Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia, jeszcze serio razem na porodówce wylądujemy 😁
Lalia, Annia, Edyciak, Inaa89, dmg111, Stokrotka027, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Stokrotka027 wrote:Ja właśnie mam wizytę u lekarza, szyjka itp wszystko wporządku waga od ost wizyty +4 kg ale mówi, że to zatrzymanie wód w organizmie prawdopodobnie po wczorajszej podróży i upałach jakie doskwieraja ostatnio. Oby. Czekam jeszcze na pobranie krwi bo mam sprawdzane cukry i do domu.
Onuai no cały urlop tutaj zaglądałam by nie przegapić tej chwili a tu proszę 🤪 Oby już dzis mała tulila.Stokrotka027 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Edyciak wrote:Aniu, to świetna wiadomość. 😊 Teraz będziesz zarządzać pracami organizacyjnymi w domu z pozycji własnego fotela. 😄 A jeśli maluch tak szybko rośnie, to jeszcze może się okazać, że urodzi się z wagą 4 kg. 😄 Przecież do 42 tyg jeszcze miesiąc. 😉
Ounai, ja i tak tych wykresów nie kumam. 😂 Ale domyślam się, że są to już TE skurcze. 😉 Powodzenia 😉Na szczęście! Więc pewnie najpóźniej tak jak Ounai będę rodzić o ile samo nic wcześniej się nie zacznie.
Sylwia umówiłam się nie do nas, bo nie mają u nas KTG. Więc raz idę do Femminy a raz do Medicliniki. W szpitalu nie ma możliwości kontroli ambulatoryjnie a szkoda w sumie.
Ounai jak tam?Edyciak, Sylwucha, Inaa89 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:odradzam, będziesz wszędzie karmiła, w każdej pozycji, zobaczysz
szkoda miejsca i pieniędzy
czemu chcesz fotel?
W pokoju nie będzie żadnego innego miejsca nawet żeby siąść, żadna kanapka czy coś takiego już się nie zmieści. Nic zobaczę jak meble będą i zobaczę czy w ogóle taki fotel wejdzie.O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
Lalia, ja się właśnie zastanawiam między AngelCare i Tippie. Ten patent z parówkami jest ciekawy, na ich oryginalnej stronce pokazują tylko dwa ten Sangenic Tec i Simple Sangenic. Nie wiem czemu nie pokazują tego twista, bo to chyba nie jest to samo, one inaczej wyglądają. AngelCare wydaje mi się, że jest wyższy.
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggi110818 wrote:W pokoju nie będzie żadnego innego miejsca nawet żeby siąść, żadna kanapka czy coś takiego już się nie zmieści. Nic zobaczę jak meble będą i zobaczę czy w ogóle taki fotel wejdzie.
Pamiętajcie, że trzeba też dbać o własny kręgosłup. 😉 -
Meggi110818 wrote:W pokoju nie będzie żadnego innego miejsca nawet żeby siąść, żadna kanapka czy coś takiego już się nie zmieści. Nic zobaczę jak meble będą i zobaczę czy w ogóle taki fotel wejdzie.
ale mówisz o pokoiku dziecka, czy o Waszej sypialni?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dobra wynik po 16 zniose jajo do tego czasu chociaż milion testów które zrobiłam od niedzieli jest pozytywne
Edyciak, Sylwucha, kic83, Inaa89, dmg111, Annia, Maniaaa., Stokrotka027, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Moja przyjaciółka karmi najczęściej w fotelu, bo jest tak najwygodniej. Ja sobie też nie wyobrażam karmić, np siedząc na krześle czy w łóżku oparta o ścianę. Raz na dzień może się zdarzyć, ale na dłuższą metę pewnie będzie niewygodnie.
Pamiętajcie, że trzeba też dbać o własny kręgosłup. 😉
Edyciak,
zobaczysz że jak będziesz miała już synka, to będziesz go karmiła nawet stojąc na ulicy, bo tak trzeba będzie, bo inaczej będzie się darł w niebogłosy i nic go nie uspokoi niż mamusina pierś
a fotela żadnego na ulicy nie znajdziesz, ba często nie ma nawet obok ławki
wspomnisz moje słowaEdyciak lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Edyciak wrote:No trochę dziwne, że aż tak dynamicznie się rozwija sytuacja w tym szpitalu. Raz zamykają, a za dwa tygodnie już wprowadzają porody rodzinne...
Chyba nie ma podstawy, żeby się z nich wykręcać skoro źródłem zakażenia był personel. 🤷♀️
Sylwia a ty 7 września w którym tygodniu będzisz?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Meggi110818 wrote:W pokoju nie będzie żadnego innego miejsca nawet żeby siąść, żadna kanapka czy coś takiego już się nie zmieści. Nic zobaczę jak meble będą i zobaczę czy w ogóle taki fotel wejdzie.
-
Annia wrote:Tak, o ile znowu go nie zamkną. 😂😂😂
W kwestii KTG do Zdrowej Rodziny nie dzwoniłaś? -
Sylwucha wrote:Może przypilnują teraz 😉
W kwestii KTG do Zdrowej Rodziny nie dzwoniłaś?Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Porody rodzinne były też przed zamknięciem.
Chyba nie ma podstawy, żeby się z nich wykręcać skoro źródłem zakażenia był personel. 🤷♀️
Sylwia a ty 7 września w którym tygodniu będzisz?
Sylwia będzie równo 34t0dSylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Annia wrote:Porody rodzinne były też przed zamknięciem.
Sylwia a ty 7 września w którym tygodniu będzisz?
7.09 będzie skończony 34 tc, ale kto wie, co te moje rogate wymyślą 😂 -
Ja mam dzisiaj jakiś strasznie zły humor, nie miałam jeszcze takiego od początku ciąży 😭😭 Mąż mnie wkurza, zaraz go wyrzucę stąd przez okno. Mam taki bajzel w mieszkaniu przez te wyprawkowe rzeczy, nie umiem tego ogarnąć. Jeszcze ten uparciuch ciągle wiesza swoje spodnie na krzesłach, zamiast od razu do szafy😤😤 chyba wylecą stąd razem z nim12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️