Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Nika, Wik - u Was muszą być dziewczynki, żeby tu jakąś równowaga była 😂 bo na razie mamy 6 chłopców i 4 dziewczynki 😍
A Ty nie wolałaś chłopaka?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziewczyny u nas po pierwszych prenatalnych, wszystko w jak najlepszym porządku i wstępnie mamy dziewczynkę ❤️❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 18:11
SzalonaOna, Zulugula, kic83, Anet.kaa, Wik89, Ounai, Lalia, dmg111, Annia, Annia, Evelle28, kkasia, Stokrotka027, Koteczka82, kar_oliv, doomi03, Sylwucha, Julik, Fragaria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuhuuuu gratulacje❤️ mała księżniczka
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Dziewczyny u nas po pierwszych prenatalnych, wszystko w jak najlepszym porządku i wstępnie mamy dziewczynkę ❤️❤️❤️
gratulacje małej księżniczki!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Maniaaa. wrote:Dziewczyny u nas po pierwszych prenatalnych, wszystko w jak najlepszym porządku i wstępnie mamy dziewczynkę ❤️❤️❤️
Mania super, że wszystko dobrze! mała Mania będzie
jak Ci wychodzi wiek ciązy z usg i termin porodu?💙 11.2020
💗 11.2023 -
https://naforum.zapodaj.net/ad14b7b148fe.jpg.html
Według om mamy 23.11 a według usg 20.11kic83, Zulugula, Lalia, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Iryska, gratuluję chłopaka!
Jestem po telewizycie. Szyjka 5cm, odstawiamy luteinę, mogę wszystko. Przy migrenie mam mierzyć ciśnienie, podał mi też dawkowanie leków. Po ciąży mam iść do neurologa bo migreny się leczy. Na zgage też mam leki i słabsze i silniejsze. Mam zrobić tsh i powtórzyć toxo.SzalonaOna, Wik89, Lalia, dmg111, Iryska, Annia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Motylku, widzę, że tu statystyki czujnie nam prowadzisz :* U nas lekarz na usg prenatalnym nie był pewien, ale skłonił się ku chłopcu, także już tak się nastawiliśmy z mężem i mowimy o dziecku w rodzaju męskim ale w czwartek będzie osąd mojego gina i na to czekam
Co do papp-y, jasne, jest zalecana. Ale po prostu rozumiem osoby, które mimo zaleceń mają inne podejście
Mania, gratulacje!!!
Lalia, Maniaaa. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyOunai wrote:Iryska, gratuluję chłopaka!
Jestem po telewizycie. Szyjka 5cm, odstawiamy luteinę, mogę wszystko. Przy migrenie mam mierzyć ciśnienie, podał mi też dawkowanie leków. Po ciąży mam iść do neurologa bo migreny się leczy. Na zgage też mam leki i słabsze i silniejsze. Mam zrobić tsh i powtórzyć toxo.Ounai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWik89 wrote:Motylku, widzę, że tu statystyki czujnie nam prowadzisz :* U nas lekarz na usg prenatalnym nie był pewien, ale skłonił się ku chłopcu, także już tak się nastawiliśmy z mężem i mowimy o dziecku w rodzaju męskim ale w czwartek będzie osąd mojego gina i na to czekam
Co do papp-y, jasne, jest zalecana. Ale po prostu rozumiem osoby, które mimo zaleceń mają inne podejście
Mania, gratulacje!!! -
Iryska, gratuluję małego przystojniaka
Mania, gratuluję małej księżniczki
Iryska, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIryska wrote:Czemu wolisz chłopaka?🙂
-
nick nieaktualnyIryska wrote:Już od paru osób słyszałam, że chłopcy są łatwiejsi w obsłudze i mniej problemowi. Ciekawe jak to jest 😀 Ty masz w sumie porównanie, bo masz parkę 😀
Chociaż mój P mi wmawia, że teraz też będzie córeczka. A ja na przekór mówię że chłopIryska lubi tę wiadomość