i na scanie i serca idzie posluchac i all wyjasni
jak mialam plamienie w 5 tyg i male krwawienie to od razu kazal przyjechac, dal mi i leki i zwolnienie od reki o nic nie musialam sie martwic
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Ja wybieram sie za tydzien do gina w Cork.
Co prawda pierwszy raz tam jade bo jak do tej pory korzystalam z Medicusa w Cork
Mam obawy do tego nowego nie mam znajomych ktorzy by polecili.
No ale coz nie ma z czego wybierac.
Wole Polskiego niz Irola ( bynajmiej sie dogdam fachowo a u Irloa nie dosc, ze sie wizyta stesujesz to jezyk (aczkolwiek z jezykiem nie mam problemu) ale wiecie stres robi swoje:)
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
W Medicusie to jak pisalam wyzej dr Antepowicz i dr Jakubow to dobrzy fachowcy, szczegolnie po poronieniu Jakubow mi dokladnie sprawdzil czy wszystko sie wyczyscilo na scanie plus czy zakazenia nie ma.
Z dr Dec i dr Kazimierak bylam tak srednio zadowolona z usg, no ale moze ja jestem zbyt wymagajaca i za duzo lekarzy po klopotach zaliczylam ;--)))))
-
Limerikowo wrote:W Medicusie to jak pisalam wyzej dr Antepowicz i dr Jakubow to dobrzy fachowcy, szczegolnie po poronieniu Jakubow mi dokladnie sprawdzil czy wszystko sie wyczyscilo na scanie plus czy zakazenia nie ma.
Z dr Dec i dr Kazimierak bylam tak srednio zadowolona z usg, no ale moze ja jestem zbyt wymagajaca i za duzo lekarzy po klopotach zaliczylam ;--)))))
zalezy mi jak najszybciej
Dzieki, za polecenie jakiego kolwiek doktora bo z tym jest kiepsko tu -
nick nieaktualnyTu gdzie ja chodze on przyjmuje od pon-pt kiedy bys nie zadzwonila to przyjmie. Ale on mi nie odpowiada. Ide ostatni raz w srode zeby mi pow co i jak z tym torbielem i golipem bo innemu nie chce mi sie tlumaczyc. On jest niby dobry bo uratowal mojej znajomej ciaze a jej siostrze wykryl ciaze pozamaciczna . On jest ciapaty i mowi po polskv ale jakos mi nie odpowiada
-
To jak nagla wizyta do dzwon do Dub do Dybkowskiego 087 954 9667(na googlach znajdziesz jego stronke),tak po 12 dzwon bo przyjmuje od poludnia.
powiedz ze pilna sprawa i na pewno Cie przyjmie, ja tez mialam emergency i nigdzie sie dostac nie moglam bo terminy w cork i lck czekania po tydz lub 2, a na miejscowe to wiadomo albo przyjma albo tez czekac i paluchy jesc z nerwow.
wiem ze teraz 23/24 przyjmuje gin w Cork wiec moze sa jeszcze miejsca
powodzenia!iza30 lubi tę wiadomość