Ginekolog- podlasie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tadeusz Pietrewicz ginekolog-onkolog. Za pierwszą wizytę zapłaciłam 100 zł, później już mniej. Zbadał mnie od stóp do głowy tzn. zrobił USG wewnątrz jak i zewnątrz,dodatkowo USG tarczycy, pełen wywiad, kazał zrobić badania genetyczne ze względu na dużą liczbę nowotworów w rodzinie. Teraz w lutym się do niego wybieram, niestety ponad rok nie było mnie w PL i starania się przeciągnęły.
Gosiacu lubi tę wiadomość
-
Ci co pracują w tej artemidzie prywatnie to z reguły lekarze z USK. Ja zupełnie przez przypadek przejeżdzając koło Arciszewskich wpadłam do kliniki i zapytałam recepcjonistek kogo by poleciły... U nich pracuje dr Paweł Kuć. Umówiłam się na wizytę, standardowo 100zł. z tego co pamiętam. Byłam tam w 6 dniu cyklu. Na tej wizycie zrobił mi usg popytał czy jakoś się leczyłam i czy mam jakieś problemy (oprócz nie możności zajścia w ciążę) Zlecił badania, powiedział kiedy je zrobić. I nakreślił na kolejnej wizycie co i jak można działać. Konkretny lekarz!! Pracuje również w białostockim Kriobanku, więc sprawy niepłodności sa mu znane. Pomimosłabego nasienia męża nie negował naszej chęci podstymulowania i prób w cyklu naturalnym. Ale kiedy zrobiliśmy badania nasienia powtórne to sami zdecydowaliśmy się na in vitro ... już bez jego namów... bo wiemy że to najlepsze wyjście przy takich parametrach jak nasze.
kaarolaa, Kasminda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja jezdze do lekarza do Grajewa przyjmuje 2 dni w tyg w przychodni na NFZ jest bardzo fajny, miły, rzeczowy i widac ze to jego pasja, powołanie...na kazdej wizycie robi usg, dokładny wywiad, wypyta sie dosłownie o wszystko. poleciła mi go moja kolezanka i tak juz przy nim zostałam i jestem zadowolona...on jako jedyny zdiadnozował u mnie przewlekłe zapalenie i wyleczył to. teraz lecze sie w kriobanku w białymstoku, ale jesli bede w ciazy to juz na wizyty bede do niego chodzila i rodzic bede w szpitalu gdzie on pracuje
-
nick nieaktualnyeryk pięcikowski, tylko to jest tak dobry lekarz, ze kolejki sa dosc spore i troche czeka sie na wizyte... ul. Osiedle Południe 9, JA ZEBY SIE ZAPISAC MUSZE TAM JECHAC BO PRZEZ TEL JEST TO PRAWIE NIOSIAGALNE, ALE PROBOWAC MOZNA...zostawiam link na strone przychodni
http://www.medicus.grajewo.com/component/content/article/91-godziny-otwarcia-poradni.htmlGosiacu, Neyla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eryk Pięcikowski zdiagnozował u mnie zapalenie tarczycy po pierwszym poronieniu. To dzięki niemu wiem, co mi dolega i się leczę. W marcu mam u niego kolejną wizytę, mam nadzieję, że z jego pomocą już niedługo będę się cieszyć z uroków macierzyństwa. To prawda, że kolejki do niego są okropnie długie (w Ełku to już w ogóle wizyta graniczy z cudem). Moja koleżanka jeździła do niego do Grajewa przez okres całej ciąży i jest bardzo zadowolona.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie zdiagnozował połyczekowe zapalenie macicy i przydatkow, wyleczył to ale skutki jakie to zapalenie zostawiło na jajowodach juz sie nie dało wyleczyc...dzieki niemu wiem, ze mam zwezone jajowody i jedyny ratunek dla nas to in vitro...ja mieszkam w ełku ale jezdze do grajewa bo tam szybciej mozna sie dostac...teraz lecze sie w bialymstoku ale jak bede w ciazy to wroce do niego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja byłam tylko raz u niego prywatnie w grajewie własnie w tej przychodni co link wysłałam i czekałam tylko 3 dni i za całe badanie i wizyte zapłaciłam 100 zł on przyjmuje w poniedziałki i srody...hmmm ogolnie na NFZ czeka sie ok 4 tyg chyba ze ma duzo pacjentek to wtedy dłuzej, a w ełku czesto ok 7 tyg...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 21:21
Gosiacu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:u mnie zdiagnozował połyczekowe zapalenie macicy i przydatkow, wyleczył to ale skutki jakie to zapalenie zostawiło na jajowodach juz sie nie dało wyleczyc...dzieki niemu wiem, ze mam zwezone jajowody i jedyny ratunek dla nas to in vitro...ja mieszkam w ełku ale jezdze do grajewa bo tam szybciej mozna sie dostac...teraz lecze sie w bialymstoku ale jak bede w ciazy to wroce do niego
Ja też z Ełku. Raz byłam u dr Pięcikowskiego w Ełku, ale kolejki kolosalne, wolę więc jechać do Grajewa. Zresztą 25km to tyle co w dużym mieście z punktu A do B się przemieścić. A E.P chyba też przyjmuje w Ełku prywatnie, kilka dni temu jak szukałam to znalazłam że na ul. Matejki 4/52 (nr tel. 602798322) ale nie jestem pewna czy to prawda.kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNeyla wrote:Ja też z Ełku. Raz byłam u dr Pięcikowskiego w Ełku, ale kolejki kolosalne, wolę więc jechać do Grajewa. Zresztą 25km to tyle co w dużym mieście z punktu A do B się przemieścić. A E.P chyba też przyjmuje w Ełku prywatnie, kilka dni temu jak szukałam to znalazłam że na ul. Matejki 4/52 (nr tel. 602798322) ale nie jestem pewna czy to prawda.