Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Oszaleje z tym moim chłopem. On ma czas. Oczywiście nie wyszedł wcześniej z pracy i nadal słyszę "przecież z wszystkim zdążę". Już mu powiedziałam, że ja co tydzień to słyszę. Wygoniłam go na basen bo przynajmniej nie będę się wkurzać że siedzi na kanapie. A nie, sorry, poszedł sprzątać auto bo przecież nie pojedzie mnie odwozić brudnym 🤦♀️ i zmieniał dętkę w hulajnodze, bo przecież bez tego nie urodzę 😂
Edyciak, kic83, Lalia, Inaa89, dmg111, kłot lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Ounai, jutro na którą godzinę masz się stawić w szpitalu?
Na 08:00
Edyciak
Kiedy wychodzisz?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Edyciak, mój nie chce się bawić we wzajemne oddawanie, jakiś taki niezależny jest 🤣
Ounai, dętka mnie rozwaliła 🤣🤣🤣 ale kiedyś (dawno! ) czytałam że kobiety po nacięciu krocza mają problem z siadaniem i wtedy może sprawdzić się koło do pływania. Może mąż Ci zamiast koła napompowaną dętkę chce sprezentować 😁😁😁Anet.kaa, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Edyciak, mój nie chce się bawić we wzajemne oddawanie, jakiś taki niezależny jest 🤣
Ounai, dętka mnie rozwaliła 🤣🤣🤣 ale kiedyś (dawno! ) czytałam że kobiety po nacięciu krocza mają problem z siadaniem i wtedy może sprawdzić się koło do pływania. Może mąż Ci zamiast koła napompowaną dętkę chce sprezentować 😁😁😁
Nie no dziewczyny naprawdę, ja nie wiem co faceci mają w głowie. Jak wróci to go tak zagonie że będzie płakałI tak już mu pozwoliłam jutro iść do pracy
Lalia lubi tę wiadomość
-
Qunai oni przecież na wszystko mają czas. Co za chłop
Jejku, Ty już jutro możliwe że będziesz miec Martusie przy sobie!! Ależ to są emocje, a Ty taka zuch babka nie panikujesz nam tu tylko spokojnie czekasz - ze mną tak łatwo nie będzie przed porodemLalia, doomi03, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Edyciak, mój nie chce się bawić we wzajemne oddawanie, jakiś taki niezależny jest 🤣
Ounai, dętka mnie rozwaliła 🤣🤣🤣 ale kiedyś (dawno! ) czytałam że kobiety po nacięciu krocza mają problem z siadaniem i wtedy może sprawdzić się koło do pływania. Może mąż Ci zamiast koła napompowaną dętkę chce sprezentować 😁😁😁
Haha Lalia a propos to mam taką poduszke (dostałam), która służy własnie w tym celu który opisałaś xD
Mąż Ounai szykuje jej wersję homemade 😂Lalia lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:
Domi doczytaj sobie o tym ale obilo mi się o uszy, że te poduszki są bardzo nieodpowiednie dla mięśni dna miednicy:(
Edit: "Fizjoterapeutka podkreśla, że podczas siedzenia na takiej poduszce dno miednicy jest rozluźnione. A jak tłumaczy, jej mięśnie powinny się rozluźniać tak mocno tylko podczas wypróżniania się."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2020, 20:10
Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:Wik jak tam po wizycie?
Heeeej, nie lubie tych badan prenatalnych bo zawsze sie stresuje. Ale wszystko ok zdaniem lekarzanadal jest delikatna asymetria, lekarz twierdzi, ze mam sie tym nie martwic, bo miesci sie w normie
Poza tym Gutek odwrocil sie nogami do dolu od zeszlego tygodnia, tak cos czulam wlasnie pare dni temu 😅
Wazy 1602 gramy 😁
Pare dni do przodu wzgledem przewidywanego terminu porodu
Nika a jak tam u Ciebie? 😊
Lalia, Zulugula, kic83, Gagatka, SzalonaOna, Fragaria, Inaa89 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Mam pytanie.
Te spacerówki w zestawie 2w1 z gondolą to do jakiego wieku posłużą?
Zastanawiam się żeby kupić sama gondolę, a później już taka docelowa "większą" spacerówkę. Ale nie wiem czy ma sens, bo nie znam się, a w sklepie nie spytałam, bo teraz mi przyszło mi do głowy dopieroO ❤️
Z ❤️ -
Doomi, ja nie kwestionuję zasadności tej poduszki, 😅 bo być może ma jakieś praktyczne zastosowanie 🤔
Ale Ounai, tak jak Zulu pisze, chyba lepiej nie używać, więc odpuść sobie tą dętkę hahahaha 🤣
Przepraszam, ale rozwaliła mnie ta dętka 🤣🤣🤣doomi03, Ounai, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Mam pytanie.
