Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja na swoją córkę mówię "małe zło" 😈
O dziwo ona sama reaguje jak tak powiem na nią, a nie tylko jak komuś opowiadam co zrobiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 17:00
Sylwucha, dmg111, Annia, Inaa89, kar_oliv lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ale sie zestresowałam tą krzywą
tak coś czułam że wyjdzie mi jakieś g**no!
Mąż już zapowiedział że przechodzi ze mną na dietę. Ekstra, jeszcze będe musiala trzymać dietę gotując nie u siebie, a wiadomo że to zawsze trudniej i mniej komfortowono załamka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Ale sie zestresowałam tą krzywą
Mąż już zapowiedział że przechodzi ze mną na dietę. Ekstra, jeszcze będe musiala trzymać dietę gotując nie u siebie, a wiadomo że to zawsze trudniej i mniej komfortowono załamka
Albo słabo się czułaś? Mi się wydaje, że byłaś dosyć aktywna..
Skąd takie rzeczy się biorą... 😕 -
Zulugula wrote:Niee, ja jeszcze nic na żywo nie widziałam 🙈 w przyszłym tyg uderzamy na sklepy, póki co pospisywalam jakie gdzie są ceny. W sumie wiem, że jest ten slick ale nie patrzylam czym się różni, bo jakoś założyłam z góry, że to jakaś odchudzona wersja.
Edit: tu jest porównanie, jednak juz to oglądałam dawno temu. Dla mnie odpada, bo tylko jeden kierunek jazdy spacerowki i gondola większa i jakas taka brzydsza
https://youtu.be/y_fSOFFDdJQ
A to jak jeden to też odpada u mnie, chyba powinnam już nie szukać więcej i zdjęcie wózka na tapecie ustawić 😂Anet.kaa lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Ale sie zestresowałam tą krzywą
Ale z tego co pamiętam jeszcze Ciebie za czasów starań, to Ty jak ja mega zdrowo się odżywiałaś, czy coś się diametralnie zmieniło?
Dziwne te wyniki.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Gratulacje!
Ps super pendrive!
Mąż już kilka razy oglądał i co chwila "oo oko" "ooo usta" "kręgosłup widzę" i nagrane jest bicie serduszka więc też mógł usłyszeć w końcu 🥰
Doktorek takie daje, sama w szoku byłam, myślałam że na płycie mi daWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 17:20
kic83, Edyciak, Annia, Lalia, Inaa89, kar_oliv lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Edyciak, Nowastaraczka, Sylwucha, Stokrotka027, dmg111, SzalonaOna, Zulugula, Meggi110818, Julik, Annia, Nikaa92, Lalia, KarolinaMaria, madziulix3, Ounai, Inaa89, Inga28, kar_oliv, Ewa88 , doomi03, Enigvaa lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnyDziewczyny, a tak serio, co do przezywania własnych dzieci, to jak od czasu do czasu powiemy do nich w ramach żartu "szarańcza, diabeł czy małe zło" 😬 to pewnie nic się nie stanie.
Ale niestety, w bliskiej rodzinie mam taki przykład, gdzie moja ciotka z wujkiem starali się kilka lat o dziecko, w końcu się udało i mają dwójkę, w tej chwili już pełnoletnich dzieci. Ale jak były maluchami to na porządku dziennym było u nich "ty mój kochany zaszczańcu, gówniaku, smrodzie, zasrańcu"... Oczywiście, wypowiadane z czułością i żartem 😁 ale w tej chwili chłopak nie potrafi nawet nawiązać relacji z dziewczyną, nie potrafi zagadać, a dziewczynka mówi o sobie, że nic nie umie, nic nie potrafi i że nie dostanie się nigdzie na studia - gdzie posiada już w kieszeni indeks na architekturę krajobrazu, bo wygrała go w malarskim konkursie ogólnopolskim i cały dom obwieszony jest jej obrazami.
To tak ku refleksji. 😉
Ale nie piję do nikogo, bo my tu śmieszkujemy tylko między sobą. 😉 -
Edyciak wrote:A w ogóle wiesz, na czym polega taka dieta?
Skąd takie rzeczy się biorą... 😕
Dieta z niskim indexem glikemicznym, ja podobna krzywa miałam przed ciążą, do tego współczynnik homa za wysoki. Wskazany ruch ale nie za mocny-wysiłkowy, najlepiej szybki chód, te 10tys kroków minimum, jak kobieta stara się o dziecko to też pomaga przy IO metforminaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2020, 17:12
Edyciak lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Kic, jaki cyc! 😄 Ale ekstra wyglądasz 😉 i ta opalenizna... 😄
Normalnie zaczynają mi się podobać kobiety w ciąży 🙈🙈
no z małego B mam teraz E...Edyciak lubi tę wiadomość
[/url]
Dziewczyny czy w ciąży jecie sushi? Chodzi mi o takie dla kobiet w ciąży? Wege albo tylko po obróbce cieplnej?
Ja przeszłam toxoplazmoze, ale boję się nawet takich jeść, wydaje mi się że na tej samej desce do surowe mogą robić itp, ale to pewnie moja paranoja 😬O ❤️
Z ❤️ -
Edyciak wrote:A w ogóle wiesz, na czym polega taka dieta?
Skąd takie rzeczy się biorą... 😕
Wlasnie u mnie to jest mega dziwne bo o ile teraz jem słodycze to podczas starań prowadziłam się bardzo dobrze, duużo ćwiczyłam a cukry mi wariowały.Edyciak lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Dziewczyny czy w ciąży jecie sushi? Chodzi mi o takie dla kobiet w ciąży? Wege albo tylko po obróbce cieplnej?
Ja przeszłam toxoplazmoze, ale boję się nawet takich jeść, wydaje mi się że na tej samej desce do surowe mogą robić itp, ale to pewnie moja paranoja 😬
Ja nie jem, a zjadłabym takie pieczone albo w tempurze, mniam.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
dmg111 wrote:Równy miesiąc, ale ekipa to duże slowo, są w dwójkę, ale rzadko robią w jednym czasie, jeden jest od łazienki i ja właśnie kończy, wyjdzie 1.5 tygodnia, a drugi od całej reszty 😉
dmg111 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Ale z tego co pamiętam jeszcze Ciebie za czasów starań, to Ty jak ja mega zdrowo się odżywiałaś, czy coś się diametralnie zmieniło?
Dziwne te wyniki.no nic, zobaczymy co odpisze Andrzej, ale nie ma tego złego... mniej przytyje