Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak się czyta o Waszych porodach, pionizacjach to mam wrazenie ze poród nie jest taki straszny 🙈💪
DMG gratuluje!! I wszytskiego dobrego odpoczywajcie i cieszcie się sobą 🥰🥰🥰 super ze już masz ze sobą córcię ❤️
Quani sto laaaaat! Spełnienia marzeń pociechy z dzieciaczków i z męża ☺️💐💐🥳kic83, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Doomi juz ciaza donoszona, jejku ten czas tak szybko leci.. 🥰🥰
To teraz Ty szykuj się powoli na rozpakowanie 😉😘doomi03 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie wróciłam z kolejnej wizyty u fizjoterapeutki. Nakleila dodatkowo tejpy po których jest większa ulga. Ale zaznaczyła ze u mnie ten bol to nie do końca mięśnie tylko stawy. Wiec za tydzien bierze się wlansie za stawy.. ale juz powiedziala ze w takim przypadku nie jest w stanie mi za bardzo pomoc w ciąży bo połowy ćwiczeń nie moze ze mną zrobić.. 😒
Maz sie śmieje ze mnie, że jeszcze nigdy nie wydał na siebie tyle pieniędzy przez tydzień co ja 😅 2 wizyty u fizjo, usg 4d i w poniedziałek lekarz. Co daje prawie 800zl, stwierdził że bierze sobie tyle i traci na siebie 🙈🤦♀️02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Ja właśnie wróciłam z kolejnej wizyty u fizjoterapeutki. Nakleila dodatkowo tejpy po których jest większa ulga. Ale zaznaczyła ze u mnie ten bol to nie do końca mięśnie tylko stawy. Wiec za tydzien bierze się wlansie za stawy.. ale juz powiedziala ze w takim przypadku nie jest w stanie mi za bardzo pomoc w ciąży bo połowy ćwiczeń nie moze ze mną zrobić.. 😒
Maz sie śmieje ze mnie, że jeszcze nigdy nie wydał na siebie tyle pieniędzy przez tydzień co ja 😅 2 wizyty u fizjo, usg 4d i w poniedziałek lekarz. Co daje prawie 800zl, stwierdził że bierze sobie tyle i traci na siebie 🙈🤦♀️
Ile kosztuje u Ciebie wizyta u fizjo i usg?
Ja bylam w poniedziałek u fizjo na masazu plecow i tejpowaniu i placilam 20euro
Usg 4d kosztuje 85euro -
Wow Kic, DMG gratuluje!!!!!
Dopiero nadrobiłam od poniedziałku wieczora 🙈
Ounai wszystkiego najlepszego 🥳🥳🥳❤️
My od wczoraj w domku- Nareszcie! Tata zachwycony Stasiem tylko wyda dźwięk i już jest obok Niego 🥰
Wiszę na laktatorze co 3h ale od 4 rana starcza tyle mleka, ze nie muszę na razie dorabiać modyfikowanego 💪 powiem Wam, ze mam takiego głodomorka, ze jak się dorwie do butli to szok 😱
Próbuje go przystawiać do piersi ale w ogóle nie chce ssać albo pociumka jedna, zasypia i za 2 minuty robi histerie 🤷♀️
Dzisiaj przychodzi do Nas polozna może coś zaradzi... w szpitalu miałam 4 opinie na temat wedzidelka i nikt w końcu nie podjął decyzji także może w tym wędzidełku leży problem...już nie wiemLadyo, KarolinaMaria, Suszarka, Lalia, SzalonaOna, kic83, Ounai, Zulugula, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
casteam wrote:Ile kosztuje u Ciebie wizyta u fizjo i usg?
Ja bylam w poniedziałek u fizjo na masazu plecow i tejpowaniu i placilam 20euro
Usg 4d kosztuje 85euro
Za usg 4d zapłaciłam 250zl, ale to robilam u innego lekarza dodatkowo sobie.
Za wizyte u mojej Pani dr place 150zl i mam na każdej wizycie robione usg.
Ty malo płacisz chyba jak na Holandię co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2020, 10:53
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Za fizjo place 120zl za wizyte czy zaklada tejpy czy też nie.
Za usg 4d zapłaciłam 250zl, ale to robilam u innego lekarza dodatkowo sobie.
Za wizyte u mojej Pani dr place 150zl i mam na każdej wizycie robione usg.
Ty malo płacisz chyba jak na Holandię co?
Fizjo jest niestety zwykla a nie uro. To Polka wiec ona ma tez troche inny cennik. Bylam u niej 30 min. Bo akurat miala okienko.
Co do usg to chyba najtaniej w regionie te 85e. Wiem ze mozna drozej 🤭 ja nie robilam. Szkoda mi kasy bylo, zresztą ja za kilka dni pewnie juz bede miala corke u boku -
Mnie ta korona wykończy... ciągle pod górkę. Nawet pieluszki dla córki idą masę czasu a nie da się ich kupić u mnie stacjonarnie.
-
Zulugula wrote:Specjalnie pojechalam z labu do rossmana po pampery za 1gr i co? Jakoś błąd i im nie wskakiwalo i wyszlam bez🙄 spisali mój nr karty i niby zgłoszą no ciekawe.
a co to za akcja? -
Kiniusia, cieszę się, że już jesteście ze Stasiem w domu 💙
Casteam, chciałabyś już rodzić, czy jednak wolałabyś żeby córcia jeszcze troszkę posiedziała? ♥️ Mam nadzieję, że ten kaszel w końcu da Ci spokój 😘
kiniusia270 lubi tę wiadomość
-
Siedzę z mamą pod gabinetem lekarza czuję się jakby mnie coś przyjechało a ten dzień przez 17 się nie skończy.
Mam pytanie do was:
Zażywam femibion, Pani doktor mówiła mi ostatnio że pasowałoby zazywać tak ze 4000 j wit. D3 . Myślicie że do femibiony jedną tabletkę 2000 j mogę sobie dorzucić? -
casteam wrote:Fizjo jest niestety zwykla a nie uro. To Polka wiec ona ma tez troche inny cennik. Bylam u niej 30 min. Bo akurat miala okienko.
Co do usg to chyba najtaniej w regionie te 85e. Wiem ze mozna drozej 🤭 ja nie robilam. Szkoda mi kasy bylo, zresztą ja za kilka dni pewnie juz bede miala corke u boku
Ja mam jeszcze daleko do porodu, a ze z każdym z chlopcow mam pamiątkowe takie usg to i tym razem sobie zrobilam 😉02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
SzalonaOna wrote:Doomi - gratuluję ciąży donoszonej 😍 proszę pilnować grzecznie swojej kolejki i nie wychylać się przed szereg 😂
Dziękuję ❤️
Haha taki jest plan... No chyba, że się reszta będzie za bardzo ociągać 🤣 Biorąc pod uwagę sytuację porodówek we Wrocku, to trzeba zrobić wszystko zeby maly sam zdecydowal się wyskoczyć do terminu, bo zeby dostać się u nas gdzieś na indukcję to na ten moment bardzo ciężka kwestia 🤷🏼
Ja właśnie skończyłam gotować ogórkowądojadam śniadanie. Chwilę odpocznę nadrobię wczorajszy Tap Madyl 😛, a potem w planie spacerek do smyka i może też do paczkomatu jak mi w międzyczasie w koncu dostarcza tą paczkę z liściami malin i wiesiołkiem (w koncu czas najwyższy brać 😅). Chociaż boje się że mi bol pleców odbierze całą radość ze spaceru
SzalonaOna lubi tę wiadomość