Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Ech, ja usuwałam kamień ponad rok temu w styczniu przed staraniami. W sierpniu 2019 wymieniłam dwie plombki i mówili że mało mi kamień rośnie i mogę robić to oczyszczanie raz na 1.5 roku, 2 lata nawet... Normalnie bym poszła na wizytę kontrolną, bo nie czuję żeby coś się działo, ale przez tą koronę... Ech. Do dupy ta korona.
LaBellePerle, Ulaaa gratuluję przyrostów!Annia, kic83 lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Ulcia, idziemy łeb w łeb 😄
Edziak, a Ty wizytę masz 1 maja? Dopiero teraz sczaiłam :o jakiś dobry lekarz, że Cię przyjmie -
Sylwucha wrote:Poszłam do ambasady uśmiechu, bo tam wszystko jest super sterylne. Co prawda płacisz jak za zboże, ale przynajmniej bać się nie trzeba.
Dzisiaj popołudniu mocno lało u nas! To dobrze, bo już się bałam, że jak poradzimy sobie z wirusem, to zaraz nas susza będzie atakować.Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kar_oliv wrote:Wyszedł mi ślad ketonów w moczu, czytam, że może to być objaw cukrzycy czy któraś też tak miała? Czekam na wynik glukozy na czczo.
ja mialam , musisz pic po prostu więcej wody i chyba czesciej jesc no chyba że cukry masz za wysokie to wtedy może byc z tym zwiazanekar_oliv lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Anet.kaa wrote:Później Was nadrobię, bo mam dziś zapierdziel.
Poinformowałam dziś szefową, przyjęła bardzo dobrze, powiedziała że też miała krwiaki do 17 tyg i kazała iść na L4.
Odnośnie korony i zachorowań dzieci, dla mnie to wszystko jest nadmuchane, owszem ludzie umierają ale w większości to ludzie którzy i tak by umarli.
Mojej przyjaciółki mąż ma wirusa, jedyne co był przeziębiony, teraz ma problem z węchiem, wirusa ma prawdopodobnie od 2-3 tyg. Dwoje dzieci żadnych objawów A przebywając z nim musieli wszyscy się zarazić, przyjaciółka to samo, jej mama z.ktora spędzają dużo czasu, jest po 60.roku życia jeden dzień kiepsko się czuła, teraz luzik także chyba nie taki diabeł straszny.
Anet.kaa nie wiem ile w tym prawdy ale mi gin tłumaczył że nawet jak będę miała koronawirus w ciąży bez objawów i urodzę teoretycznie zdrowe dziecko to nie jest przebadane jaki to będzie miało wpływ na dziecko w przyszłości tj za 2,3 lata. Że na chwilę obecną to jest nowość ta korona i nie ma badań w tym kierunku...
6cs
11.04 II kreski ❤️
14.07 będzie dziewczynka ❤️
08.12 3685g i 56cm szczęścia ❤️ -
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:Edziak, a Ty wizytę masz 1 maja? Dopiero teraz sczaiłam :o jakiś dobry lekarz, że Cię przyjmie
Z tego co wiem, to mało pacjentek teraz przyjmuje. Nawet jak dzwoniłam, to pytał czy wystarczy konsultacja telefoniczna.LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, umówiłam usg genetyczne u tego miłego doktorka 💪
Z OM to będzie 12t+2d, a z ostatniego usg i owu 12t+4d więc chyba w sam raz, prawda? 🤔
Tylko żeby kropek zdrowo rósł 🙏🙏🙏Koteczka82, kic83, doomi03, Annia, SzalonaOna, kar_oliv, kkasia, LaBellePerle, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, umówiłam usg genetyczne u tego miłego doktorka 💪
Z OM to będzie 12t+2d, a z ostatniego usg i owu 12t+4d więc chyba w sam raz, prawda? 🤔
Tylko żeby kropek zdrowo rósł 🙏🙏🙏
Lalia idealnie. 😉
Ja jeszcze nie umawiałam przez to że maleństwo jest mniejsze muszę dzisiaj dopytać doktor jak ona to widzi i na kiedy umówić usg.
Umówiłam wizytę dzisiaj na 18 :30 u doktor w medicover.Edyciak lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Annia wrote:O to tuż koło mnie... Nie wiedziałam, że ruszyli. I będą robić Ci to oczyszczanie w ciąży? Ja chodziłam do Malottkiego, tam też się płaci słono, ale zawsze byłam zadowolona. A powiedz mi jak byli ubrani? W maseczkach, kombinezonach?
Dzisiaj popołudniu mocno lało u nas! To dobrze, bo już się bałam, że jak poradzimy sobie z wirusem, to zaraz nas susza będzie atakować.
Tak, będę robić to oczyszczanie. W ciąży jest wręcz wskazane.Annia lubi tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Wyszedł mi ślad ketonów w moczu, czytam, że może to być objaw cukrzycy czy któraś też tak miała? Czekam na wynik glukozy na czczo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 17:29
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Lalia idealnie. 😉
Ja jeszcze nie umawiałam przez to że maleństwo jest mniejsze muszę dzisiaj dopytać doktor jak ona to widzi i na kiedy umówić usg.
Umówiłam wizytę dzisiaj na 18 :30 u doktor w medicover.
Koteczko, mi lekarz kazał teraz już dzwonić ze względu na terminy 😉i w sumie u mnie też nie wiadomo jak będzie, bo nawet jeszcze zarodka nie ma więc kazał mi się odnieść do OM 😉
Daj znać koniecznie po wizycie, ale myślę że będzie wszystko dobrze 😘💚
Ja jem wafla ryżowego, bo mnie mdli 😑 błagam, niech to będzie tylko dzisiaj 🙏moja mama i kuzynka wymiotowały przez pierwsze 3 miesiące i były nie do życia 😖Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:W kombinezonach i maskach. Jak by na kwarantanne zgarniali 😂
Tak, będę robić to oczyszczanie. W ciąży jest wręcz wskazane.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Ech, ja usuwałam kamień ponad rok temu w styczniu przed staraniami. W sierpniu 2019 wymieniłam dwie plombki i mówili że mało mi kamień rośnie i mogę robić to oczyszczanie raz na 1.5 roku, 2 lata nawet... Normalnie bym poszła na wizytę kontrolną, bo nie czuję żeby coś się działo, ale przez tą koronę... Ech. Do dupy ta korona.
LaBellePerle, Ulaaa gratuluję przyrostów! -
SzalonaOna wrote:Ja mam gorzej. Na pewno mam do usunięcia chirurgicznie 8 i co teraz, w ciąży tego nie zrobię, co nie?
SzalonaOna lubi tę wiadomość