Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Fragaria gratulacje!!! 🥳 Ale nas trochę zaskoczyłaś, cisza, cisza a tu bum 🎊
Załapałam się na wszystkie zdjęcia, poza Annią-Gosią 😅
Anetka, suknia marzenie, przepiękna i niesztampowa. A w ogóle masz bardzo delikatną urodę 🥰
Lalia, nasz dobry duszku ♥️ po Tobie od razu widać że poza urodą masz też dobre serduszko 😘
Ounai, dość że zdjęcia piękne jak z reklamy jakiegoś Apartu co najmniej, to jeszcze bije od Ciebie taką pewność siebie, prawdziwa kobieta sukcesu która idzie po swoje 💪
Nadzieja, dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałam
Mówiłam, że na forum mamy same dobre geny 🤷🔥🔥
Dziś emocjonujący dzień się zapowiada, tak więc:
♥️Anetko, bądź dzielna, niebawem będziesz tulić Polcię! Jak tak o tym myślę to Ci zazdroszczę, że to już zaraz 🥳
♥️Motylku, kciuki za wagę Matyldy!
♥️Zulu, powodzenia na zdjęciu szwów 💪
♥️kar, lecisz z tematem, ktoś się musi z Anetką sparować 🤣
♥️Gagatko, czuję że będziesz miała dla nas dzisiaj same dobre wiadomości, jesteśmy z Tobą 😘kar_oliv, Ounai, Lalia, Zulugula, SzalonaOna, Gagatka, kic83, Enigvaa, Nadzieja94, Annia, Fragaria lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
nieskromnien również uważam że moja suknia była bardzo ładna, jednak liczyłam że ktoś ją kupi ale niestety nie udało mi się jej sprzedać.
Wszyztkie wyglądałyście przepięknie!
Ślub to jest jednak fajny dzień w życiudla mnie nasze wesele było moją najlepszą imprezą w życiu, zero stresu, same bliskie osoby i cudowna zabawa.
Pospałam w nocy, od wieczora niewiele się zmieniło dalej coś tam się sączą wody ale nic więcej się nie dzieje, szyjka skrocona ale nie do końca przygotowana.
Czekam na porodówkowy obchód i decyzje czy tasiemka czy oxy.
Narobiła Pola fallstartu a teraz cisza, a ja boje się na maxa porodu. Byłam wcześniej taka mądra w swoich myślach a teraz strach mnie paralizuje.
Fajnie, że akurat dyżur ma moja położna ze szkoły rodzenia, także mam tu jakieś wsparcieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 07:59
Lalia, Ounai, kar_oliv, Inaa89, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ⛄
Witam się w nowym, 37 tygodniu tygodniu 😊
I w 9 miesiącu 🤭 za tydzień ciąża donoszona, za 3 przewidywana indukcja 😍 mój synek jest kokosem 💙 a ja mam na plusie równo 10 kg 😅
Dzisiejsza noc też nie była dla mnie łaskawa 😔 długo nie mogłam zasnąć, często wstawałam do łazienki, budziły mnie ruchy małego i kopniaki w żebra, a najgorszy jest chyba ten ból bioder i pośladków 🤪 ale wczoraj przeczytałam, że to więzadła się luzują przed porodem i dlatego 🤦♀️
Dzisiaj mam zamiar wybrać się na jedne z ostatnich zakupów: Pepco, Kik, Biedronka itd. Od przyszłego tygodnia postanowiliśmy, że ja robię sobie "kwarantannę" do samego porodu, a mąż ogranicza wyjścia i kontakty do niezbędnego minimum, nie tyle boimy się covidu co pozytywnego testu przy porodzie 😉
Planuję też zacząć troszkę ogarniać łazienkę, posegreguje kosmetyki, pościeram półki, raczej takie proste rzeczy które nie wymagają użycia mocnej chemii 👌
Fragaria, serdecznie gratuluję synka 😍😍😍 piękna waga i długość, musiałaś być bardzo dzielna ♥️
