Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngelaaaa wrote:Cześć dołączę się do was bo dzisiaj wyszły mi dwie grube krechy na teście 😊
Jutro chciałabym iść na betę czy przez koronawirusa trzeba się telefonicznie umawiać ?Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
Gagatka wrote:Riki, ja stracilam 2 ciaze i w obu mialam fatalne tsh, ale endo mowil, ze nie to jest przyczyną tylko objawem. Teraz od poczatku tfu tfu mam idealne tsh, przy takiej samej dawce letroxu od poczatku.Starania od 2018
14-15 tydz💔,8tydz💔,5 ciąż biochemicznych
Hashimoto,nk 22,kir aa
👨🦱Polimorfizm apal genu igf 2 w obu allelach
Leki luteina,duphaston,encorton,accofil,heparyna,acard -
nick nieaktualny
-
Matka mi skutecznie zepsuła dzień jakoś radość z ciąży mnie opuściła idę nażreć się czekolady
-
Ja jutro mam
- usg ciąży + wizytę kontrolną w Luxmedzie
- usg tarczycy
- kwalifikację do szczepienia na krztusiec - jednak się zdecydowałam że się pokłuje, jak będzie miejsce to od razu się też zaszczepię
SzalonaOna, Iryska, Gagatka, Annia, Lalia, Wik89, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Ja dwa lata temu zapomniałam zamówić wcześniej i musieliśmy jechać prawie 60km żeby tort był.
Kończą mi się prac ciuchy dla małej i zastanawiam się jak ja mam z tym siniakiem je wyprasować jak stanie i siedzenie sprawia ból. Chyba na 10 razy będę.
a mąż nie dałby rady wyprasować?
Albo jako matka drugiego dziecka zapewne wiesz, że nie muszą być ciuszki wyprasowane? nic się nie stanie Martusi, a jej mama będzie mniej obolała i bardziej szczęśliwa
Lalia lubi tę wiadomość
[/url]
Jednorożec89 wrote:Teraz z kategorii żale. Moja niezawodna matka. Leczy się na raka piersi jest dobrze wydzie z tego do lekarzy jeżdżę z nią ja. Tyle wstępu.
Mówię jej że jutro mam gina,więc żeby mi z synkiem została godzinkę a ona z grubej rury po co Ci ten ginekolog ? Pewnie w ciąży jesteś a lepiej żebyś nie była bo kto będzie ze mną jeździł. Jest mi meega przykro
puść to między uszami, naprawdę, szkoda Twojego zdrowia psychicznego i fizycznego
olejWik89 lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnykic83 wrote:Ja jutro mam
- usg ciąży + wizytę kontrolną w Luxmedzie
- usg tarczycy
- kwalifikację do szczepienia na krztusiec - jednak się zdecydowałam że się pokłuje, jak będzie miejsce to od razu się też zaszczepiękic83 lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Matka mi skutecznie zepsuła dzień jakoś radość z ciąży mnie opuściła idę nażreć się czekolady
Bardzo niefajnie powiedziala Twoja mama, bardzo egoistycznie. Nie dość, ze jej pomagasz to ona chyba chce żebyś całe swoje życie jej podporzadkowala. Rozumiem, że jest samotna?💙
💗 -
Zulugula wrote:Bardzo niefajnie powiedziala Twoja mama, bardzo egoistycznie. Nie dość, ze jej pomagasz to ona chyba chce żebyś całe swoje życie jej podporzadkowala. Rozumiem, że jest samotna?
Tata żyje ale jest po ciężkim zawale praktycznie z domu nie wychodzi bo przejście dla niego 100 metrów to wyzwanie autem też przestał jeździć. Brat mój mieszka w Anglii więc jestem tylko ja . Z moim mężem matka do auta nie siada bo ma jakieś irracjonalne lęki -
kic83 wrote:a mąż nie dałby rady wyprasować?
Albo jako matka drugiego dziecka zapewne wiesz, że nie muszą być ciuszki wyprasowane? nic się nie stanie Martusi, a jej mama będzie mniej obolała i bardziej szczęśliwakic83, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
suzi1994 wrote:Ounai jak dziś piersi ? Nadal takie ciężkie i sprawiają dyskomfort ? Daj znać
Tzn inaczej. Są ciężkie i gorące ale nie jest to jakiś dramat.SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Uwielbiam nasze seksowne dyskusje 🤣🔥
Jendorozec, przykro mi z powodu tego, co powiedziała Ci mama 😔 ale na pocieszenie Ci napisze, że widzę że jutro masz wizytę i jeśli dobrze patrzę to będzie to 5+1? Ja dokładnie tak samo byłam na pierwszej wizycie i był przepiękny pęcherzyk już 😍
Anniu, a ja trzymam mocno kciuki żeby zaczęło się samo 😘 szykuje się zmiana pogody w całym kraju, to może i to wpłynie na Twoje samopoczucie i akcję porodową 😘
Edyta, teraz bardzo na siebie uważasz więc myślę, że donosisz ciążę 😉 a super by było jakby synek przyszedł na świat w Twoje urodziny 😍
Dziewczyny, my jutro jesteśmy umówieni na 10 na oglądanie wózka i fotelika, ciekawe czy cokolwiek załatwimy 🙈 ale już się nie mogę doczekać 😁kic83, Inaa89, Annia, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Riki
Kończyłam Ci pisać post i się skasował, wrr.
Ja dowiedziałam się w tej ciazy i to w 2 trymestrze że nam autoimmunologiczne zapalenie tarczycy plus jej niedoczynność.
TSH mialam 3.5, teraz 1.85 dzięki letroxowi.
Anty TPO - 43, anty TG - 9.12
Endokrynolog-ginekolog powiedział że nie mam co już w ciąży badac przeciwciał.
Muszę pilnować natomiast ft4.
Do tej pory niewiadomo kiedy nabyłam się autoimmunologicznego zapalenia 🤷
Wszystko będzie dobrze, nic się nie stresuj!Riki lubi tę wiadomość
[/url]
Czy któraś z Was szczepiła się na krztusiec w 3 trymestrze?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Kic, ja zamierzam. Ustale to za tydzien na wizycie u mojego ginekologa, jak powie ze warto to to zrobie
Poki co nie wiem jak wyglada procedura, pewnie bedziesz pierwszarozwazam tez szczepienie na grype, tylko pytanie - czy teraz czy lepiej juz poczekac do porodu i zaszczepic sie po...? Sama nie wiem
Powodzenia na jutrzejszych wizytach!
Laila a jaki wozek jutro ogladacie?II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023