Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
emdar wrote:Inna, jak Twoje piersi? Lepiej coś? Coś ominęłam że Tymek jeszcze w szpitalu? Zatrzymalam się jak pisałaś,że wychodzi....Coś się stało?
Tak Tymek został do jutra, ponieważ uznali ze jako wczesniak musi mieć zrobiona jeszcze konsultacje okulistyczna a okulista bedzie wlasnie w środę ale potem zabieramy go do domku 😊 no chyba ze wyszłoby coś w badaniu oczek ale mam nadzieję że będzie wszystko wporzadku 🥰Gagatka, emdar, dmg111, SzalonaOna lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Annia, tak,nie tylko z małym w pokoju,ale ja śpię przeważnie z Julkiem w łóżku. Jak był noworodkiem to nie miałam siły wstawać do niego naście razy w nocy,i spał ze mną. Teraz zasypia w łóżeczku, ale zawsze koło północy maks przenoszę go do mnie,bo też nie mam siły wstawać do niego (juz może nie naście razy) ale baaardzo często, i wygodniej mi jak mam go pod ręką. Poza tym Julek jak się przebudza w łóżeczku, to momentalnie stoi w nim i jak nie obudzi się na dobre to się obija o szczebelki. Mąż śpi w salonie, bo tak jak pisałam przeważnie w nocy pracuje. Testowaliśmy oczywiście spanie tradycyjne, czyli rodzice w łóżku, dziecko w łóżeczku, ale efekt był taki że wszyscy byli wkurzeni😉 Więc póki co,jest jak jest, i przestałam się napinać żeby Julek spał w łóżeczku. Zacznie spać jak przyjdzie jego czas.
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Angie1985 wrote:Ina jak dzisiesza wizyta u Tymusia?[/QUOT
U Tymusia wszystko wporzadku 🥰 ladnie je, dzis również nakarmiłam go piersia i pieknie ssal. Przybiera na wadze, wyniki ma super takze czekamy na jutro tylko na ta konsultacje okulisty 😉
A Ty kochana lez i odpoczywaj jak najwięcej. Bo ja mialam takie same silne i częste twardnienia i widzisz jak to się dla mnie skończyło 😒02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyHerbatko ja to codziennie praktykuje, by maluszka mego uaktywnic. Slodkie i zimna woda roznie dziaja, czasami pomaga cos bardzo kwasnego. Czasami jak uloze sie w pozycji, ktorej synek nie lubi. Czesto nic nie pomaga i odnosze wrazenie, ze moje dziecko nie ma ochoty wspolpracowac. Czasami jak juz placze ze zmartwienia to wtedy dostaje takiego kopniaczka, ze mnie w pol zegnie,ale tez nie zawsze😔.
Ja wlasnie pod ktg. Skurcze znowu sie pisza silne, niektore pod 100 podchodza. Serduszko bije dobrze. Ruchy sa sporadyczne. Moze sie synek rozkreci. Wazne, ze serduszko bije dobrze.
Rany ja osiwieje, ocipieje do konca tej ciazy😔😔😔😭😭😭 -
nick nieaktualnyZielonaHerbata wrote:Aniu a wcześniej też maluch się tak malo ruszał? Czy raczej zawsze był aktywny a teraz zrobił się z niego mały leniuszek?
Synek nalezal to tych aktywniejszych dzieciaczkow. Do grudnia nie mialam takich problemow. A teraz im blizej konca tym gorzej.
Juz sama nie wiem co o tym myslec. Na.ush wszystko wyszlo OK,synek pcha sie do wyjscia
Jest juz nisko ulozony, ale to ruchom nie powinno przeszkadzac. Lozysko mam na tylniej sciane, przeplywy dobre.
Czemu tak jest nie mam pojecia 🤷♀️🤷♀️🤷♀️, co gorsza lekarze za jedyna odpowiedz podaja moje bole i skurcze. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️😔😔😔😔 -
Wik89 wrote:Oo, daj znac czy zadzialalo, bo mi tez taki odplamiacz sie przyda! Na te wzszystkie slady po kupach na plecach 😜
Hmm, jestem rozczarowana, niestety całkowicie plamy nie zeszły, owszem są bledsze, na jednym bodziaku prawie w ogóle nie widać śladu po kupie, ale jednak na innych wciąż są plamy.
