Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kic, super działeczka! :*
ja się chyba biorę za sprzątanie póki mdłości względnie opanowane haha odezwę się później dziewczyny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kar_oliv wrote:
Wg mnie chlopak :pkar_oliv lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Kar, piękny kropek ❤️
Kic, zazdroszczę działki!
A ten opis domku śliczny! Kominek w salonie i już widzę w tle choinkę, girlandy i skarpety na kominku ❤️
Miłego dnia kochane! ❤️
Ja 9.06 mam połówkowe, to będzie 20+2, jak to leci!
DMG
ja też idę na polowkowe na 20t2d 😘dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kitka_87 wrote:A Ty w poniedziałek prenatalne? Ale ten czas szybko leci 🙈
No jakos przeleciałojeszcze siedzę caly czas w domu praktycznie wiec dni mi sie zaczynają zlewac to nawet nie wiadomo kiedy te tygodnie mijają
od 9 tego mi mega przyspieszyło.
Trochę się stresuje bo ostatni raz małego stwora widziałam w 7 tygodniu, więc mam nadzieję że ma się dobrze i co najważniejsze ze serducho wciąż bije. -
dmg111 wrote:Qunai! Ekstra! Ja uwielbiam wykorzystanie przestrzeni! Ja jestem na etapie przed remontem nowego i tylko kminie gdzie trzymać będę mopy, obrusy, deski do prasowania itp 😁 chce mieć wszystko zaplanowane 😁
dmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
casteam wrote:U mnie gorzej. W pracy mówię tylko po angielsku i czasem tak mylę słowa, że sama się z siebie śmieje. Czekam tylko na dzień kiedy naprawdę palnę coś głupiego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Ja miałam na centralnym serwerze wynikow diag, ale np na portalu luxmedu już nie.
https://csw.diag.pl/OrdersViewCSW/Wyniki.aspx
Mozesz sprawdzać tuczesto większość wyników tu trafia
doomi03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydmg111 wrote:Kar, piękny kropek ❤️
Kic, zazdroszczę działki!
A ten opis domku śliczny! Kominek w salonie i już widzę w tle choinkę, girlandy i skarpety na kominku ❤️
Miłego dnia kochane! ❤️
Ja 9.06 mam połówkowe, to będzie 20+2, jak to leci!dmg111 lubi tę wiadomość
-
Cześć 👋
Ja dzisiaj mam słabszy dzien... Gorąco mi, duszno, kręci się w głowie, jestem opuchnieta, nawet oczy mnie bolą ... Mam nadzieję że to zwykle zmęczenie a nie oznaka, że z Bobo cos nie tak
Zapisałam się na prenatalne na 19.05.
Ounai jesli możesz pokaz swoją kuchnie, szukam właśnie inspiracjiLalia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Lalia kciuki za dzisiejsza wizyte!
Kupilam dzis poduszke ciazowa 😊 czekam na dostawe
Kar, gratulacjd! Ja ciagle nie rozumiem tej metody przepowidania plci z wczesnego usg! Dzudi, dooomi, mozecie mi wyjasnic jak krowie na rowie na przykladzie zdjecia kar?😁Lalia, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Jadę za godzinę do gina i biorę ze sobą jedzenie na drogę żeby mdłości mnie nie wykończyły 🤣🤣🤣 a w torebce mam garść cukierków imbirowych gdyby mnie w gabinecie złapało 😂😂😂
Ounai, Wik89 lubią tę wiadomość