Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Kar nie denerwuj się, szkoda nerwów. Każdy facet tak ma, a przynajmniej zdecydowana większość. Ja też sama kompletowalam wyprawke, wesele i wykończenie mieszkania tez bylo na mojej głowie takiej "organizacyjnej". W przeciwnym razie wszystko trwałoby kilka lat dłużej 😂
Mój miał ogarnąć opony, od wakacji chodził i mówił o nich jak o misji na marsa, że max w październiku musi to zrobić. A tu wszedl listopad, w kazdej chwili mozna jechać na porodowke i nie dość, że opony letnie to jeszcze pusty bak i świece do wymiany 😂 ale dziś juz załatwione, bo mu przygryzalam typu "you had one job!" 🤦♀️kar_oliv, Nowastaraczka, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai hahaha te chłopy to przy życiu normalnie trzymają. Czasami gorzej niż małe dzieci. To i tak cię podziwiam że próbujesz mu zlecać takie rzeczy. Ja zajmuje się tym sama bo jak on by coś dziecku kupił to w papierowej torbie i po ciemku bym go nie ubrała. Mój na szczęście pobawi się z dzieckiem coś powymyśla w tym jest pomocny.
-
A w ogóle mówiłam Wam, że u męża na 4 osoby w biurze 3 chłopaków miałoby żony w ciąży. Ja i tak żona jednego kolegi już rozpakowane a żona drugiego jest wiele ciąży z terminem na grudzień. Nowy i mąż mówi, że ten kolega opowiadanie mu historię. "robili remont i malowali wszystkie pokoje. Jeden pokój wymalowali na brązowo. Ten kolega stwierdził, że zrobi to super porządnie. Poodkrecal nawet kaloryfery. Skończył malować i wyszedł kolor taki średni, ale nie chciało mu się mało wacik drugi raz, więc zamontował te kaloryfery. Dwa dni później Jego żona mówi mu, że trzeba przemalować boki kolorach jest brzydki. Ten kolega mówi jej, że drugi raz odkręcać kaloryferów nie będzie i kolor zostaje. Też stwierdził że jest brzydko ale naprawdę mu się nie chciało i wyszedł z pokoju. Za pół godziny wraca a żona ryczy jak wół i okleja taśmą listwy przypodłogowe i mówi mu ze skoro on tego nie zrobi to ona sama to sobie pomaluje". Cóż, hormony ciążowe żony wygrały, chłop musiał odkręcać kaloryfery ponownie 😂
Zapytałam tylko męża czy poklepali go ze zrozumieniem po plecach 😂😂😂
Dogadałam się dziś z jedną Panią, odkupuje od niej śpiworek do fotelika za 120zl+kw. Cena nowego to 250zl. Strasznie mi się podobają otulacze, ale nie podoba mi mi sie, ze tak odstają wokół szyi. Podobał mi się jeszcze śpiworek za rollersow bo za 200zl jest z dwoma kołdrami - zimowa i letnią, ale stwierdziłam że wezmę go sobie potem do spacerówki. Nowy interfejs jeszcze tuliponczo od Patulove rozważałam, ale jednak cena powala.
Ten kaptur zapina się na zatrzaski, a dół na magnesy, więc nie budzi się śpiącego niemowlaczka
Iryska, Twoja córcia jest do schrupania, taka śliczna 😍😍😍😍 Kto Wam robił sesję? Ile płaciłaś?Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Angie1985 wrote:Ounai hahaha te chłopy to przy życiu normalnie trzymają. Czasami gorzej niż małe dzieci. To i tak cię podziwiam że próbujesz mu zlecać takie rzeczy. Ja zajmuje się tym sama bo jak on by coś dziecku kupił to w papierowej torbie i po ciemku bym go nie ubrała. Mój na szczęście pobawi się z dzieckiem coś powymyśla w tym jest pomocny.
Zakupy spożywcze robi od dawna sam i naprawdę mamy pełną lodówkę bez robienia mu listy. Pieczenie ciasta ich gotuje obiady. Nosi w chuscie mała. Wcześniej zabierałem jeszcze syna na basen co 2-3 dni. Jedynie bałaganiarz i pracoholik straszny, ale poza tym naprawdę dobry chłopBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
doomi03 wrote:Kurcze nie nadrobię tych dwóch ostatnich stron.
Ja dziewczyny powoli zbieram się i jadę na IP... Chyba się zaczyna coś. Od popołudnia meczyly mnie różne skurcze.
Teraz już są krzyżowe opasające i mega spinające. No spa i kąpiel nie pomogły, nasilają się. Takze postaram się dać znać co się okaże na ip. W razie co to trzymajcie kciuki
Jak czytałam tego posta to miałam deja vu. No autentycznie 🤭
Doomi, powodzonka!!😍 💪
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Kolejny długi dzień, ale meble w kuchni już stoją. Jeszcze trochę na surowo, brakuje kilku szczegółów ale pochwalę się, a co!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2020, 06:50
Annia, Suszarka, madziulix3, dmg111, kic83, doomi03, Wik89, Zulugula, Ounai, Nikaa92, kar_oliv, SzalonaOna, Ladyo, Inaa89, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Stokrotka027, Karenira, Enigvaa, Lalia, Ewa88 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Zostaje na noc na porodówce. Beda mnie obserwować jakby skurcze wracały ale teraz się wyciszylo, tylko krzyż mnie boli . .. Przy przyjęciu tylko 1,5cm rozwarcia... Nie ma miejsca na salach przedporodowych więc leżę sobie na sali porodowej. Położna poleciła mi spróbować się przespać chociaż może być ciekawie bo przed chwilą któraś rodzila, własnie bobas obok płacze ... A i obok za ścianka może wpasc w nocy jakiś poród, więc może być ciężka noc. Ciekawa jestem czy Kacper się namysli i jednak zdecyduje coś współpracować, czy jednak zrobi odwrót. 🤷🏼... Ciężka noc przede mna ale spróbuję sie zdrzemnąć jak sie uda.
Annia, Suszarka, dmg111, kic83, Sylwucha, Wik89, Nikaa92, kar_oliv, SzalonaOna, Ladyo, Inaa89, KarolinaMaria, Stokrotka027, Karenira, Enigvaa, Lalia, Sania, kkasia lubią tę wiadomość
-
Skurczy nie czuje już 🤷🏼 maly jak zwykle odprawia swoje tance przed snem... Jak jakims cudem nie powiększy sie rozwarcie ani skurcze nie wrócą, to cos mi się zdaje ze moze wypiszą mnie rano do domu 🤔 jakby nie mialo nic sie zmieniać to wolę czekać na akcje w domu. Może to byl fałszywy alarm, coś mi się zdaje ze Kacper sobie psikusa zrobił 🤦🏼 ehh ciężko bd tu zasnąć.
kic83, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fragaria
piękna kuchnia, mam taką samą kolorystykę u siebie 😀
Domi
trzymam kciuki, żeby akcja się zaczęła i żeby Kacper zaczął się rodzić! Śpisz coś??
DMG
Julka na taką spokojna wygląda na tej sesji! Bardzo miło że strony Twojej siostry 🌞
dmg111, Fragaria lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
madziulix3 wrote:Domi jak coś to pisz do mnie bo jestem na nocce 😃😡
Czy Ty mi pisałaś już czym się zajmujesz? 😚Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Która karmi? 🍼
Sylwucha, Annia, Wik89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny