Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwucha wrote:Nie zdążyli puścić oksy. Tylko wenflon założyli. Zaczęło się samo.
Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
doomi03 wrote:
Domi, Ty za chwilkę rodzisz 😍😍😍😍Lalia, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Nie zdążyli puścić oksy. Tylko wenflon założyli. Zaczęło się samo.
Czyli wszystko tak jak sobie wymarzyłaś. Dzisiaj będziesz tu głównym tematem na pewno. Nie mogę doczekać się Twoich córeczek. Aż mi się przypomniało jak Martusia wyszła, a teraz leży obok mnie, pedałuje i guga w najlepsze.
Mój syn dziś pierwszy raz idzie na basen z przedszkola. Ciekawe jak mu pójdzie i czy będzie chciał chodzić
Swoją drogą, jak myślicie, kiedy mogę Martę zabrać na basen?Lalia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
nick nieaktualnySylwia 3mam kciuki ✊
Ja w nocy mialam skurcze ale to raczej te przepowiadajace. Co jakis czas. A moze mi sie to snilo? 🤔
Dziewczyny ktore macie hemoroidy! Wiecie co przynioslo mi ulge? Oklady z herbaty czarnej ale też oklady z rumianku i szalwi. Nie polecaja w naszym stanie nasiadowek wiec mozna sobie miedzy posladki wlozyc wacik nasaczony naparem albo torebke herbatymowie Wam! Ulga jak nie wiem co i przyspiesza gojenie. Moj hemoroid zmniejszyl sie juz do tego stopnia, ze moge siedziec 🤣
Nadal meczy mnie kaszel
Ale wczoraj spakowalam torbę 🤩 jeszcze tylko musze przepisac numery telefonów dla starego i jestem gotowa 🤩Iryska, doomi03, Ounai, Lalia, Inaa89, Fragaria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Wow, ale ekstra
Czyli wszystko tak jak sobie wymarzyłaś. Dzisiaj będziesz tu głównym tematem na pewno. Nie mogę doczekać się Twoich córeczek. Aż mi się przypomniało jak Martusia wyszła, a teraz leży obok mnie, pedałuje i guga w najlepsze.
Mój syn dziś pierwszy raz idzie na basen z przedszkola. Ciekawe jak mu pójdzie i czy będzie chciał chodzić
Swoją drogą, jak myślicie, kiedy mogę Martę zabrać na basen?
Mozesz zabrać Marte na basen jak skonczy 3 mcedoomi03, Ounai lubią tę wiadomość
-
Jeeeeej koberki spakowały przez noc tornistry, wiedziały że już czas na spotkaniu z mamusia 😍 jakie to piękneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2020, 08:08
Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:To jest niemożliwe !!! ❤❤❤❤🤯🤯
Domi, Ty za chwilkę rodzisz 😍😍😍😍
Anecia, niech zdążę Wam tylko strzelić te zdjęcia i potem już mogę rodzic 😅👌Anet.kaa, Lalia lubią tę wiadomość
-
A ja dziewczyny dzisiaj się załamałam.... ubieram się rano do pracy i nic kompletnie mi nie pasowało. Jedna sukienka opięta na biuście, kolejna sukienka nie dopnie się na biuście, w następnej (ulubionej) nagle czuje się grubo... aż mi się plakac chciało! Czuje sie jakaś taka opuchnięta. Domi witamy w 9tym miesiącu! To już tuż tuż!!! casteam współczuje Ci tych problemów z hemoroidami. W pierwszej ciazy mnie to ominęło, mam nadzieje ze w tej tez tak będzie... dobrze ze torba już spakowana!!! Ounai, Ania, kłot życzę Wam dużo sił na kolejny dzień z Waszymi maluszkami!
Annia lubi tę wiadomość
-
Ounai
Z tej aukcji masz staniki?
https://allegro.pl/oferta/biustonosz-ciazowy-stanik-bezszwowy-do-karmienia-9047855304
Przy 80E brać pośredni rozmiar?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ladyo wrote:A ja dziewczyny dzisiaj się załamałam.... ubieram się rano do pracy i nic kompletnie mi nie pasowało. Jedna sukienka opięta na biuście, kolejna sukienka nie dopnie się na biuście, w następnej (ulubionej) nagle czuje się grubo... aż mi się plakac chciało! Czuje sie jakaś taka opuchnięta. Domi witamy w 9tym miesiącu! To już tuż tuż!!! casteam współczuje Ci tych problemów z hemoroidami. W pierwszej ciazy mnie to ominęło, mam nadzieje ze w tej tez tak będzie... dobrze ze torba już spakowana!!! Ounai, Ania, kłot życzę Wam dużo sił na kolejny dzień z Waszymi maluszkami!
Kochana, nic a nic się nie przejmuj 😘 to ten dziad progesteron robi robotę 😑 ja na tym etapie co jesteś nie zapiełam się w żadne jeansy i nosiłam tylko te spodnie na gumce albo sukienki, a w biuście połowa rzeczy była za ciasna 🤦♀️
Pamiętaj, masz w sobie nowe życie, jesteś piękna! 🌺🌺🌺doomi03, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Nie zdążyli puścić oksy. Tylko wenflon założyli. Zaczęło się samo.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ounai wrote:Aj, już trochę liczyłam na to, że jak skończę połóg to pójdziemy, ale wytrzymam jakoś jeszcze te 1,5 miesiąca
Ounai
Czytałam że nawet ok 4 mca życia, wtedy kiedy dziecko umie samo dźwignąć głowę, że lepiej później niż wcześniej to zrobić.
Jak Tymek, jak Jego zazdrość? Jak on sobie daje radę?Ounai lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność