Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kar_oliv wrote:Laski, bardzo gratuluję wizyt 😘😘
Zulu dobrze, że krwiak poszedł w siną dal 👍
Szalona Twój bobo jest duży, dużo większy od mojego ale ja mam wcześniejszą ciążę niż w suwaczku o parę dni. Boję się, że przez to że jestem patyk i jem jak kot napłakał, tak średnio to moja dzidzia będzie za malutka 😒 Ja nigdy dużo nie jadłam, staram się jeść cokolwiek. Co myślicie?
Jak zaszłaś w ciążę jako patyk to znaczy, że organizm sobie radzi nawet jak jesz tyle co kot napłakał ❤️
Bądź spokojna, ja mam teraz tak, że do 12-13 w ogóle nie mam apetytu, zjem może jedną kanapeczkę i to wszystko.. Ale potem mi się załącza pakman i co dwie godziny coś jem
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Laila
dobrze pamiętam że kupowałaś jakieś ubranka dla bobasa z Sinsey? Dostałaś już przesyłkę? Chciałam się dowiedzieć jak bawełna, dobra?
Moja przyjaciółka zamawiała ostatnio pajace do spania dla swojej córki i chwali, mówi, że bawełna super i nie po praniu nie wyglądają jak szmaty 😅
Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Laila
dobrze pamiętam że kupowałaś jakieś ubranka dla bobasa z Sinsey? Dostałaś już przesyłkę? Chciałam się dowiedzieć jak bawełna, dobra?
Kicuś, chciałam zamówić te body kopertowe, ale są same wielkie rozmiary i jeszcze nie próbowałam 🤷♀️ -
nick nieaktualnyTo nie ma znaczenia. Ja naprawdę niewiele jem, bo nie mam apetytu. Każda dzidzia rośnie w swoim tempie. Synek mój zawsze na usg był większy, urodził się spory. Córeczka była zawsze kilka dni mniejsza i urodziła się drobna. Spokojniekar_oliv wrote:Laski, bardzo gratuluję wizyt 😘😘
Szalona Twój bobo jest duży, dużo większy od mojego ale ja mam wcześniejszą ciążę niż w suwaczku o parę dni. Boję się, że przez to że jestem patyk i jem jak kot napłakał, tak średnio to moja dzidzia będzie za malutka 😒 Ja nigdy dużo nie jadłam, staram się jeść cokolwiek. Co myślicie?
-
Myślę, że to ile jesz nie ma żadnego wpływu. Dziecko i tak będzie wysysać z Ciebie tyle ile będzie potrzebować. Ale za to genetyki nie oszukasz i jeśli Ty i mąż jesteście drobni to nie liczyłabym na wielkie dzieckokar_oliv wrote:Laski, bardzo gratuluję wizyt 😘😘
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
nick nieaktualnyWspółczuję Wam takiej rozłąki...Iryska wrote:No wiem, testują teraz te rodziny górników. Ale wydaje mi się że powinni przewidzieć , że kopalnie mogą być niebezpieczne i zamknąć je na jakis czas
Teraz moje plany runęły, chcialam już wrócić do Gliwic do męża. On pracuje w szpitalu, więc teraz to na pewno nie wrócę jak tam szaleje wirus🙁🙁
U mnie widać w przychodni, jak pomału dają spokój. Zawsze była mierzona temp, dezynfekcja rąk i ankieta. Teraz tylko mierzą temp 🤦♀️ -
nick nieaktualnyO jaaaa, jak patrzę na fotę, to bym zjadła. Ale jak wyobrażam sobie zapach - to odpada 😂Lalia wrote:
U mnie niezmiennie bułka z pasztetem i pomidorem malinowym, do tego sól i pieprz. I mogę cały dzień nie jeść nic innego 😂😂😂
Lalia, kar_oliv, casteam, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Moja przyjaciółka zamawiała ostatnio pajace do spania dla swojej córki i chwali, mówi, że bawełna super i nie po praniu nie wyglądają jak szmaty 😅
Ula
dziękuję!
Ulaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Mój ma w kwestii elektroniki ma tendencje do wybierania rzeczy na łapu capu bo znudziło mu się sprawdzanie co jest naprawdę dobre. I często nie patrzy na użytkowanie, czy będzie wygodne. Np wybiera nawilżacz ale w ogóle nie myśli o tym, że trzeba będzie go umyć. Wybierając wózek patrzy tylko czy jest ładny. Np łóżeczko, wybrał dostawkę za 1200zł i mówi, że go stać i kupi 🤦♀️
Powiem Ci ze chciałabym.
chociaż pewnie było by ciężko aleee bliźnięta, dwójka dzieci na raz fajnie
dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE

