Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inaa89 wrote:Tak się mówi że rozwarcie na jeden palec to w przybliżeniu 2cm 😉
To bardzo ładna waga małego, nie za duża, nie za mala 😊😉
Mowilam Wam ze u tego mojego doktorka jakoś tak za mało mi się wydawalo :p
Te bliżej 3300 jakoś bardziej mi pasuje patrząc na jego fazy wzrostu przez całą ciążęInaa89, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angie1985 wrote:Ja mam te Cotton Balls ale do prądu. Dają delikatne światło przytłumione a jednocześnie jest dość jasno żeby dzidzię oporządzić.
Fajny pomysł! Jak te co już zamówiłam mi nie podpasują (jeszcze nie przyszły) to oddam i też cotton balls poszukam 👌Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
SzalonaOna wrote:Dziewczyny pomocy.
Nadal leżę w szpitalu - wiadomo. W domu dzieci. P powinien iść jutro do pracy. Co może wykorzystać i jak? Bo nie ma już wcale wypoczynkowego urlopu
Zwolnienie na zdrowe dziecko do 8r życia z uwagi na to ze Ty jesteś w szpitalu i nie mozesz zająć się dziećmi mogą mu wystawić
Edit: tutaj masz wszystko napisane co i jak https://www.gov.pl/web/gov/uzyskaj-zasilek-opiekunczy-na-opieke-nad-zdrowym-dzieckiemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2020, 12:13
SzalonaOna, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Dziewczyny macie jakies fajne lampki przyciemniajace na noc albo takie wtyki do kontaktu ? Nie wiem co wybrać, nasze lampki nocne są za mocne na nocne karmienie czy przewijanie. Mamt niby jedną ale ona ma niebieską barwę a myślę, że żółta lepsza
Lalia lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczka, też mam misia led z biedry 😁👌
Dziewczyny, dzisiaj ja zapraszam na kawkę 😁 kruche ciasteczka "Ziarenka kawy" 😁 mąż robił szparki 😎
Nowastaraczka, Ladyo, Inaa89, Enigvaa, SzalonaOna, Nikaa92, Karenira, Iryska, kar_oliv, Suszarka, dmg111, kic83, KarolinaMaria, doomi03, edyciak. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySania wrote:Zwolnienie na zdrowe dziecko do 8r życia z uwagi na to ze Ty jesteś w szpitalu i nie mozesz zająć się dziećmi mogą mu wystawić
Edit: tutaj masz wszystko napisane co i jak https://www.gov.pl/web/gov/uzyskaj-zasilek-opiekunczy-na-opieke-nad-zdrowym-dzieckiem -
Lalia mmmmm co to za pyszności? Pięknie to wyglada! Stawiaj wodę na kawę, zaraz przyjeżdżam na poczęstunek
moge prosić o przepis? Mam do Ciebie kolejne pytanie z seri „100 pytań do Lalii” 😂polecasz jakiś sklep w Rzeszowie z rzeczami dla noworodka (typu wózki łóżeczka laktatory itp)?
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
doomi03 wrote:A w ogóle teraz rozkminiam. 1 palec to 2 cm rozwarcia?
P. S. Zapomniałam Wam napisać ze na wczorajszym usg tutaj młodego wyliczyli mi na 3300 g wagiBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Lalia wrote:
Edit . Dasz przepis?🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2020, 12:35
Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Wujaszek google
Jak się mierzy rozwarcie szyjki macicy?
rozwarcie na szerokość 1 palca – szyjka macicy jest otwarta na 2 cm;
rozwarcie na szerokość 2 palców – szyjka macicy jest otwarta na 4 cm;
rozwarcie na szerokość 5 palców – pełne rozwarcie szyjki macicy - 10 cm.Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
SzalonaOna wrote:Dziewczyny pomocy.
Nadal leżę w szpitalu - wiadomo. W domu dzieci. P powinien iść jutro do pracy. Co może wykorzystać i jak? Bo nie ma już wcale wypoczynkowego urlopuSzalonaOna, edyciak., Lulu83 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