Ginekolog- podlasie
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja mogę polecić dr Tomasza Zbrocha z Artemidy - rzeczowy, przyjemny, bardzo uprzejmy, lekarz z ogromną wiedzą.
trafiłam do niego chyba w sierpniu a zafasolkowałam w grudniu kwestia doboru odpowiednich działań.
dodatkowo w klinice działa laboratorium gdzie wyniki są "na już"moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja prowadzę ciążę bliźniaczą u Jacka Szamatowicza w Artemidzie.
Polecam też Nowaka, który przyjmuje u Arciszewskich. Kiedyś chodziłam też do Lemancewicza i też polecam z czystym sumieniem.antea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:nie polecam Nowaka...jak tylko jakiś "problem" się pojawiał, a ON tego nie rozumiał to zbywał hasłem "widocznie tak u Pani jest".......... nie wiem jaki jest w prowadzeniu ciąży....
Ja po porodzie na pewno do niego wrócę -
Siostra u Nowak ciążę prowadziła, nie była zadowolona. Np. Jak chciała żeby mąż mógł na USG dzidzie zobaczyć to ta wielką łaske robiła bo to nie kino czy coś w tym stylu. Poza tym lubi leczyć ziołami zamiast lekami, a wiadomo że zioła raczej nie wszystko leczą.
Z Napromedici odradzam też dr. Kolade, ale to już chyba pisałam na poprzedniej stronie.Malenq lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
julita wrote:a ja mogę polecić dr Tomasza Zbrocha z Artemidy - rzeczowy, przyjemny, bardzo uprzejmy, lekarz z ogromną wiedzą.
trafiłam do niego chyba w sierpniu a zafasolkowałam w grudniu kwestia doboru odpowiednich działań.
dodatkowo w klinice działa laboratorium gdzie wyniki są "na już"
O Wołczynskim niestety również słyszalam wiele niepochlebnych opinii.
Ja chodze do dr Domitrza, ale jak Zbroch zrobi specjalizację z endokrynologii, to wrócę do niego-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnychoco wrote:Siostra u Nowak ciążę prowadziła, nie była zadowolona. Np. Jak chciała żeby mąż mógł na USG dzidzie zobaczyć to ta wielką łaske robiła bo to nie kino czy coś w tym stylu. Poza tym lubi leczyć ziołami zamiast lekami, a wiadomo że zioła raczej nie wszystko leczą.
.
Również mam negatywne odczucia po 2 wiytach u Pani Nowak i mają takie same negatywne moje znajome. Polecono mi dr Makowską z tej samej przychodni i chyba ją wybiorę, jak będę miała potrzebę -
Dr Makowskiej nie polecam, a wręcz przestrzegam. Przez nią moja mama mało nie straciła życia. Nie rozpoznała i nie zrobiła badań przy zaawansowanym raku szyjki macicy. Leczyła ją antybiotykiem na zapalenie zamiast zrobić wycinek i badanie histopatologiczne. Żeby nie zmiana lekarza to nie wiem jak by się to skończyło. Na onkologii powiedzieli, że gdyby mama zgłosiła się pół roku wcześniej to w ogóle inaczej by wyglądała sytuacja. Pół roku leczenia u Makowskiej. Ehhh ciągle złe emocje przywołują te wspomnienia.
-
Obecnie rozpoczynam historie z prof Jackiem Szamotowiczem. W artemidzie. Po pierwszej wizycie wydawal sie godny zaufania. Kiedyś chodzilam na warszawska do przychodni przy szpitalu to mialam ochote tam krzyczec. Bo siedzac na fotelu ( ktory byl ustawiony do drzwi) wchodzaca pielegniarka otwierala drzwi na osciez bez pukania. A poczekalnia pusta nie byla. Ostatni raz tam bylam.
-
Dziewczyny a jakie laboratorium polecacie w bialymstoku.
Bede w pl na kilka dni. I chxialabym zrobic tsh itp. Gdzie bedzie w miare tanio i zeby wyniki byly w ten sam dzien. Bo juz 1 dnia pobytu wieczorem mam lekarza. To myslalam zeby zrobic badania rano i do gina isc juz z wynikami -
Cytrynka_ wrote:Dziewczyny a jakie laboratorium polecacie w bialymstoku.
Bede w pl na kilka dni. I chxialabym zrobic tsh itp. Gdzie bedzie w miare tanio i zeby wyniki byly w ten sam dzien. Bo juz 1 dnia pobytu wieczorem mam lekarza. To myslalam zeby zrobic badania rano i do gina isc juz z wynikamigigsa lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cytrynka_ wrote:Dziewczyny a jakie laboratorium polecacie w bialymstoku.
Bede w pl na kilka dni. I chxialabym zrobic tsh itp. Gdzie bedzie w miare tanio i zeby wyniki byly w ten sam dzien. Bo juz 1 dnia pobytu wieczorem mam lekarza. To myslalam zeby zrobic badania rano i do gina isc juz z wynikami
Ja robiłam wyniki w Artemidzie. Przed wizytą odbierałam. Jak zrobisz rano to po południu powinny być już wyniki. Tylko zapytaj czy na pewno, bo jedne wyniki są szybciej, a inne później.
Profesora Jacka polecam. Prowadził moją ciążę.