Następnym razem znów te bodziaki potraktuje wybielaczem, może będzie lepiej.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ania, dobrze że jesteś pod obserwacją, trzymam kciuki żeby synek miał się dobrze i spokojnie posiedział 😘
Gagatko, pięknie rośnie córcia!! Dacie radę do 26! 💪
Irysko, wszystkiego najlepszego dla Michasia 💙
Kic, ale emocje 😂 do mnie idzie paczka z kolejnymi produktami Jelp: kapsułki, mleczka do prania, płyn do płukania i odplamiacz 👌
Anniu, Miki ma już zacną wagę, tak jak Michaś Iryski, jest co dźwigać 😅
Ounai, super, że znajdujesz możliwość zadbania o, swoją kobiecą stronę życia 👍 mnie na razie cieszy jak mi się uda umyć włosy i nałożyć odżywkę czy ogolić nogi 🤭
Inaa, jutro wielki dzień ✊ będę czekać na zdjęcie Twoich chłopców z Tymciem na pierwszym planie 🙏
Ladyo, ale masz piękne zdjęcie swojej cudnej dziewczynki 😍
My wdrażamy plan "Misja Przespana Noc" 😎 Olek obudził się o po 19:00, zrobiliśmy mu dłuższą kąpiel, zrobiliśmy wietrzenie pupy, nakarmiłam go z butli (spał od 15:30 i już mi koszulka przemokla, więc musiałam odciągnąć : 170 ml w 10 min 🤦♀️), odbiło mu się, ulał, puścił serię bączków, chyba walnął kupkę, trochę pokrzykuje więc dostał smoka i widać juz6, że jest zmęczony, ale chcemy go jeszcze troszkę przetrzymać, przebrać, dać cyca i liczmy na cud 😁😁😁Iryska, kic83, Ladyo, Inaa89, Ania81 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Hmm, jestem rozczarowana, niestety całkowicie plamy nie zeszły, owszem są bledsze, na jednym bodziaku prawie w ogóle nie widać śladu po kupie, ale jednak na innych wciąż są plamy.
Następnym razem znów te bodziaki potraktuje wybielaczem, może będzie lepiej.
Ja wszystkie kupy na bodziakach i nie tylko zapieram takim mydełkiem do odplamiania dr coś tam, potem włączam zwykłe pranie i powiem że ładnie schodziDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Inaa89 wrote:Piersi lepiej, zaczerwienienie schodzi, bolu juz prawie nie ma i ja tez lepiej się czuje 😊
Tak Tymek został do jutra, ponieważ uznali ze jako wczesniak musi mieć zrobiona jeszcze konsultacje okulistyczna a okulista bedzie wlasnie w środę ale potem zabieramy go do domku 😊 no chyba ze wyszłoby coś w badaniu oczek ale mam nadzieję że będzie wszystko wporzadku 🥰 -
emdar wrote:Annia, tak,nie tylko z małym w pokoju,ale ja śpię przeważnie z Julkiem w łóżku. Jak był noworodkiem to nie miałam siły wstawać do niego naście razy w nocy,i spał ze mną. Teraz zasypia w łóżeczku, ale zawsze koło północy maks przenoszę go do mnie,bo też nie mam siły wstawać do niego (juz może nie naście razy) ale baaardzo często, i wygodniej mi jak mam go pod ręką. Poza tym Julek jak się przebudza w łóżeczku, to momentalnie stoi w nim i jak nie obudzi się na dobre to się obija o szczebelki. Mąż śpi w salonie, bo tak jak pisałam przeważnie w nocy pracuje. Testowaliśmy oczywiście spanie tradycyjne, czyli rodzice w łóżku, dziecko w łóżeczku, ale efekt był taki że wszyscy byli wkurzeni😉 Więc póki co,jest jak jest, i przestałam się napinać żeby Julek spał w łóżeczku. Zacznie spać jak przyjdzie jego czas.
Gagatko, ta Twoja córka nieźle walczy. Już z 15 razy wybierała się na ten świat i nie zdziwiłabym się gdyby dotrwała do donoszonej czego Ci życzę.
Ania81 daj znać co w szpitalu powiedzieli.
Dziewczyny, ale miałam pyszną kolację 😍 i tak dużo że ledwo wcisnęłam. Chyba żołądek mi się zaczyna kurczyć do normalnych rozmiarówemdar, Gagatka, Lalia lubią tę wiadomość
-
emdar wrote:Ania, a jak czułaś ruchy w poprzednich ciążach? Też tak sporadycznie? Bardzo Ci współczuję stresu w końcówce ciąży😒
Suszarko, jak tam u Ciebie? Jak siec czujesz? -
Mialam nadzieje ze do tej pory juz urodze a tu cisza i spokoj. Ale juz mi sie ciezko ruszac, mala cisnie na pecherz tak ze sie zastanawiam czy w pieluchomajty nie zainwestowac 🤦♀️
Natura niezle to sobie obmyslila 🤨🔸28 lat