Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kic, super działeczka! :*
ja się chyba biorę za sprzątanie póki mdłości względnie opanowane haha odezwę się później dziewczyny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kar_oliv wrote:
Wg mnie chlopak :p
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Kar, piękny kropek ❤️
Kic, zazdroszczę działki!
A ten opis domku śliczny! Kominek w salonie i już widzę w tle choinkę, girlandy i skarpety na kominku ❤️
Miłego dnia kochane! ❤️
Ja 9.06 mam połówkowe, to będzie 20+2, jak to leci!
DMG
ja też idę na polowkowe na 20t2d 😘
dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kitka_87 wrote:A Ty w poniedziałek prenatalne? Ale ten czas szybko leci 🙈
No jakos przeleciało
jeszcze siedzę caly czas w domu praktycznie wiec dni mi sie zaczynają zlewac to nawet nie wiadomo kiedy te tygodnie mijają
od 9 tego mi mega przyspieszyło.
Trochę się stresuje bo ostatni raz małego stwora widziałam w 7 tygodniu, więc mam nadzieję że ma się dobrze i co najważniejsze ze serducho wciąż bije. -
Z doświadczenia powiem Ci, że lepiej jest pomieszkać chwilę i potem kończyć meblowanie, bo u mnie w praniu dużo rzeczy sie zmieniło. Zanik się wprowadziliśmy miałam zupełnie inny zamysł, a potem wiele rzeczy okazało się być niewygodnych. Jedynie z kuchni jestem zadowolona i myślę że na takim małym metrażu nie dało się jej lepiej zaprojektowaćdmg111 wrote:Qunai! Ekstra! Ja uwielbiam wykorzystanie przestrzeni! Ja jestem na etapie przed remontem nowego i tylko kminie gdzie trzymać będę mopy, obrusy, deski do prasowania itp 😁 chce mieć wszystko zaplanowane 😁
dmg111 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
nick nieaktualny
-
Mój mąż więcej mówi w pracy po angielsku niż po polsku i w domu się zapomina. Albo wplata słówka angielskie bo nie może sobie przypomnieć polskich. Ale mi to nie przeszkadza, bo ja też powoli zbliżam się do tego etapu. Rok temu zaczynałam pracując głównie z ludźmi na linii produkcyjnej. Po angielsku miałam dwa spotkania i to głównie jako słuchacz. Pół roku później już mailowałam głównie postęp angielsku a potem zaczęły dochodzić rozmowy i cykliczne spotkania. Myślę, że jak wrócę i się wdrożę to będzie ich coraz więcejcasteam wrote:U mnie gorzej. W pracy mówię tylko po angielsku i czasem tak mylę słowa, że sama się z siebie śmieje. Czekam tylko na dzień kiedy naprawdę palnę coś głupiego
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wiesz, że nie wpadłam na to, że mogę tak sprawdzić? Właśnie sobie sprawdziłam grupę krwi i przeciwciaładoomi03 wrote:Ja miałam na centralnym serwerze wynikow diag, ale np na portalu luxmedu już nie.
https://csw.diag.pl/OrdersViewCSW/Wyniki.aspx
Mozesz sprawdzać tu
czesto większość wyników tu trafia
doomi03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja tego samego dnia mam prenatalne! ❤️dmg111 wrote:Kar, piękny kropek ❤️
Kic, zazdroszczę działki!
A ten opis domku śliczny! Kominek w salonie i już widzę w tle choinkę, girlandy i skarpety na kominku ❤️
Miłego dnia kochane! ❤️
Ja 9.06 mam połówkowe, to będzie 20+2, jak to leci!
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Cześć 👋
Ja dzisiaj mam słabszy dzien... Gorąco mi, duszno, kręci się w głowie, jestem opuchnieta, nawet oczy mnie bolą ... Mam nadzieję że to zwykle zmęczenie a nie oznaka, że z Bobo cos nie tak
Zapisałam się na prenatalne na 19.05.
Ounai jesli możesz pokaz swoją kuchnie, szukam właśnie inspiracji
Lalia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Lalia kciuki za dzisiejsza wizyte!
Kupilam dzis poduszke ciazowa 😊 czekam na dostawe
Kar, gratulacjd! Ja ciagle nie rozumiem tej metody przepowidania plci z wczesnego usg! Dzudi, dooomi, mozecie mi wyjasnic jak krowie na rowie na przykladzie zdjecia kar?😁
Lalia, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Jadę za godzinę do gina i biorę ze sobą jedzenie na drogę żeby mdłości mnie nie wykończyły 🤣🤣🤣 a w torebce mam garść cukierków imbirowych gdyby mnie w gabinecie złapało 😂😂😂
Ounai, Wik89 lubią tę wiadomość