-
Ounai wrote:Myślę, że to ile jesz nie ma żadnego wpływu. Dziecko i tak będzie wysysać z Ciebie tyle ile będzie potrzebować. Ale za to genetyki nie oszukasz i jeśli Ty i mąż jesteście drobni to nie liczyłabym na wielkie dziecko

Dokładnie tak, nasza córcia miała 2650 g wagę urodzeniową i 2450 g jak wychodziłysmy że szpitala, ja drobna, niska, mąż też, moja pani dr od początku mówiła ,żeby nie spodziewać się wielkoluda!
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Mój mąż cały czas chodzi do pracy, dostarcza korpo i albo przeszliśmy już albo jeszcze nie przyniósł. Ją bym nie mogła tyle poza domem. Moim zdaniem we wszystkich wojewodztwach jest tyle samo chorych co tu tylko nie robi się testów. Test robią Ci tak samo jak na początku - jak miała kontakt z chorym lub osoba z zagranicy albo jak sama byłaś za granicą, co jest bez sensu, bo obecnie większość chorych nie ma objawów, co widać najlepiej po górnikach. Większość przechodził bezobjawowo. Ja staram się się nie chronić, ale myślę, że powoli musimy zacząć się uczyć żyć z tym wirusem, bo niestety przy tej ilości testowałam i testowniu wybrańców jeszcze długo będzie trwać pandemiaIryska wrote:No wiem, testują teraz te rodziny górników. Ale wydaje mi się że powinni przewidzieć , że kopalnie mogą być niebezpieczne i zamknąć je na jakis czas
Teraz moje plany runęły, chcialam już wrócić do Gliwic do męża. On pracuje w szpitalu, więc teraz to na pewno nie wrócę jak tam szaleje wirus🙁🙁SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Też uwielbiałam w 1 trym tylko ja bez soli i pieprzu mrrr pychaSzalonaOna wrote:O jaaaa, jak patrzę na fotę, to bym zjadła. Ale jak wyobrażam sobie zapach - to odpada 😂
U mnie niezmiennie bułka z pasztetem i pomidorem malinowym, do tego sól i pieprz. I mogę cały dzień nie jeść nic innego 😂😂😂
SzalonaOna lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Ounai wrote:Myślę, że to ile jesz nie ma żadnego wpływu. Dziecko i tak będzie wysysać z Ciebie tyle ile będzie potrzebować. Ale za to genetyki nie oszukasz i jeśli Ty i mąż jesteście drobni to nie liczyłabym na wielkie dziecko

Tacy właśnie jesteśmy, drobni😄
Wiecie, dla mnie to wszystko czarna magia i zawsze wolę się was zapytać i upewnić bo wam mega ufam dziewczyny, jesteście super 😘🤗🤗🤗
Jak lubicie koktajle🍹 to polecam:
2 brzoskwinie, pomarańcza, jabłko, otręby owsiane i jogurt skyr naturalny z Lidla, ma 10g białka plus trochę wody 😃 taki kwaskowaty
-
nick nieaktualnyU mnie też się właśnie robią 😄 tylko dziś takie sklepowe, na szybko
Lalia lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:O jaaaa, jak patrzę na fotę, to bym zjadła. Ale jak wyobrażam sobie zapach - to odpada 😂
Hahah ja tez odrazu poczułam ten zapach,aahh te zmysły w ciąży 🤭😒
Ja za to jadę na chlebie z serem i keczupem od jakiś 2 tyg 💪 Nie daje rady nic innego zjeść więc staram się cokolwiek.
SzalonaOna lubi tę wiadomość

23.12.2018 ❤❤ K.

05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Edyciak wrote:U mnie też się właśnie robią 😄 tylko dziś takie sklepowe, na szybko
Mi tez wyjątkowo fryty wchodzą, tylko zapachu smażenia nie lubię xD
Lalia lubi tę wiadomość