Julik, no to zaskoczyłaś z tym imieniem 😂
Anetko, mocne kciuki za Ciebie i Polcie, wierzę, że będzie dobrze ✊
Gagatko, życzę Ci żeby Twoja córcia podrosła i żebyś mogła wrócić do domu z brzuszkiem 😘
Nadzieja, śliczne zdjęcia z sesji ślubnej 😊
Kic, dziękuję 😘 i zgadzam się z komentarzem odnośnie wagi: ja z wagą 59 kg wyglądałam lepiej i "szczuplej" niż z wagą 54,5 kg ✌️lepsze odżywianie i aktywność fizyczna zrobiły swoje 💪
Inga, Karolina, Enigva gratuluję nowych tygodni 😁Zulugula, Ounai, kar_oliv, Nowastaraczka, Julik, Annia, Inaa89, Gagatka, kic83, KarolinaMaria, Enigvaa, Nadzieja94, dmg111, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Belie, wierzę, że wkrótce będziesz mamuśka, tylko fasolka musi się zadomowić w Twoim brzuszku, czego mocno Ci życzę ✊😘
Anetka, też uważam, że nasze wesele to była najlepsza impreza na jakiej byliśmy 😁 ja żałuję tylko, że tak mało zjedliśmy, tylko obiad i gorące dania, bo nie było na nic czasu, a ponoć jedzenie było mega dobre 😂
Suszareczko, dziękuję 😘 ale ja nie jestem zbyt urodziwa, makijaż i fryzura robią swoje 😅 ja jestem raczej takim przeciętniaczkiem 🙈 choć muszę przyznać, że na ślubie i na sesji czułam się piękna 😍Belie lubi tę wiadomość
-
Cześć Mamusie! Ja już w pracy na posterunku, ale najpierw szybkie nadrobienie forum
dziewczyny wszystkie wygladalyscie pięknie! Ounai sesja wystrzałowa! Anetka jesteś taka zwiewna i eteryczna jak z bajki
Nadzieja, Ania tez ślicznotki! Anetko trzymam kciuki za dziś! Motylku Matyldzia na pewno przybiera ładnie na wasze, dawaj znać! Fra dużo siły dla Was!
Annia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Belie wrote:Fragaria gratulacje! 🙂
Dziewczyny wszystkie wygladalyscie pięknie i dzięki wam znowu mi się chce ślubu ❤️ Mamy w przyszłym roku, bo musieliśmy przełożyc z tego roku.
Czytam was na bieżąco, ale się nie udzielam, bo ja nie jestem mamuśka 🙂Belie, Julik, Lalia, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny naoglądałam się Waszych zdjęć i powiem jedno. Jesteście cudne
Przepięknie wyglądacie, każda jedna
Fragaria gratulacjeWspaniale, że masz już synka ze sobą.
Anetko myślami dzisiaj jestem z Tobą. Oby Polcia spakowała manatki i faktycznie się dzisiaj wyprowadziła z brzuszka zamiast Cię trzymać w gotowości bojowej.
Gagatko trzymam kciuki za pozytywne wyniki badań. Twoje maleństwo na pewno jest dzielne i będzie sobie dobrze radzić.Fragaria lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
No to świetnie. Mojemu mężowi wyszedł przekroczony cukier na czczo
boi się iść do diabetologa, że zabiorą mu uprawnienia do jazdy samochodem w pracy, a na tym polega jego praca częściowo - na testach w aucie. Obiecał, że pójdzie do lekarza jak schudnie i że weźmie się za siebie. Mam nadzieję, bo on do odchudzania ma 2 dni zrywu a potem idzie kupić ciastka z czekoladą a na obiad zjada golonkę. I jeszcze potrafi powiedzieć, że to moja wina choć mnie na tych zakupach nie ma 🤦♀️ Mam nadzieję, że się ogarnie ze strachu chociaż przed utratą pracy ich że jak zejdzie z wagi to problem z cukrami się cofnie.