Te spacerówki w zestawie 2w1 z gondolą to do jakiego wieku posłużą?
Zastanawiam się żeby kupić sama gondolę, a później już taka docelowa "większą" spacerówkę. Ale nie wiem czy ma sens, bo nie znam się, a w sklepie nie spytałam, bo teraz mi przyszło mi do głowy dopieroWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2020, 20:15
-
Przepraszam nie dam rady Was nadrobić. Złapałam jakiegoś doła, już bym chciała żeby Mikołaj był na zewnątrz brzucha, nawet jakby miał być późnym wcześniakiem. Ciągle się martwię, że coś mu w tym moim brzuchu nie pasuje mimo dobrych przepływów i KTG skoro ten brzuszek tak bardzo mu nie urósł i jest o tyle mniejszy.
Już entuzjazm co do iścia do domu mi opadł.Jedyny plus że szpital w mieście rusza jutro.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Sylwucha wrote:Wszystko zależy od wózka, tzn. Ile spacerowka później dźwignie. Ja kupulam typowa spacerowke, która dźwignie nawet do 20kg dziecka jednego dziecka. Do niej zakupiłam adaptery i gondole. Jak chcesz wozek na dłużej, to warto skupić się na valco. Może nie są najpiękniejsze, ale na pewno posłużą długo.
Ta z muuvo ma do 15kg. Tabela pokazuje przy tej wadze długość do 97-101cm= 3-3.5 roku. Więc chyba nawet na długo powinna wystarczyć. No nic, mąż dostał zadanie domowe na wieczór i ma przeszukać neta pod tym kątem 😂Sylwucha lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Kurde ja to tak szybko zdecydowałam się na wózek że teraz niee wiem czy dobry wybrałam 🙈 kierowałam się bardziej wyglądem 🤦♀️ nie wiem czy będzie praktyczny.
Ounai dawaj koniecznie nam znać jak tam sytuacja w szpitalu.
Ja zastanawiam się nad fotelem do karmienia. Co polecacie? Dostałam akurat w prezencie bon na allegro za 500 zł i myślałam żeby kupić jakiś fotel i ewentualnie dopłacić. Bardzo podobają mi się uszaki ale nie wiem czy są praktyczne. Znalazłam taki na płozach 😍 https://allegro.pl/oferta/fotel-uszak-bujany-na-plozach-rozne-kolory-9224748601?utm_medium=app_share&utm_source=Facebook lub taki rozkładany https://allegro.pl/oferta/fotel-rozkladany-agustin-9017260862
Ten rozkładany niebpodoba mi się tak bardzo ale wydaje się bardzo praktyczny 🤔
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Wiem, że jesteśmy tu wszystkie zgraną ekipą i można z wami rozmawiać o wszystkim... może to się wydać śmieszne ale dziś tak się wymeczylam na wc, że do tej pory mam jakiegoś dołka. Już przed ciąża miałam powiększone guzki krwawnicze tj. hemoroidy i gdy pojawiają się zaparcia to cierpię tak jakby mi chcieli arbuza przez tą dziurkę wyjąć, skóra pęka i jest masakra. Jakimś cudem dałam radę, ale cały dzień się czuję jakbym 🦔 jeża wypchnęła i boję się porodu SN, że z tego wysiłku mi tak tam pęknie wszystko i nic z moich dziurek nie zostanie i nie dam rady w ogóle Majeczki mojej wydać na świat 😔 Zresztą, ja tą swoją dziurkę też mam małą i się obawiam, że będą to męki żebym urodziła 😔 Przepraszam, że tak smęcę ale mam dołek....
-
Lalia wrote:Doomi, ja nie kwestionuję zasadności tej poduszki, 😅 bo być może ma jakieś praktyczne zastosowanie 🤔
Ale Ounai, tak jak Zulu pisze, chyba lepiej nie używać, więc odpuść sobie tą dętkę hahahaha 🤣
Przepraszam, ale rozwaliła mnie ta dętka 🤣🤣🤣
Hahaha moja obecnie ma zastosowanie zbierania kurzu na szafie xD dostałam w spadku w gratisie do ciążowej poduchy xD użyłam raz w zupełnie innym celu, jak mialam mniejszy troszkę brzuch i marzyłam o tym zeby się chociaż na pięć minut ułożyć na brzuchu to na 5 minut ulgi się przydała 😂... Bo pomijając nawet kwestie zdrowotne to siedzi się na tym nieszczególnie wygodnie... Za sztywna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2020, 20:50
Lalia lubi tę wiadomość