Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kar_oliv wrote:Laski, bardzo gratuluję wizyt 😘😘
Zulu dobrze, że krwiak poszedł w siną dal 👍
Szalona Twój bobo jest duży, dużo większy od mojego ale ja mam wcześniejszą ciążę niż w suwaczku o parę dni. Boję się, że przez to że jestem patyk i jem jak kot napłakał, tak średnio to moja dzidzia będzie za malutka 😒 Ja nigdy dużo nie jadłam, staram się jeść cokolwiek. Co myślicie?
Jak zaszłaś w ciążę jako patyk to znaczy, że organizm sobie radzi nawet jak jesz tyle co kot napłakał ❤️
Bądź spokojna, ja mam teraz tak, że do 12-13 w ogóle nie mam apetytu, zjem może jedną kanapeczkę i to wszystko.. Ale potem mi się załącza pakman i co dwie godziny coś jemkar_oliv lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Laila
dobrze pamiętam że kupowałaś jakieś ubranka dla bobasa z Sinsey? Dostałaś już przesyłkę? Chciałam się dowiedzieć jak bawełna, dobra?
Moja przyjaciółka zamawiała ostatnio pajace do spania dla swojej córki i chwali, mówi, że bawełna super i nie po praniu nie wyglądają jak szmaty 😅Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Laila
dobrze pamiętam że kupowałaś jakieś ubranka dla bobasa z Sinsey? Dostałaś już przesyłkę? Chciałam się dowiedzieć jak bawełna, dobra?
Kicuś, chciałam zamówić te body kopertowe, ale są same wielkie rozmiary i jeszcze nie próbowałam 🤷♀️ -
nick nieaktualnykar_oliv wrote:Laski, bardzo gratuluję wizyt 😘😘
Szalona Twój bobo jest duży, dużo większy od mojego ale ja mam wcześniejszą ciążę niż w suwaczku o parę dni. Boję się, że przez to że jestem patyk i jem jak kot napłakał, tak średnio to moja dzidzia będzie za malutka 😒 Ja nigdy dużo nie jadłam, staram się jeść cokolwiek. Co myślicie?kar_oliv lubi tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Laski, bardzo gratuluję wizyt 😘😘
Szalona Twój bobo jest duży, dużo większy od mojego ale ja mam wcześniejszą ciążę niż w suwaczku o parę dni. Boję się, że przez to że jestem patyk i jem jak kot napłakał, tak średnio to moja dzidzia będzie za malutka 😒 Ja nigdy dużo nie jadłam, staram się jeść cokolwiek. Co myślicie?kar_oliv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIryska wrote:No wiem, testują teraz te rodziny górników. Ale wydaje mi się że powinni przewidzieć , że kopalnie mogą być niebezpieczne i zamknąć je na jakis czas
Teraz moje plany runęły, chcialam już wrócić do Gliwic do męża. On pracuje w szpitalu, więc teraz to na pewno nie wrócę jak tam szaleje wirus🙁🙁
U mnie widać w przychodni, jak pomału dają spokój. Zawsze była mierzona temp, dezynfekcja rąk i ankieta. Teraz tylko mierzą temp 🤦♀️ -
nick nieaktualnyLalia wrote:
U mnie niezmiennie bułka z pasztetem i pomidorem malinowym, do tego sól i pieprz. I mogę cały dzień nie jeść nic innego 😂😂😂Lalia, kar_oliv, casteam, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Moja przyjaciółka zamawiała ostatnio pajace do spania dla swojej córki i chwali, mówi, że bawełna super i nie po praniu nie wyglądają jak szmaty 😅
Ula
dziękuję!Ulaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Mój ma w kwestii elektroniki ma tendencje do wybierania rzeczy na łapu capu bo znudziło mu się sprawdzanie co jest naprawdę dobre. I często nie patrzy na użytkowanie, czy będzie wygodne. Np wybiera nawilżacz ale w ogóle nie myśli o tym, że trzeba będzie go umyć. Wybierając wózek patrzy tylko czy jest ładny. Np łóżeczko, wybrał dostawkę za 1200zł i mówi, że go stać i kupi 🤦♀️
Powiem Ci ze chciałabym. chociaż pewnie było by ciężko aleee bliźnięta, dwójka dzieci na raz fajniedmg111, Ounai lubią tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Ounai wrote:Myślę, że to ile jesz nie ma żadnego wpływu. Dziecko i tak będzie wysysać z Ciebie tyle ile będzie potrzebować. Ale za to genetyki nie oszukasz i jeśli Ty i mąż jesteście drobni to nie liczyłabym na wielkie dziecko
Dokładnie tak, nasza córcia miała 2650 g wagę urodzeniową i 2450 g jak wychodziłysmy że szpitala, ja drobna, niska, mąż też, moja pani dr od początku mówiła ,żeby nie spodziewać się wielkoluda!kar_oliv lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iryska wrote:No wiem, testują teraz te rodziny górników. Ale wydaje mi się że powinni przewidzieć , że kopalnie mogą być niebezpieczne i zamknąć je na jakis czas
Teraz moje plany runęły, chcialam już wrócić do Gliwic do męża. On pracuje w szpitalu, więc teraz to na pewno nie wrócę jak tam szaleje wirus🙁🙁 -
SzalonaOna wrote:O jaaaa, jak patrzę na fotę, to bym zjadła. Ale jak wyobrażam sobie zapach - to odpada 😂
U mnie niezmiennie bułka z pasztetem i pomidorem malinowym, do tego sól i pieprz. I mogę cały dzień nie jeść nic innego 😂😂😂SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Myślę, że to ile jesz nie ma żadnego wpływu. Dziecko i tak będzie wysysać z Ciebie tyle ile będzie potrzebować. Ale za to genetyki nie oszukasz i jeśli Ty i mąż jesteście drobni to nie liczyłabym na wielkie dziecko
Tacy właśnie jesteśmy, drobni😄
Wiecie, dla mnie to wszystko czarna magia i zawsze wolę się was zapytać i upewnić bo wam mega ufam dziewczyny, jesteście super 😘🤗🤗🤗
Jak lubicie koktajle🍹 to polecam:
2 brzoskwinie, pomarańcza, jabłko, otręby owsiane i jogurt skyr naturalny z Lidla, ma 10g białka plus trochę wody 😃 taki kwaskowaty -
nick nieaktualnyU mnie też się właśnie robią 😄 tylko dziś takie sklepowe, na szybko
Lalia lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:O jaaaa, jak patrzę na fotę, to bym zjadła. Ale jak wyobrażam sobie zapach - to odpada 😂
U mnie niezmiennie bułka z pasztetem i pomidorem malinowym, do tego sól i pieprz. I mogę cały dzień nie jeść nic innego 😂😂😂
Hahah ja tez odrazu poczułam ten zapach,aahh te zmysły w ciąży 🤭😒
Ja za to jadę na chlebie z serem i keczupem od jakiś 2 tyg 💪 Nie daje rady nic innego zjeść więc staram się cokolwiek.SzalonaOna lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Edyciak wrote:U mnie też się właśnie robią 😄 tylko dziś takie sklepowe, na szybko
Mi tez wyjątkowo fryty wchodzą, tylko zapachu smażenia nie lubię xDLalia lubi tę wiadomość