Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladyo jesteś piękna i te wlosyyy!😍
Matko Inaa ale Ci rośnie Tymek!
Sylwia wow, Kobry to niezłe śpiochy, oby tak dalej 🥰
U nas nocki ok ale troszkę gorsze, bo pobudki czasem co 2,5h. Ale przez to, że dużo z nim ćwiczę w dzień to jest zmęczony i w dzień tez sporo śpi, 1,5-2h aktywnosci i potem tyle samo spania. No i musi spać z miednicą w górze, żeby rozciągać mięśnie, więc tez mu niewygodnie pewnie😕
Ale jutro kończymy 12tyg i spodziewalam się jeszcze skoku w tym tyg ale jednak to marudzenie tydzien temu to musial byc kompletny skok więc ufff😁Inaa89, Lalia, Nowastaraczka, Sylwucha, Ladyo, calanthe, emdar, kar_oliv, Ania81, kic83 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Pysznego tłustego czwartku życzę wszystkim!
W tym roku sobie pojem może. W tamtym byłam świeżo po zdiagnozowaniu cukrzycy ciążowej to mogłam jedynie sobie powąchać pączka🙊Lalia, Inaa89, dmg111, calanthe, KarolinaMaria, emdar, kar_oliv, Ania81, Annia, kic83 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Zulugula wrote:Ladyo jesteś piękna i te wlosyyy!😍
Matko Inaa ale Ci rośnie Tymek!
Sylwia wow, Kobry to niezłe śpiochy, oby tak dalej 🥰
U nas nocki ok ale troszkę gorsze, bo pobudki czasem co 2,5h. Ale przez to, że dużo z nim ćwiczę w dzień to jest zmęczony i w dzień tez sporo śpi, 1,5-2h aktywnosci i potem tyle samo spania. No i musi spać z miednicą w górze, żeby rozciągać mięśnie, więc tez mu niewygodnie pewnie😕
Ale jutro kończymy 12tyg i spodziewalam się jeszcze skoku w tym tyg ale jednak to marudzenie tydzien temu to musial byc kompletny skok więc ufff😁12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ja tu byłam w nocy! Ale sobie myślę nic nikt nie pisze, to siedzę cicho 😅
Ladyo piękny brzuszek, piękna Ty ♥️
Inna ale masz słodziaka 🥰
U nas noc w porządku, młoda dama spala 22-3, 3:40-6:40, później musiałam jej robić butelkę bo znowu nie starczyło mleka 🙄 dojadla 60 i nie mogła usnąć, padła dopiero przed 8 ale śpi jeszcze. Lecę się szybko ogarnąć. Co dziwne, jak mi zasnęła po karmieniu o 3 to ja nie mogłam usnąć 🤦Lalia, Ladyo, Julik, Inaa89, Ania81 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Iryska wrote:Jak mu dajesz tą miednicę wyżej? Mój też tak miał spać ale nie chciał, co mu podlozylam coś pod dupkę to ujawniała się jego asymetria, więc dałam spokój. Mam nadzieję, że prędko go wyćwiczysz i będzie ok wszystko!🙂
Irysko, rogalem do karmienia, tak że ramiona rogala ma pod pachami. Tak jakby go okala ten rogal💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ladyo pięknie wyglądasz, tak promiennie
U mnie ciasto drożdżowe na pączki już wyrobione i wyrasta. Będę smażyć, a potem jeść do oporuPrzy moich ostatnich mdłościach połowa pewnie i tak pójdzie potem w porcelanę.
Mogę dołączyć do klubu kiepskich nocek. Nie mogłam zasnąć, nie mogłam spać, nie mogłam się wygodnie ułożyć ani zaspokoić pragnienia itp. Masakra.Lalia, Ladyo, Ania81, Annia lubią tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
My dopiero musimy kupić pączki, wczoraj oboje bylismy przekonani, że jest wtorek a nie środa 🤦♀️ ale wczoraj tez przyszła paczka z pączkami z firmy męża, więc juz cos tam mamy na koncie w brzuszku 🤤
Najlepsze jest to , że ja nigdy nie przepadalam za pączkami, w tłusty czwartek ledwo jednego jadłam a teraz omnomnom i slodycze tak samo, przed ciąża mogły nie istnieć dla mnie a teraz też omnomnom 🤤🤤calanthe, KarolinaMaria, Lalia, Nowastaraczka, Ounai, Inaa89, kar_oliv, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Angie1985 wrote:Ja też kiepsko sypiam ☹️
Budzę się około 3-4 i oczy jak pięć złotych. I leżę i leżę czasami 3 godziny 🤦♀️.
