Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Polson 1200g
Wszystko ok, serduszko, przepływy, poza wielkością brzuszka który wypada niżej niż 10 centyl. Albo taka jej uroda albo jednak coś jest na rzeczy, trzeba kontrolować te przepływy. Zobaczymy co Andrzej powie na wizycie,.ponieważ on możę pomiary odnieść do poprzedniej wizyty.
Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze, choć trochę się martwie.
Zulugula, kic83, KarolinaMaria, kar_oliv, Inga28, Annia, Ounai, Sylwucha, doomi03, kiniusia270, Lalia, patrycja92, Inaa89, Ewa88 , SzalonaOna, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:
Polson 1200g
Wszystko ok, serduszko, przepływy, poza wielkością brzuszka który wypada niżej niż 10 centyl. Albo taka jej uroda albo jednak coś jest na rzeczy, trzeba kontrolować te przepływy. Zobaczymy co Andrzej powie na wizycie,.ponieważ on możę pomiary odnieść do poprzedniej wizyty.
Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze, choć trochę się martwie.Anet.kaa lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anet.kaa wrote:
Polson 1200g
Anetka
nic się nie martw, najwidoczniej taka Twoja uroda ,że będziesz miała małe dzieci.
Na spokojnie 😘
Kontroluj teraz wagę Polci, a to że brzuszek mniejszy to jeszcze nic strasznego 😚
A kiedy Twój lekarz ma się odnieść to wcześniejszych pomiarów?Anet.kaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dzięki dziewczyny za dobre słowa.
Mam nadzieje, że faktycznie to jej uroda- a co do urody ja nie wiem po kim ten szeroki nos
W poniedziałek mam wizytę u mojego lekarza więc zobaczymy co on powie. Czytałam, że czasami kładą do szpitala w takich sytuacjach aby kroplówkami i heparyną podciągnąć troche dziecko. Musze w razie co ogarnąc takie rzeczy, bo wszystko łącznie z koszulą mam u mamy. -
Anet.kaa wrote:Dzięki dziewczyny za dobre słowa.
Mam nadzieje, że faktycznie to jej uroda- a co do urody ja nie wiem po kim ten szeroki nos
W poniedziałek mam wizytę u mojego lekarza więc zobaczymy co on powie. Czytałam, że czasami kładą do szpitala w takich sytuacjach aby kroplówkami i heparyną podciągnąć troche dziecko. Musze w razie co ogarnąc takie rzeczy, bo wszystko łącznie z koszulą mam u mamy.
Anetka
nic z tych rzeczy, mój synek na 30tc miał 1350, a córcia 1145g, nikt mnie nie kładł wtedy do szpitala.
Nie wiem czy na tym etapie Accard by pomógł, dopytaj Andrzeja.
Przepływy miałam ok jak Ty.Anet.kaa lubi tę wiadomość
[/url]
Lalia wrote:Sylwuś, nigdy mi nie kazał brać magnezu profilaktycznie 🤔 raz sama wzięłam nospe ale w sumie nie była potrzebna, bo to więzadła były 😉
W piątek mam wizytę, to mu powiem o tych spięciach, bo o ile w ciągu dnia mogłabym to zrzucić na wysiłek (nie wiem czy chodzenie 2 km/h można nazwać wysiłkiem), o tyle w nocy przecież odpoczywam i śpię, a jak wstaję do łazienki to brzuch czasami taki jakby nabity i boli jak wstaję lub idęLalia lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Właśnie też łapie popołudniowe spanie 😉
Pospałaś?Sylwucha lubi tę wiadomość
[/url]
Anetka, spokojnie 😘 Na pewno wszystko jest ok 😊Tak jak dziewczyny piszą, może taka jej uroda 😊 Anni synek też szczuplutki i smukły 😍 Nic się nie bój ❤
Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Pospałaś?
kic83, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Anetka, Inga
podeslecie mi proszę linka do tej sesji ciążowej w czarnej kiecceCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Sylwia, zapytam, na pewno ten magnez nie zaszkodzi 😘
Przepraszam, ale rozbawiła mnie wizja Twojego męża 🙈😁
Anetka, Pola jest śliczna 😍 skontrolujesz w poniedziałek, ale wierzę, że będzie dobrze 😘Anet.kaa, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:
Polson 1200g
Ja mam kilka dni starsza ciąże od Ciebie, w pon byłam na USG III trym i mały wazy 1600 wiec ja znowu się martwię w druga stronę ze będę mieć dużego bobasa ☺️Anet.kaa lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Dziewczyny, wpadnijcie na Bożenki, jeśli któraś by chciała, to wspomóżcie jedną z naszych staraczek 😘
kar_oliv, SzalonaOna, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Lalia jeśli przy tych napięciach nie masz boli to nie martw się, poprostu twoja macica juz przygotowuje się do porodu. Ja tez tak mialam w każdej ciazy i nic złego się nie działo 😉 teraz tez mam juz napięcia, ale im ktoras ciaza z kolei tym moze to się szybciej zacząć.
Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny