Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku
rozumiem jak najbardziej o co Ci chodzi
Wiem, że Ci ciężko, tymbardziej z kilkoma dziećmi.
Wiem też, że nie każda z nas ma wsparcie rodzicow.
I nie każda z nas czuje się dobrze w ciąży.
Mam nadzieję, że nie zrozumiałaś mnie źle 😘Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Ma napy. Fajne, dobrze trzymają. Myślę i że po ciąży i po karmieniu też się przyda, bo wygląda porządnie mega materiał.
Sylwia - co to jest higienizacja? 🤔 Usuwanie kamienia? Ciekawe czy się potwierdzą dziewczyny. 😍 -
Sylwucha wrote:Tak; to usuwanie kamienia. Podobno tam jest dużo bakterii. Jak się rozszczelnila plomba, to te bakterie tam wchodzą i robią kuku. Pewnie dlatego czasami odczuwam delikatny ból
na nfz przysługuje higienizacja raz w roku ale w ciąży jest jedna więcej extra. czy wiecie jak to dziala? wystarczy pokazać kartę ciąży w rejestracji?
ja bylam w lutym na kontroli i bylo wszystko ok więc usunęła mi kamien ale za jakis czas ponownie bym się wybrala na tą gratisowa wizyte 😀LaBellePerle, Sylwucha lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
kic83 wrote:Podwójny trening zaliczony 💪
Kic szalejesz kochana cieszę się że dobrze się czujesz i trochę zazdroszczę bo ja jak tylko więcej pochodzę to zaraz brzuch ciągnie i plecy bolą 🙄 no i wszyscy lekarze mówią odpoczywać, oszczędzać się, nie przemęczać itp. Najlepiej zamknę się pod kloszem i wyjdę w 9 miesiącu ciąży 🥴Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnykic83 wrote:Motylku
rozumiem jak najbardziej o co Ci chodzi
Wiem, że Ci ciężko, tymbardziej z kilkoma dziećmi.
Wiem też, że nie każda z nas ma wsparcie rodzicow.
I nie każda z nas czuje się dobrze w ciąży.
Mam nadzieję, że nie zrozumiałaś mnie źle 😘 -
Natisz gratulacje bety ❤️
U mnie też przyrost, w poniedziałek było 97,7 a dzisiaj 168. Może nie jest wystrzałowy, ale chyba wystarczający? Musi być dobrze, nie biorę innej opcji pod uwagę 🙏
Co do przedszkoli, to ja swoich nie puszczam już w ogóle. Dopiero we wrześniu pójdą.Koteczka82, LaBellePerle, SzalonaOna, Wik89, Lalia, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Nieee... Po prostu wiecie też jakich mam rodziców. Wczoraj była moja mama i juz wypytywala kiedy wracam do pracy, że na pewno zaraz mnie zwolnia. Męczy mnie to wszystko w głowie czemu nie mogę mieć normalnej rodziny, której z chęcią bym się pochwaliła i ciaza i ślubem. Wszystko krytykują... Wszystko. Naprawdę chwilami mi sił już brakuje
Motylku nie zazdroszczę Ci masz cholernie trudną sytuację. Sama nie wiem jak bym zrobiła na Twoim miejscu. Z jednej strony 3 dzieci w domu i ty w ciąży to duże obciążenie a z drugiej puszczenie maluchów do przedszkola i żłobka to zawsze ryzyko jakiegoś chorubska pomijając nawet korone. Musisz na spokojnie przemyśleć sprawę i porozmawiać ze swoim jak będzie dla was i dzieci najlepiej. Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Ulaa wrote:Natisz gratulacje bety ❤️
U mnie też przyrost, w poniedziałek było 97,7 a dzisiaj 168. Może nie jest wystrzałowy, ale chyba wystarczający? Musi być dobrze, nie biorę innej opcji pod uwagę 🙏
Co do przedszkoli, to ja swoich nie puszczam już w ogóle. Dopiero we wrześniu pójdą.
Ula gratuluję 😁 przyrost wygląda ok. Wrzuć sobie w kalkulator to będziesz wiedziała jaki duży jest. 😉
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
u mnie dziś 646 beta
SzalonaOna, Annia, Wik89, Koteczka82, Lalia, kar_oliv, Evelle28, Ewa88 , Ounai, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Co do przedszkoli, to ja swoich nie puszczam już w ogóle. Dopiero we wrześniu pójdą.
Ula, widzę, że my chyba na takim samym etapie? Na kiedy wychodzi Ci termin? -
LaBellePerle wrote:Ula, widzę, że my chyba na takim samym etapie? Na kiedy wychodzi Ci termin?
Niby 5 stycznia ☺️
Ale pewnie i tak nie dotrzymam terminu, dwa razy rodziłam i dwa razy przed terminem. Ale jak się uda to wolałabym jednak ten styczeń niż koniec roku 😂 -
Ulaa wrote:Niby 5 stycznia ☺️
Ale pewnie i tak nie dotrzymam terminu, dwa razy rodziłam i dwa razy przed terminem. Ale jak się uda to wolałabym jednak ten styczeń niż koniec roku 😂
u mnie 3 no obstawiam, że obie na święta będziemy miały szpitalUlaa, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Gratuluję pięknych bet ❤️
❤️❤️❤️
Motylku Tobie w szczególności dziękuję za wsparcie i dobre słowo ☺️
Kic też wierzyła we mnie od 6dpo 🙏
W ogóle cieszę się jak cholera, że jestem tutaj z Wami 🥰🙏Koteczka82, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:❤️❤️❤️
Motylku Tobie w szczególności dziękuję za wsparcie i dobre słowo ☺️
Kic też wierzyła we mnie od 6dpo 🙏
W ogóle cieszę się jak cholera, że jestem tutaj z Wami 🥰🙏
ja czekałam z drugą betą na ustawienie suwaczka, teraz to dopiero czuję się w ciąży
Motylku, dopisz mnie na 3 stycznia na pierwszej stornie
Ula, w którym dc miałaś owu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 14:20
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Później Was nadrobię, bo mam dziś zapierdziel.
Poinformowałam dziś szefową, przyjęła bardzo dobrze, powiedziała że też miała krwiaki do 17 tyg i kazała iść na L4.
Odnośnie korony i zachorowań dzieci, dla mnie to wszystko jest nadmuchane, owszem ludzie umierają ale w większości to ludzie którzy i tak by umarli.
Mojej przyjaciółki mąż ma wirusa, jedyne co był przeziębiony, teraz ma problem z węchiem, wirusa ma prawdopodobnie od 2-3 tyg. Dwoje dzieci żadnych objawów A przebywając z nim musieli wszyscy się zarazić, przyjaciółka to samo, jej mama z.ktora spędzają dużo czasu, jest po 60.roku życia jeden dzień kiepsko się czuła, teraz luzik także chyba nie taki diabeł straszny.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Tak; to usuwanie kamienia. Podobno tam jest dużo bakterii. Jak się rozszczelnila plomba, to te bakterie tam wchodzą i robią kuku. Pewnie dlatego czasami odczuwam delikatny ból
LaBellePerle, Ulaaa gratuluję przyrostów!Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja też właśnie mam taki zamiar, jak będzie lato więcej czasu będziemy spędzać na świeżym powietrzu, jakoś damy radę.
Zobaczymy co czas przyniesie.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność