X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ginekolog- podlasie
Odpowiedz

Ginekolog- podlasie

Oceń ten wątek:
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a może miałyście prowadzony monitoring cyklu na NFZ?

mrulinka
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któryś z lekarzy w podlaskim gdy się pójdzie do niego prywatnie daje skierowania na badania panstwowe tzn bezplatne?

mrulinka
  • ShopGirl Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jestem umówiona u e. Pięcikowskiego (EŁK/GRAJEWO). Liczę, że doprowadzi mnie do fasolki :) Moja przyjaciołka miała go przy cesarce i mówila, że dawno się tak nie ubawiła :)

Gosiacu lubi tę wiadomość

• julita Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mogę polecić dr Tomasza Zbrocha z Artemidy - rzeczowy, przyjemny, bardzo uprzejmy, lekarz z ogromną wiedzą.
    trafiłam do niego chyba w sierpniu a zafasolkowałam w grudniu <3 kwestia doboru odpowiednich działań.
    dodatkowo w klinice działa laboratorium gdzie wyniki są "na już"

moremi lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chodzę do Eryka Pięcikowskiego i jestem bardzo zadowolona :) ,
    w Artemidzie byłam u Wołczyńskiego - nie polecam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 16:07

• gigsa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prowadzę ciążę bliźniaczą u Jacka Szamatowicza w Artemidzie.
    Polecam też Nowaka, który przyjmuje u Arciszewskich. Kiedyś chodziłam też do Lemancewicza i też polecam z czystym sumieniem.

antea lubi tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • antea Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam dr Pawła Kucia -klinika Arciszewscy. Idealny lekarz

eef9ea829bfa98ddca7184863e2ba221.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie polecam Nowaka...jak tylko jakiś "problem" się pojawiał, a ON tego nie rozumiał to zbywał hasłem "widocznie tak u Pani jest".......... nie wiem jaki jest w prowadzeniu ciąży....

• gigsa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    nie polecam Nowaka...jak tylko jakiś "problem" się pojawiał, a ON tego nie rozumiał to zbywał hasłem "widocznie tak u Pani jest".......... nie wiem jaki jest w prowadzeniu ciąży....
    Kilka moich koleżanek prowadziło u niego ciążę i są bardzo zadowolone.
    Ja po porodzie na pewno do niego wrócę

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Kava Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr. Domitrz też szczerze polecam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:03

moremi lubi tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • choco Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostra u Nowak ciążę prowadziła, nie była zadowolona. Np. Jak chciała żeby mąż mógł na USG dzidzie zobaczyć to ta wielką łaske robiła bo to nie kino czy coś w tym stylu. Poza tym lubi leczyć ziołami zamiast lekami, a wiadomo że zioła raczej nie wszystko leczą.
    Z Napromedici odradzam też dr. Kolade, ale to już chyba pisałam na poprzedniej stronie.

Malenq lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    a ja mogę polecić dr Tomasza Zbrocha z Artemidy - rzeczowy, przyjemny, bardzo uprzejmy, lekarz z ogromną wiedzą.
    trafiłam do niego chyba w sierpniu a zafasolkowałam w grudniu <3 kwestia doboru odpowiednich działań.
    dodatkowo w klinice działa laboratorium gdzie wyniki są "na już"
    Też polecam dr Zbrocha.
    O Wołczynskim niestety również słyszalam wiele niepochlebnych opinii.
    Ja chodze do dr Domitrza, ale jak Zbroch zrobi specjalizację z endokrynologii, to wrócę do niego :-)

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Siostra u Nowak ciążę prowadziła, nie była zadowolona. Np. Jak chciała żeby mąż mógł na USG dzidzie zobaczyć to ta wielką łaske robiła bo to nie kino czy coś w tym stylu. Poza tym lubi leczyć ziołami zamiast lekami, a wiadomo że zioła raczej nie wszystko leczą.
    .

Również mam negatywne odczucia po 2 wiytach u Pani Nowak i mają takie same negatywne moje znajome. Polecono mi dr Makowską z tej samej przychodni i chyba ją wybiorę, jak będę miała potrzebę :)

• gigsa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi chodzi o doktora Artur Nowaka, a nie doktor Nowak :) Przyjmuje u Arciszewskich
    O Pani Nowak nie słyszałam

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Meggi31 Ekspertka

Wysłany: 6 października 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr Makowskiej nie polecam, a wręcz przestrzegam. Przez nią moja mama mało nie straciła życia. Nie rozpoznała i nie zrobiła badań przy zaawansowanym raku szyjki macicy. Leczyła ją antybiotykiem na zapalenie zamiast zrobić wycinek i badanie histopatologiczne. Żeby nie zmiana lekarza to nie wiem jak by się to skończyło. Na onkologii powiedzieli, że gdyby mama zgłosiła się pół roku wcześniej to w ogóle inaczej by wyglądała sytuacja. Pół roku leczenia u Makowskiej. Ehhh ciągle złe emocje przywołują te wspomnienia.

iv09gu1r9swezozr.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obecnie rozpoczynam historie z prof Jackiem Szamotowiczem. W artemidzie. Po pierwszej wizycie wydawal sie godny zaufania. Kiedyś chodzilam na warszawska do przychodni przy szpitalu to mialam ochote tam krzyczec. Bo siedzac na fotelu ( ktory byl ustawiony do drzwi) wchodzaca pielegniarka otwierala drzwi na osciez bez pukania. A poczekalnia pusta nie byla. Ostatni raz tam bylam.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jakie laboratorium polecacie w bialymstoku.
    Bede w pl na kilka dni. I chxialabym zrobic tsh itp. Gdzie bedzie w miare tanio i zeby wyniki byly w ten sam dzien. Bo juz 1 dnia pobytu wieczorem mam lekarza. To myslalam zeby zrobic badania rano i do gina isc juz z wynikami

• moremi Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Bede w pl na kilka dni. I chxialabym zrobic tsh itp. Gdzie bedzie w miare tanio i zeby wyniki byly w ten sam dzien. Bo juz 1 dnia pobytu wieczorem mam lekarza. To myslalam zeby zrobic badania rano i do gina isc juz z wynikami
    Nie wiem czy juz jestes po, ale jeżeli masz chodzic do artemidy, to tam maja laboratorium. Rano idziesz na badania krwi, a na wizytę juz masz do odebrania.

gigsa lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:

Ja robiłam wyniki w Artemidzie. Przed wizytą odbierałam. Jak zrobisz rano to po południu powinny być już wyniki. Tylko zapytaj czy na pewno, bo jedne wyniki są szybciej, a inne później.
    Profesora Jacka polecam. Prowadził moją ciążę.

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz po. Wyniki robilam na antoniukowskiej. Do artemidy z rana nie mialabym po drodze. Robilam po 10 a przed 1e byly na internecie.

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