Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kiniusia270 wrote:Już po wizycie:) Tak jak myślałam moje kilkutygodniowe starania poszły na marne i położenie nadal miednicowe 🤦♀️ KTG wyszło bardzo dobrze, Stasiu wazy ok. 3700g. Dostałam skierowanie na CC do szpitala, już dzwoniłam dowiedzieć się co i jak to babka mi powiedziała, ze jak mam skierowanie to przyjęcia są od poniedziałku do piątku do godziny 9 🤨 i teraz będę mieć dylemat kiedy jechać...żeby nie mieć tam wakacji przez tydzień zanim się za mnie wezmą... Chyba zobaczę jak wszystko się ułoży w weekend bo odchodzi mi czop i mam bóle okresowe i będę decydować 🙈
Kiniusia, przykro mi, że Stasiu nie zrobił fiołka 😘
Ale skoro masz skierowanie na CC, to może warto jechać w poniedziałek 19.10 tak żeby się urodził 20.10.2020?😁 A przy takim układzie chyba jest szansa, że w piątek by Cię wypisali już do domu??
A. Co do wagi to kawał chłopca 😍💙Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 12:59
kiniusia270 lubi tę wiadomość
-
kiniusia270 wrote:Już po wizycie:) Tak jak myślałam moje kilkutygodniowe starania poszły na marne i położenie nadal miednicowe 🤦♀️ KTG wyszło bardzo dobrze, Stasiu wazy ok. 3700g. Dostałam skierowanie na CC do szpitala, już dzwoniłam dowiedzieć się co i jak to babka mi powiedziała, ze jak mam skierowanie to przyjęcia są od poniedziałku do piątku do godziny 9 🤨 i teraz będę mieć dylemat kiedy jechać...żeby nie mieć tam wakacji przez tydzień zanim się za mnie wezmą... Chyba zobaczę jak wszystko się ułoży w weekend bo odchodzi mi czop i mam bóle okresowe i będę decydować 🙈
O masz Ci los, uparciuch z Niego
Ja bym szła w poniedziałek, pewnie we wtorek/środę zrobiliby Ci CC.
Denerwujesz się?kiniusia270 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Meggi
Cudna Oliwka! Piękne foto, mega pamiątka, cieszę się że wszystko z nią dobrze 😘Meggi110818 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Tez myśle, żeby pójść w poniedziałek i ich męczyć o cesarkę na wtorek 😅 Jak na razie stresu nie odczuwam, już od tygodnia się do tego nastawiałam i godziłam z tym faktem 😒 Pewnie w niedziele będzie mi odbijać przed pójściem do szpitala.
Zulugula, Lalia, SzalonaOna, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Dotarły podkłady i prześcieradełka do chicco i prześcieradełka do wozka. Maz wybierał oba wzory. Wzielam narazie 2 komplety do łóżeczka i 2 do wozka. W tych samych wzorach.
Meggi110818, Lalia, kic83, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Kiniusia synek rzeczywiście duzy chlopak juz 😁
Tak jak dziewczyny piszą rowniez poszłabym w poniedzialek 😉 mysle ze nie będą Cie tam nie potrzebnie trzymać tylko szybko zrobia CC 😊kiniusia270, Lalia lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Moja Matylda zdrowa, fikała w czasie USG, nie mierzyliśmy jej dziś, ale najważniejsze, że... jest już główką w dół!! 🥳🥳🥳 oby tak zostało. Szyjka 3,5.cm. Z negatywów to mam objawy infekcji i dostałam globulki. Nie ja pierwsza dziś
AAAA i 9 kg na plusie
Mój ciążowy mózg zakodował, że wizyta o 10.30. Jak dostałam smsa z Luxmedu 15 minut przed wizytą, czy już jestem, to byłam jeszcze w drodze... okazało się, że miałam na 10.15 i równo o tej godzinie stanęłam pod gabinetem 😂 chociaż nie musiałam czekać.kiniusia270, Meggi110818, Karenira, Inaa89, Gagatka, Zulugula, Enigvaa, Lalia, SzalonaOna, kic83, Annia, Suszarka, Iryska, Inga28, doomi03, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
kic83 wrote:Tak jest ok, trochę upchałam z każdej strony tak jak widać na foto i jest idealny
Spróbuj go dobrze ułożyć, czy rzeczywiście o wiele za duży jest??kic83 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
KarolinaMaria wrote:Moja Matylda zdrowa, fikała w czasie USG, nie mierzyliśmy jej dziś, ale najważniejsze, że... jest już główką w dół!! 🥳🥳🥳 oby tak zostało. Szyjka 3,5.cm. Z negatywów to mam objawy infekcji i dostałam globulki. Nie ja pierwsza dziś
AAAA i 9 kg na plusie
Mój ciążowy mózg zakodował, że wizyta o 10.30. Jak dostałam smsa z Luxmedu 15 minut przed wizytą, czy już jestem, to byłam jeszcze w drodze... okazało się, że miałam na 10.15 i równo o tej godzinie stanęłam pod gabinetem 😂 chociaż nie musiałam czekać.
Ajjj te infekcje 😑casteam lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
KarolinaMaria Ja nie biore ood uwage wagi u lekarza. Oni tam dZiwnie waza. W lato wazyli mnie w butach i ciuchach i odejmowali 0,5kg a teraz ostatnio bylam w ramonesce i sztybletach na slupku i nie odjeli nic 😂 waze sie sama rano na czczo co 2tygodnie i tym sie sugeruje. :p
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
🔸28 lat
nick nieaktualnykiniusia270 wrote:Już po wizycie:) Tak jak myślałam moje kilkutygodniowe starania poszły na marne i położenie nadal miednicowe 🤦♀️ KTG wyszło bardzo dobrze, Stasiu wazy ok. 3700g. Dostałam skierowanie na CC do szpitala, już dzwoniłam dowiedzieć się co i jak to babka mi powiedziała, ze jak mam skierowanie to przyjęcia są od poniedziałku do piątku do godziny 9 🤨 i teraz będę mieć dylemat kiedy jechać...żeby nie mieć tam wakacji przez tydzień zanim się za mnie wezmą... Chyba zobaczę jak wszystko się ułoży w weekend bo odchodzi mi czop i mam bóle okresowe i będę decydować 🙈
Daj znać jaka decyzję podejmiesz -
Zulugula wrote:Tez ją jeszcze raz wyjęłam i faktycznie przesadzilam z tą ścierką 😅 jest miękka ale nie jest tak mięciusia jak ta z allegro. Ale co najśmieszniejsze to właśnie odebralam pieluchy z kamyczka i tu tez wzielam jedną flanele i jest taka jak ta z dolce🤷♀️😂 więc chyba te dwie to prawdziwa flanela , skoro są takie same.. mimo że jest inna od tej z allegro. Ta z allegro to jest taka mieciusia, że podchodzi to pod jakis polarek🤔 i ja bardziej tak flanelę sobie wyobrażałam 😀 dlatego biorę do szpitala a'la taki kocyk. Niezłe jaja 😂
Ja też mam z kilku źródeł pieluchy tetrowe, muslinowe i flanelowe i chyba najmniej przyjemne są flanelowe, chociaż jakby mniej jak wyprałam i wyprasowałam. Mi najbardziej muslin pasuje taki mięciutki, za równo ten z polskich sklepów jak z Aliexpres.
Zamówiłam z hubiworld kilka pierdół i dostałam gratis właśnie coś takiego cienkiego ala polarowego, z delikatnym puszkiem jak w nektarynce, wymiary jakoś 30x30, może troszkę więcej i nie wiem co to jest i do czego służy 🤭🤣O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualnykiniusia270 wrote:Tez myśle, żeby pójść w poniedziałek i ich męczyć o cesarkę na wtorek 😅 Jak na razie stresu nie odczuwam, już od tygodnia się do tego nastawiałam i godziłam z tym faktem 😒 Pewnie w niedziele będzie mi odbijać przed pójściem do szpitala.
kiniusia270 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolinaMaria wrote:Moja Matylda zdrowa, fikała w czasie USG, nie mierzyliśmy jej dziś, ale najważniejsze, że... jest już główką w dół!! 🥳🥳🥳 oby tak zostało. Szyjka 3,5.cm. Z negatywów to mam objawy infekcji i dostałam globulki. Nie ja pierwsza dziś
AAAA i 9 kg na plusie
Mój ciążowy mózg zakodował, że wizyta o 10.30. Jak dostałam smsa z Luxmedu 15 minut przed wizytą, czy już jestem, to byłam jeszcze w drodze... okazało się, że miałam na 10.15 i równo o tej godzinie stanęłam pod gabinetem 😂 chociaż nie musiałam czekać.kiedy teraz wizytujesz?
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Meggi, Karolina cieszę się, że Wasze dziewczyny zdrowe ♥️♥️
Ja zjadłam jak szalona 4 naleśniki z takimi dusznymi jabłkami z cynamonem i aż się boję mierzyć cukier za godzinę 😂🙈 ale warte były grzechu 🤣
To już wszystkie dzisiejsze wizyty były, tylko moja została? 😅 Casteam, a Ty z położną miałaś tylko rozmowę czy masz jeszcze dzisiaj wizytę usg??KarolinaMaria, Nowastaraczka, Annia, Suszarka lubią tę wiadomość