Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:o masz Ci los ;/
może lody albo jakieś dobre ciacho Ci pomogą?
mocno przytulam
Dzięki Kicuś 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2020, 18:48
kic83, Iryska, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
Powiem wam że polożyłam w południe młodego spać myślę sobie wyprasuje pranie bo sporo tego się zebrało rozłożyłam deskę wyprasowałam mojemu dwie koszulki i dosłownie zaczęłam spać na stojąco więc zostwiłam to i poszłam spać z młodym
-
Annia, ja wiem, że brak odwiedzających to duży plus. Jak byłam w czerwcu na patologii to czułam się jak w hotelu, taka cisza i spokój
dlatego się nie łamię i na nic nie nastawiam. Nasze mamy też rodziły bez odwiedzin. Wydaje mi się, że każdej z nas jest po prostu żal, bo nasze koleżanki jeszcze rok temu mogły swobodnie rodzić z mężami, wychodzić przed budynek itd. Teraz dziwne czasy nastały
Będzie co dzieciom opowiadać ;P
Annia lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Sylwucha wrote:Od kilku dni mam jakiś spadek formy. Fizycznie czuje się tragicznie, psychicznie też jakoś średnio. Już bym chciała mieć to podwójne zło przy sobie 😉, ale wiem, że muszą jeszcze siedzieć. Przeraża mnie wizja cc i w ogóle szpitala.
Co do rogala, cały czas się zastanawiam. Chyba poczekam i spróbuje wykorzystać poduchę ciazową. Jak będzie kicha , to wtedy zamówię ten wzór Bosco II w wersji dla bliźniaków 😉SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Tajka u mnie też nie ma przeciwskazań ale raz że libido słabe a dwa mimo wszystko strach że coś się stanie 😌
Ania 800zl to faktycznie mało, ja kiedyś słyszałam nawet o 2tys. 😯😯Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2020, 18:53
Annia lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ja libido jakieś tam mam, ale mam kłopot z nawilżeniem i zamówiłam nam ostatnio żel do USG 😂 głowa chce, cipka niekoniecznie... dlatego bzykamy się rzadko. Śmiejemy się, że to taka zabawa w rodziców, że potem już tylko tak będzie, raz w tygodniu późnym wieczorem ;P
Sylwucha, Zulugula, Annia, calanthe, dmg111, Ewa88 , Julik, Lalia lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Edyciak wrote:Chciałam zauważyć, że liczbą postów pobilysmy nawet Bożenki. 😂
No dajecie tutaj czadu 😃
Wchodzę w wolnej chwili i czytam, czytam, czytam i nie mogę nadążyć 🧐😂Edyciak, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Bylismy dzis pierwszy raz w sklepie obejrzeć wózki.
Powiem Wam totalne zaskoczenie !
Ja od maja sikałam z podniecenia na muuvo quick 2.0, potem któraś pokazala Cybex balios s lux i ok , fajny tez, bardzo podobny. Oglądałam porownanie na yt, różnice znikome. Ale szary kolor mi się nie spodobał, taki brzydalowaty 🤭 a innego niz szary nie chcę, za to w muuvo ooj szary miodzio piękności itd.
A tu w sklepie zdziwko i spory dylemat! 🙉
Raz, okazało się, że budka w muuvo wyglądała w naszym odczuciu na niezgrabnie olbrzymią, plus gondola jest w adapterach więc jest jakos tak też dziwnie wyżej, ja mam 160cm więc pomyślałam , że idealnie a tu przeciwnie, czulam się przy nim jak krasnal z za dużym wózkiem 🙈
Dwa, szary brzydki kolor cybexa na żywo wyglądał ładnie, a szary w muuvo jakos tak mniej niż w necie 🤔
Trzy, prowadzenie. Baliosem się płynie, jest taki zgrabniutki.
Minusy baliosa, że spiworek i torbę z dodatkami trzeba kupic osobno (firmowa to +600zl) ale w sumie kto powiedział, że trzeba firmową dokupic 🤪
Z fotelikiem jaja, bo tylko jeden taki z tych popularnych pasuje do naszego auta, mianowicie maxi cosi pebble. Mamy jakies wglebione fotele i tylko ten model ma odpowiedni kąt. Przynajmniej tu nie ma dylematu 😄 ale cenowo tez drożej niz reszta.
To nie tak, że z muuvo jest cos nie tak nadal uważam, że jeden z fajniejszych wózków , bo wiem że niektóre z Was mają i niektóre są tez na niego mocno zdecydowane (jak ja bylam), chodzi o to jaka ogromna różnica może być kiedy się zobaczy coś na żywo i że warto porownywac. Ja mialam totalny dylemat, ostatecznie mąż wyrazil swoją opinię, a ja mialam cichą nadzieję, że wskaże cybexa, i tak zrobil, bo po prostu lepiej mi się go prowadziło, bo wizualnie ostatecznie bardzo ciężko zdecydować. W muuvo gondola mi się gorzej podobała, ale gondole ma się krótko, a spacerówki identyczne , obie super, tylko inaczej się trochę składająWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2020, 19:35
Wik89 lubi tę wiadomość
💙
💗 -
Inga28 wrote:W końcu! Super 🤗 ja miałam nadzieje, że teraz będą wypłacać mi na bieżąco ale już są opóźnienia, więc będzie to co ostatnio 🤦🏻♀️
Kurcze czyli to co mi teraz przyjdzie to muszę porządnie chomikować zeby mieć na zas jak znów trzeba by bylo tyle czekać 🙄 -
Ounai wrote:Wiem co czujesz. Kiedy lekarz chce rozwiązywać ciążę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2020, 19:04
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:O, jaki fajny sąsiad. To ten od głośnej muzyki?😁
dmg111 lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Kurcze czyli to co mi teraz przyjdzie to muszę porządnie chomikować zeby mieć na zas jak znów trzeba by bylo tyle czekać 🙄
Niestetyczekam do przyszłego tygodnia jak minie termin wypłaty drugiego zwolnienia i pewnie znowu będę pisać skargę 😅 nie będę się z nimi cackać, bo tak to 32tc to ja bym chciała mieć już wszystko kupione 😅
-
Jednorożec89 wrote:Powiem wam że polożyłam w południe młodego spać myślę sobie wyprasuje pranie bo sporo tego się zebrało rozłożyłam deskę wyprasowałam mojemu dwie koszulki i dosłownie zaczęłam spać na stojąco więc zostwiłam to i poszłam spać z młodym
Ja dzisiaj też jakąś senna jestem, ale u mnie to chyba pogoda swoje robi. Moja mała ma anginę i ostatnio trochę gorączkuje. Ogólnie ten termometr o którym mowicie aż mnie skusił że taki szybki pomiar i go sprawdziłam bo u mnie trwa jakieś 5s. Tyle tylko że moje dziecko nie da sobie nic do ucha wsadzić więc u nas odpada, był nawet czas gdzie nie chciała sobie zmierzyć temperaturę takim co mamy teraz bezdotykowym przy skroni 🤦🏻♀️ -
suzi1994 wrote:
Niech powtorzy jutro lub pojutrze i zobaczy czy ciemnieje , albo niech szkoczy na betę. Każdemu mogą wychodzić różne kreski na podobnym etapie. Nie każdy ma owulacje w ten sam dzień, implantacje w ten sam dzien i nie każdemu w takim samym stopniu hcg przenika do moczu, więc nie ma co porównywać do siebie. -
Powiem Wam jak to wygląda u mnie. My tu się wszystkie wspieramy. Jedna drugiej zagląda do dziecka, jak trzeba coś podać czy przynieść to wszystkie są chętne, nie tylko po cesarce. Po porodach naturalnych też. Naprawdę, my Polacy jak potrzeba umiemy się wspierać wzajemnie. Do tego można sobie wystawić obolałe piersi na wierzch czy tyłek z podpaska w siateczkowych majtkach bo nie kręci się stado chłopów po sali. Mi brakowało męża od momentu pierwszego krzyku Marty. Ale wcześniej był mi zbędny, a nawet lepiej mi było bezpośredni niego, bo nie myślałam o nim tylko skupiłam całą uwagę na sobie. Dzięki temu urodziłam sprawniej i mam wrażenie że ból wydawał mi się mniejszy bo nie użalałam się tak nad sobą. Ale zobaczycie dopiero jak pójdziecie rodzić, bo ja też nie wierzyłam jak słuchałam takich opowieści wcześniej.
Martt95, Annia, Sylwucha, doomi03, Inaa89, KarolinaMaria, calanthe, SzalonaOna, Edyciak, dmg111, Ewa88 , Lalia, Enigvaa, Wik89, Lulu83 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Edyciak wrote:Jeszcze nie kupuję na 68 ubranek, ale bralabbym raczej letnie, jakieś rampersy, bodziaki z krótkim rękawem, bo taki rozmiar będzie pewnie nosił w czerwcu-lipcu. 😉
Co.do wózka zimowego, to myślę, że nie do końca masz rację. Te duże gondole sprawdzą się u dzieciaczków, które tak w styczniu/lutym będą miały około 4-5miesiecy. W sensie że będą większe. Jeśli mój urodzi się na koniec grudnia o bedzie wchodził w rozmiar 50, to w kombinezonie zimowym pojeździ raptem ze dwa miesiące. A śniegu dawno u nas nie było. 😁 Poza tym jeśli mieszkasz w mieście i będziesz jeździć po chodnikach, to śnieg chyba nie taki straszny. 😉
Ja tam sie nie nastawiam ze moje dziecko jesli urodzi sie w terminie będzie mi wchodzić w rozmiar 50 xD to raczej tylko te drobniutkie dzieci albo urodzone przed terminem. Przeciętnie średniaki rodząc się raczej już powyżej 50 cm, więc ja się raczej nastawiam ze na wstępie będzie szedl rozmiar 56 😛Edyciak lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Ależ będzie szaleństwo jak wszystko na raz wypłacą
Gorzej jak w kolejnych miesiącach znów będą obsuwy tak jak Inga pisze 😂. Połowę na pewno od razu wplace na oszczednosciowke gdzie zbieramy na wklad do kredytua reszte bd chomikować na wszelki wypadek 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2020, 19:30
-
Hej dziewczyny, ja po całym dniu w pracy próbuję nadrobić Wasze posty, nie powiem łatwo nie jest 🙈 Odebrałam dzisiaj wynik bety 220, przyrost 133% 😊 Jednorożec89 ja też tak mam, przychodzę z pracy i idę na drzemkę 🙈
doomi03, Zulugula, kic83, Jednorożec89, Inaa89, SolAngelica, calanthe, SzalonaOna, Edyciak, dmg111, Ewa88 , Lalia, Wik89, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Kurczę jak ja wam zazdroszczę tych przyrotów też tak chcę.
Idę robić sobie pizze z lidladmg111 lubi tę wiadomość