Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Dziewczyny, czy w karcie ciąży obowiązkowo ma być wpis od stomatologa?
Jutro mam wizytę i się zaczęłam zastanawiać. Bo gin mi nic nie mówił...Sylwucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Aaaaa i co do porodu tak wstępnie zapytałam... Mogę zapomnieć o sn. Powiedziała mi, że to za duże ryzyko już teraz i że tylko CC z tydzień przed terminem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Motylku ja bym powalczyla o sn 😉 kobiety rodzą sn po 2 i po 3 cc ale trzeba by poszukać info na ten temat 👍🏻 tu trochę pod koniec o tym mówi ta położna ❤ https://youtu.be/kJfheD0yRes
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2020, 18:12
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Witam kobietki ❤️❤️
SzalonaOna, kkasia, kic83, Ewa88 , LaBellePerle, Lalia, dmg111, patrycja92, Koteczka82 lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualnykkasia wrote:Motylku ja bym powalczyla o sn 😉 kobiety rodzą sn po 2 i po 3 cc ale trzeba by poszukać info na ten temat 👍🏻 tu trochę pod koniec o tym mówi ta położna ❤ https://youtu.be/kJfheD0yRes
kkasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kar_oliv wrote:Dziewczyny mi lekarz pisała wszędzie o badaniach z karty ciąży ale fizycznie mam tylko plan opieki przedporodowej, to jest to, czy karta jest online czyli jej nie dała?
Skierowania na badania masz tak jak motylek mówi na portalu pacjenta (czyli w ich systemie), powinnas mieć rozpisane na poszczególne badania plus teraz tez skierowanie ogolne na pobranie, z tym skierowaniem rejestrujesz się na badania.
Oni robia w systemie karte ciąży, ale powinnas dostać też taka karte w formie papierowej. Upomnij się o to na następnej wizycie (ja ostatnio nie dostałam bo akurat sie lekarzowi skonczyly).
Plan opieki przedporodowej to tylko spis co kiedy należy wykonać (badania, usg itd), tak orientacyjnie dla ciebie.kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, ta firma George ma swoją stronę internetową i robią wysyłkę do Polski!!
Laski padam na pysk. A w sumie mało co zrobiłam. Ten mój mały pasożyt wysysa ze mnie wszystkie pokłady energiiSylwucha, Annia lubią tę wiadomość
-
Hahahaha, masakra
Wybaczcie ja jeszcze nie ogarniam 😅😅
9 styczeń, ale ja będę mieć cesarkę więc różnie 😅😅
Od dziś przyjmuje także tabletki takie
SzalonaOna, kic83 lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne