Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:Ma, opiekę chyba na dziecko. Ale to wtedy jak już pracujesz przysługuje.
-
Jednorożec89 wrote:Pamietam te czasy stary mi paznokcie u stóp obcinał i buty zapinał
-
Jednorożec89 wrote:Znacie pewnie co poniektóre jako Biedronka89 ja was większość kojarzę i cieszyłam się z waszych pozytywów
Sylwia Pani jest przyjęta bo coś jej lekarzowi się w KTG nie podobało. Nie rodzi ani nic takiego. Jezu jej mniejsze dziecko waży więcej niż moje a jeszcze jest tydzień młodsza ciąża jej. Wcale nie ma takiego ogromnego brzucha jak na prawie 6 kg dzieci w środku.Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Jednorożec89 wrote:Mamuśki może się u was rozgoszcze w poniedziałek po wizycie na razie krecha jest chociaż ja zaczynam a wy kończycie
Spokojnie, jeszcze nie wszystkie kończymy, sporo mamy tu kobitek jeszcze na etapie 2 trymestrutrochę tu jeszcze posiedzimy...
No i chyba nawet jak się wszystkie rozpakujemy to nie będziemy stąd zaraz uciekaćWiadomo ze moze tempo trochę zwolni bo każda będzie miała ręce pełne roboty, ale w kupie sila i nasza grupa wsparcia przetrwa dalej... A w między czasie może i nasze staraczki weteranki tez tu niebawem zagoszczą (✊✊✊✊✊).
Inaa89, Sylwucha, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ja na razie zastanawiam się czy się nie pospieszyłam z ginem jednak zaproponował mi albo poniedziałek albo koniec wrześnie więc wiadomo że miesiąc czekać nie będę tylko że nie wiem czy coś zobaczy tak wczesniej no i pewnie znając mnie będę do poniedziałku testować codziennie bo na betę się nie wybieram
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 21:16
-
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Mamuśki może się u was rozgoszcze w poniedziałek po wizycie na razie krecha jest chociaż ja zaczynam a wy kończycie
doomi03, dmg111, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Urlop ojcowski przysługuje w wymiarze do 2 tygodni. Od 2 stycznia 2016 r. istnieje możliwość podzielenia urlopu na dwie części i wykorzystanie ich oddzielnie, w innych terminach. Każda z tych części nie może być krótsza niż 7 dni, a więc pracownik może skorzystać z dwóch opcji:
-Jeden urlop ojcowski trwający 2 tygodnie,
- Dwa urlopy ojcowskie po 1 tygodniu (a właściwie jeden urlop wykorzystany w dwóch częściach).
Urlop ojcowski trwa 14 kolejnych dni kalendarzowych łącznie z sobotą i niedzielą. Jeśli w ciągu tych 2 tygodni wypadają dni wolne od pracy, świadczenie nie może zostać wydłużone. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:To Ty!!! Ale się cieszę ❤️❤️❤️ pokaż tesciora! Ustawiaj suwaczek 😍😍😍
Z rana pokaże jak wyjdzie wyraźniejszy niż dzisiaj bo na razie jestem na etapie że nie dociera do mnie i martwię się o tą kreskę żeby ciemnieła .
Suwaczka mam zamiar dorobić się po wizycie jak już będę mniej świrowoć bo teraz mam milion myśli czy nie za szybko się cieszę i tak dalej.
Normalna to ja nie jestemSzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Ounai - jak u Ciebie sytuacja?
Rozumiem, że jeśli Cię w nocy nie ruszy, to jutro pęcherz przebijają?
Podczytuje was trochę.
Ounai trzymaj się kochana na prawdę z całego serca,życzę ci SN . Przeszłam cesarkę i nie będę Cię straszyć. Obyś urodziła dołem i było wszystko ok -
Annia wrote:Ja też Cię pamiętam Biedronko!
Sylwia Pani jest przyjęta bo coś jej lekarzowi się w KTG nie podobało. Nie rodzi ani nic takiego. Jezu jej mniejsze dziecko waży więcej niż moje a jeszcze jest tydzień młodsza ciąża jej. Wcale nie ma takiego ogromnego brzucha jak na prawie 6 kg dzieci w środku. -
Jednorożec89 wrote:Znacie pewnie co poniektóre jako Biedronka89 ja was większość kojarzę i cieszyłam się z waszych pozytywów
Też Cię pamiętam z miesięczny -
Sylwucha wrote:A jak dziecko choruje, to rodzic nie ma jakiegoś L4 na dziecko?
L4 na macierzyńskim nie obowiązuje, bo Ty się zajmujesz dzieckiem, po macierzyńskim jak najbardziej możesz brać L4 na chore dziecko, L4 wystawia pediatra na matkę/ojca.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Oczywiście że tak!
Pewnie że Cię pamiętam jako Biedronkę 🐞
Jeszcze raz gratuluję!SzalonaOna lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Mąż mnie zapytał ostatnio jak we dwa nasze małe zło odbieraliśmy z przedszkola czemu ochraniaczy nie zakładam na buty jak wchodzimy skoro trzeba.
Odpowiedziałam mu, że nie dam rady się schylić tak żeby je założyć 😂 to uklękł przede mnie i zakładał je 😀SzalonaOna, Sylwucha, Inaa89, Annia, dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność