Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia, kopnij go w jajo! 🥚
Rozumiem, że się wkurzasz. Ja tez tego nie cierpię. Mój mąż też się na wszystko godzi. Od tego miesiąca przejął kierownicze stanowisko, także mocno się zaangażował i zabiera pracę do domu.Annia lubi tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Kic współczuję.
Enigva trochę na trądzik wygląda ale moje chłopaki to tylko na buzi mieli wręcz tylko na policzkach. Pielęgniarka mi mówiła że jak na chłodnym powietrzu wygląda lepiej to znak że to trądzik. Jak jesteście na spacerze to ta wysypka wygląda lepiej?
Zdecydowanie. Nasila sie przy cieplym np.jak lezy na mnie, a wlasnie na dworze znika lub jak jej chlodniej.🔸28 lat
Kic, współczuję nocki ☹️ Chyba nic nie spałas jak tyle pobudek miał... Mam nadzieję że w końcu zacznie lepiej sypiać 😘
Enigvaa, dużo tych potówek, nie była przegrzana ostatnio?
Oj Annia, masz przeboje z mężem. myślę że on nie robi tego celowo, tylko jest mało asertywny 🙂Annia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Mąż chciał kupić buty. Pojechaliśmy dotyczą sklepu. Dla Marty chusta oczywiście be, boki krępuje ruchy. Okazało się, że jeśli weźmiemy drugą rzecz z adidasa to będzie za pół ceny. Już taka zrezygnowana mówię "dobra, jak znajdę buty do biegania to wezmę". Niestety znalazłam, wyszły 75zł 😂 wstąpiliśmy do empiku a tak młody, który jest totalnie antyksiazkowy mówi, że książka oraz skarpetkach jest i on chce. No to wzięliśmy dwa tomy, do tego Clarksona dla męża bo był za 20zl i stówa nie moja. Mąż siedzi śmiał, że miał się wielce obkupić a tu jak zawsze rodzina się obkupiła a on nic 😂 Ale galeria z dwójką dzieci w tym antyfotelikowa Marta to koszmar. Za to pokój do karmienia pierwsza klasa. Nawet fotel bujany był.
Ania81, Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emdar wrote:Julik, ale rozumiem ze testy chcesz zrobić małemu? Podobno w takim wieku ( do ukończonego 2 albo nawet 3 r.ż) nie ma sensu robić dzieciom testów bo wychodzą mocno niemiarodajne. A Ty albo mąż jesteście alergikami?30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Moja jutrzejsza wycieczka do Kielc skonczyła się zanim się zaczęła mój stary oczywiście miał problem żeby mnie zabrać nie wiem co mu to przeszkadzała ale awantura poszła taka że nawet jakby mnie na kolanach błagał to nie pojadę tak się wkurzyłam na niego więc jutro dzień jak co dzień obiad potem pasuje coś posprzątać i mam jeszcze prasowanie. A tak chciałam się z domu wyrwać od tego wszystkiego i nie ważne że to tylko jazda autem w te i spowrotem. I przez taką pierdołę ryczę jak głupiaDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Annia wrote:Musze się wyżalić. Prosiłam dzisiaj mojego męża, zeny był o czasie z pracy, bo zależało mi żebym zdążyła coś załatwić w mieście. Nie prosiłam go, żeby się urwał, tylko żeby wyszedł o czasie. Jest już ponad godzinę po jego skończonej pracy i dzwoni, że coś wypadło. Kurwa, popłakałam się. Ja rozumiem praca itp, ale np jak u mnie w robocie się posypało jak np mieli do nas przyjechać goście to potrafiłam powiedzieć, że nie mogę zostać po godzinach i i tyle. A on ZAWSZE może... A może on zawsze chce? 😔
za to za tydzień jedzie w delegację, wyjeżdża w czwartek, wraca w pt w nocy a w sobotę mamy 90-te urodziny babci w Krakowie.
Annia lubi tę wiadomość
-
Ania trzymam kciuki, daj nam znać jak będą jakieś decyzje!
Wytłumaczenie miał dobre... W sensie, w takiej sytuacji, rzeczywiście dobrze wyglądało, że został, ale czemu to zawsze się trafia wtedy kiedy mi zależy, żeby był o czasie... 😤
No Ounai u nas od marca też startuje sezon delegacji.Na początku marca 5 dni, w kwietniu na pewno jeden weekend na szkolenie... 🤦🏼♀️ Łącze się w bólu.
Ania81 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023