Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia, jeszcze serio razem na porodówce wylądujemy 😁
Lalia, Annia, nick nieaktualny, Inaa89, dmg111, Stokrotka027, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Kontroluj ta opuchliznę bo u mnie taka opuchlizna skonczyla sie przedwczesnym porodem w 32tyg.Stokrotka027 wrote:Ja właśnie mam wizytę u lekarza, szyjka itp wszystko wporządku waga od ost wizyty +4 kg ale mówi, że to zatrzymanie wód w organizmie prawdopodobnie po wczorajszej podróży i upałach jakie doskwieraja ostatnio. Oby. Czekam jeszcze na pobranie krwi bo mam sprawdzane cukry i do domu.
Onuai no cały urlop tutaj zaglądałam by nie przegapić tej chwili a tu proszę 🤪 Oby już dzis mała tulila.
Stokrotka027 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰

-
Edytko nie dorośnie do tyłu bo z cukrzycą ciążowa od 39+0 skierują mnie do szpitala.Edyciak wrote:Aniu, to świetna wiadomość. 😊 Teraz będziesz zarządzać pracami organizacyjnymi w domu z pozycji własnego fotela. 😄 A jeśli maluch tak szybko rośnie, to jeszcze może się okazać, że urodzi się z wagą 4 kg. 😄 Przecież do 42 tyg jeszcze miesiąc. 😉
Ounai, ja i tak tych wykresów nie kumam. 😂 Ale domyślam się, że są to już TE skurcze. 😉 Powodzenia 😉
Na szczęście! Więc pewnie najpóźniej tak jak Ounai będę rodzić o ile samo nic wcześniej się nie zacznie.
Sylwia umówiłam się nie do nas, bo nie mają u nas KTG. Więc raz idę do Femminy a raz do Medicliniki. W szpitalu nie ma możliwości kontroli ambulatoryjnie a szkoda w sumie.
Ounai jak tam?
nick nieaktualny, Sylwucha, Inaa89 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:odradzam, będziesz wszędzie karmiła, w każdej pozycji, zobaczysz
szkoda miejsca i pieniędzy
czemu chcesz fotel?
W pokoju nie będzie żadnego innego miejsca nawet żeby siąść, żadna kanapka czy coś takiego już się nie zmieści. Nic zobaczę jak meble będą i zobaczę czy w ogóle taki fotel wejdzie.O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
Lalia, ja się właśnie zastanawiam między AngelCare i Tippie. Ten patent z parówkami jest ciekawy, na ich oryginalnej stronce pokazują tylko dwa ten Sangenic Tec i Simple Sangenic. Nie wiem czemu nie pokazują tego twista, bo to chyba nie jest to samo, one inaczej wyglądają. AngelCare wydaje mi się, że jest wyższy.
Lalia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyMoja przyjaciółka karmi najczęściej w fotelu, bo jest tak najwygodniej. Ja sobie też nie wyobrażam karmić, np siedząc na krześle czy w łóżku oparta o ścianę. Raz na dzień może się zdarzyć, ale na dłuższą metę pewnie będzie niewygodnie.Meggi110818 wrote:W pokoju nie będzie żadnego innego miejsca nawet żeby siąść, żadna kanapka czy coś takiego już się nie zmieści. Nic zobaczę jak meble będą i zobaczę czy w ogóle taki fotel wejdzie.
Pamiętajcie, że trzeba też dbać o własny kręgosłup. 😉 -
Meggi110818 wrote:W pokoju nie będzie żadnego innego miejsca nawet żeby siąść, żadna kanapka czy coś takiego już się nie zmieści. Nic zobaczę jak meble będą i zobaczę czy w ogóle taki fotel wejdzie.
ale mówisz o pokoiku dziecka, czy o Waszej sypialni?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dobra wynik po 16 zniose jajo do tego czasu chociaż milion testów które zrobiłam od niedzieli jest pozytywne
nick nieaktualny, Sylwucha, kic83, Inaa89, dmg111, Annia, Maniaaa., Stokrotka027, Lalia lubią tę wiadomość
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷 -
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Moja przyjaciółka karmi najczęściej w fotelu, bo jest tak najwygodniej. Ja sobie też nie wyobrażam karmić, np siedząc na krześle czy w łóżku oparta o ścianę. Raz na dzień może się zdarzyć, ale na dłuższą metę pewnie będzie niewygodnie.
Pamiętajcie, że trzeba też dbać o własny kręgosłup. 😉
Edyciak,
zobaczysz że jak będziesz miała już synka, to będziesz go karmiła nawet stojąc na ulicy, bo tak trzeba będzie, bo inaczej będzie się darł w niebogłosy i nic go nie uspokoi niż mamusina pierś
a fotela żadnego na ulicy nie znajdziesz, ba często nie ma nawet obok ławki
wspomnisz moje słowa
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]

Porody rodzinne były też przed zamknięciem.Edyciak wrote:No trochę dziwne, że aż tak dynamicznie się rozwija sytuacja w tym szpitalu. Raz zamykają, a za dwa tygodnie już wprowadzają porody rodzinne...
Chyba nie ma podstawy, żeby się z nich wykręcać skoro źródłem zakażenia był personel. 🤷♀️
Sylwia a ty 7 września w którym tygodniu będzisz?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
My też z tych samych powodów planujemy kupić fotel. Generalnie mamy deficyt mebli 😂 tylko nasze łóżko i kanapa na dole.Meggi110818 wrote:W pokoju nie będzie żadnego innego miejsca nawet żeby siąść, żadna kanapka czy coś takiego już się nie zmieści. Nic zobaczę jak meble będą i zobaczę czy w ogóle taki fotel wejdzie.
-
Może przypilnują teraz 😉Annia wrote:Tak, o ile znowu go nie zamkną. 😂😂😂
W kwestii KTG do Zdrowej Rodziny nie dzwoniłaś? -
Wiesz co nie, bo w MediClinica i Femmina od razu jest lekarz co analizuje to KTG. A w sumie do tej Zdrowej rodziny mam najdalej.Sylwucha wrote:Może przypilnują teraz 😉
W kwestii KTG do Zdrowej Rodziny nie dzwoniłaś?
Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Porody rodzinne były też przed zamknięciem.
Chyba nie ma podstawy, żeby się z nich wykręcać skoro źródłem zakażenia był personel. 🤷♀️
Sylwia a ty 7 września w którym tygodniu będzisz?
Sylwia będzie równo 34t0d
Sylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]

Tym bardziej, że jak mamusia byłaby zakażona, to tatuś pewnie też. Rodzice raczej oboje uważają. A tu covid przywleczony był przez personel.Annia wrote:Porody rodzinne były też przed zamknięciem.
Sylwia a ty 7 września w którym tygodniu będzisz?
7.09 będzie skończony 34 tc, ale kto wie, co te moje rogate wymyślą 😂 -
Ja mam dzisiaj jakiś strasznie zły humor, nie miałam jeszcze takiego od początku ciąży 😭😭 Mąż mnie wkurza, zaraz go wyrzucę stąd przez okno. Mam taki bajzel w mieszkaniu przez te wyprawkowe rzeczy, nie umiem tego ogarnąć. Jeszcze ten uparciuch ciągle wiesza swoje spodnie na krzesłach, zamiast od razu do szafy😤😤 chyba wylecą stąd razem z nim12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️