Angie tez tak mialam, i to nie przez ciążę tylko tak się budzę od dobrych kilku lat. Dlatego teraz łatwiej mi wstawac do dziecka, chociaz tyle😀Ania81 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Irysko
Czy asymetria bardzo przeszkadza Michałkowi w osiąganiu kolejnych kroków? Jak się u Was objawia? U nas teraz wyszła przez atos'a, Syn ma napięta obręcz barkowa i bardzo lubi wierzgać mając odchylona głowę na bok i do tyłu. Skinienie głowy w dół go nie interesuje przez to , za silne prostowniki💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ja też tu byłam ok. 4, ale zanim coś napisałam to przysnęłam 😎 o 2 chyba też było karmienie, ale nie pamiętam 🤦♀️
Co do pączków, to ja w tym roku ZERO. Niestety jestem strasznym łasuchem i u mnie nie kończy się na jednym pączku, czy czekoladce. Pod koniec ciąży pochłonęłam tonę słodyczy. Od wyjścia ze szpitala nie jem nic słodkiego i dziś też się tego trzymam. Jak bym tylko liznęła lukier to byłby koniec z postanowieniem i jutro do kawy wjechałyby ciasteczka. Moja waga spada bardzo powoli, ale spada i to mnie motywuje by wytrwać w postanowieniu. Aktualnie -10,4 kg od porodu, jeszcze 5 kg do wagi sprzed ciąży. Pozostałe posiłki jem normalnie.
Życzę Wam smacznych pączusiów i kawusi 😂☕🍩🍩calanthe, Iryska, Zulugula, Julik, emdar, Lalia, Ounai, Inaa89, kar_oliv, Ania81, Annia, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:Irysko
Czy asymetria bardzo przeszkadza Michałkowi w osiąganiu kolejnych kroków? Jak się u Was objawia? U nas teraz wyszła przez atos'a, Syn ma napięta obręcz barkowa i bardzo lubi wierzgać mając odchylona głowę na bok i do tyłu. Skinienie głowy w dół go nie interesuje przez to , za silne prostowniki12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Annia, Julek waży jakieś 10,7-10,9 kg( nie mam już wagi niemowlęcej i ciężko mi go zważyć na tej normalnej, za dwa tygodnie mamy bilans roczniaka,to go zważę u lekarza). Zasadniczo chodniki są odśnieżone,ale są takie fragmenty ( jakiś niczyj kawałek chodnika) że nie,i tam przebijanie się z wózkiem nie należy do super przyjemnych. A z moją kondycją po ciąży nie jest najlepiej🤭
A mi słuchajcie przyjaciółka z rana przypomniała,że rok temu w Tłusty Czwartek przyszła do mnie do szpitala z pączkami i poznała Julka ❤Faktycznie, zupełnie o tym zapomniałam! Rok temu w Tłusty Czwartek,Julek miał już całe dwa dni👶Minął prawie rok(Julek urodziny ma 17.02) a ja nie tylko mam poczucie,że moje życie zmieniło się o 180°,ale że w ogóle mam inne życie i ja jestem inną osobą. Ale podoba mi się ta inna JA, i to inne życie 😍🥰( chociaż nie ukrywam, że ilość snu wolałam z tamtego życia😅).
Ja nie jem dziś pączków. Tak jak pisałam, w odchudzaniu jestem z opcji wszystko albo nic,więc żebym poczuła,że zjadłam to bym musiała zjeść z 5 pączków, a na to nie chcę sobie pozwolić. Zjedzenie jednego albo dwóch to byłoby dla mnie wkurzenie żołądka i tylko bym się tym wkurzyła 😄. Wolę już nie zjeść całkiem🙂. Ot, taka pokrętna logika.Nowastaraczka, KarolinaMaria, Ania81, Annia, Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Karolina, widzę że masz takie samo podejście do pączków jak ja 🤭 W kupie zawsze raźniej,nie? 😘Ty to do końca ciąży tylko jadłaś słodycze, a ja to w zasadzie do 10 msca Julka pochłaniałam ilości zatrważające (typu dwie tabliczki czekolady,żaden problem),no to teraz nie ma zmiłuj 😒.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2021, 11:53
KarolinaMaria, Annia lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Hej, hej😘
Mamuśki miała któraś z Was plamiącą nadżerkę w ciąży? Bo ja mam i strasznie schizuje... Przestaliśmy się kochać ze względu na te plamienia po stosunku (nie po każdym) już 7 dni przerwy a mi dzisiaj z resztkami luteiny wyleciało trochę ciemno brązowego śluzu. Czy luteina może mi tak podrażnić nadżerkę? Lekarz twiedzi, ze to nadżerka plami i mam się nie martwić do póki nie ma dużo krwi i bólu brzucha 😑