A mój syn z kolei rano zaczął kichać i mi tłumaczy, że jest chory bo ma kaszelek. Cwaniak kombinował żeby nie iść do przedszkola -
Melduję ponowne czyszczenie 😳🚾 albo coś zeżarłam albo Mają daje mi znaki dymne 😂 Zaraz lecę podejrzeć tą dziurę na siatkówce, pewnie jest taka, że można rodzić, oby, bo lasera teraz nie będę i tak robić 😁
Lalia, Zulugula, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFragaria gratulacje 😍
Wszystkie dziewczyny cudownie wyglądałyście
Ja też jestem po ślubie ale cywilnym (tzn aktualnie po rozwodzie 🤣) i miałam suknię ślubną 🤣 bo mój były niewierzący był. W każdym razie nie mam zdjęcia żeby pokazać. Może to i dobrze 🤣
Moja Liliana w końcu zaczęła pić więcej mleka bo 120ml co karmienie. Nawet wytrzymała 4h między karmieniami. Dla mnie to sukces bo jeszcze wczoraj piła co 2h 🤪
Ja już pożegnałam się z laktacją, z laktatorem i ogólnie z kp. Psychicznie lepiej się czuje. Nie jestem uwiązana. Z moim synkiem ściągałam mleko 12x na dobę i tak naprawdę nie mogłam się cieszyć macierzyństwem bo ciągle wisiałam na laktatorze.
Teraz było kp ale Liliana już się tak denerwowała przy cycku. Do tego wisiała też na piersi. Była głodna co chwilę.
No wiadomo że szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko 😍Lalia, kar_oliv, Julik, Ounai, Zulugula, kic83, dmg111, Fragaria, Nikaa92 lubią tę wiadomość
-
Fragaria gratulacje ☺️czekamy na zdjęcia i relacje. 😉
U nas też na 99% będzie Adaś, chyba że jak się urodzi i zobaczę synka i zmienię zdanie. 🙂 Bardzo możliwe też że urodzi się w rocznicę śmierci dziadka mojego bo to 2 dni tylko od terminu, a też zastanawialiśmy się nad Jasiem jak dziadek mój i męża właśnie.Lalia, Nowastaraczka, Fragaria lubią tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Dziewczyny które macie przewijak położony na komodzie, czy go jakoś przymocowaliscie ?30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
casteam wrote:Fragaria gratulacje 😍
Wszystkie dziewczyny cudownie wyglądałyście
Ja też jestem po ślubie ale cywilnym (tzn aktualnie po rozwodzie 🤣) i miałam suknię ślubną 🤣 bo mój były niewierzący był. W każdym razie nie mam zdjęcia żeby pokazać. Może to i dobrze 🤣
Moja Liliana w końcu zaczęła pić więcej mleka bo 120ml co karmienie. Nawet wytrzymała 4h między karmieniami. Dla mnie to sukces bo jeszcze wczoraj piła co 2h 🤪
Ja już pożegnałam się z laktacją, z laktatorem i ogólnie z kp. Psychicznie lepiej się czuje. Nie jestem uwiązana. Z moim synkiem ściągałam mleko 12x na dobę i tak naprawdę nie mogłam się cieszyć macierzyństwem bo ciągle wisiałam na laktatorze.
Teraz było kp ale Liliana już się tak denerwowała przy cycku. Do tego wisiała też na piersi. Była głodna co chwilę.
No wiadomo że szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko 😍 -
Ale jestescie wszystkie piekne 😍😍
Lalia taki nasz dobry duszek tutaj, suknia i Ty przepięknie 🥰😘
Ounai boska Ty 😍 i ta sesja magia 😘
Inga nie powiedziałabym ze ta suknia tak mało kosztowała 😯 wow ale Ty jesteś przepiękna kobieta,😘 twoj maz rowniez przystojniak 😁😋
Anetka suknia w moim stylu, cudowna 😘 masz piekny usmiech 😊
Nadzieja również prześlicznie wyszłaś 😘
Niestety Ani nie udało mi się zdążyć zobaczyć, ale podejrzewam, że rowniez piękność 😉Lalia, Nadzieja94, Ounai, Annia lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Fragaria gratulacje narodzin synka 😘 duzy chłopiec.. odpoczywajcie i czekamu na relacje i focie 😉
Anetko ogromne kciuki za Cb i Polcie 😘 mam nadzieję że szybko dasz nam tu znać ze sie tulicie 😉😘
Motylku za Matyldzie rowniez ogromne kciuki, napewno pieknie przybiera na wadze 😘
Gratulacje dla wszystkich mamusiek za nowo rozpoczęte tygodnie 🥰
Zulu powodzenia na ściąganiu szwów 😉😊SzalonaOna, Fragaria lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