Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Calanthe, podziwiam za organizację, jeszcze tort! Jeśli do lata się nic nie otworzy to zrobimy w domu z cateringiem, warunki mam, bo mam duży salon i stół. Spokojnie 14 osób wejdzie. Tylko wolałabym jednak być gościem na tej imprezie.
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
nick nieaktualny
-
Sylwia 😍😍😍 wyrastają Ci piękne małe kobietki! 😍😍
U nas za tydzień 3 miesiące, muszę pomyśleć nad jakąś stylówką do zdjęcia 🤨
W ogóle robię te miesięczne zdjęcia, bo mam plan za rok zrobić dziadkom kalendarz i w każdym miesiącu będzie zdjęcie Olka 😁 a dla nas zrobimy albo mini książkę z pierwszego roku albo kolaż 🥰Ania81, Sylwucha, Suszarka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania81 wrote:Emdar wiem co czujesz, moja rocznica odejscia maluszka sie zbliza. Tule cie mocno. 😘
Czas leci dobrze że w brzuszku charcuje mój Czupurek, to daje pociechę.Ania81, emdar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maggi dziekuje🌺
Mogę prosić żebyś usunęła zdjęcia z cytowania, bo nie chce żeby fruwaly po Internecie. Później usunę też że swojego komentarza.
BuziakiMeggi110818 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngie1985 wrote:Ja tak samo. Równo rok temu zobaczyłam dwie kreski na teście a 3 kwietnia będzie rok od pożegnania. 😓
Czas leci dobrze że w brzuszku charcuje mój Czupurek, to daje pociechę.
Sorry polubilam przez przypadek, chcialam wcisnac cytuj i przejechalam po obu🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Tule mocno. Moja rocznica jest 4 kwietnia.
Moj maz zasadzil krzew magnoli na grobiku. Dokladnie taki jak chcialam. Dopiero teraz po narodzinach Harisa, przyznal sie jak bardzo przezyl state, jak bardzo bal ze cos sie nam stanie w czasie ciazy i porodu. Plakalismy oboje w czasie tej rozmowy. -
kic83 wrote:Sylwia
One są cudne!!!
Ktora jest bardziej pucułowata?
Buziaki 😍kic83, Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu81 nic nie szkodzi. Ja lubię to traktuje jako wsparcie. 4 kwietnia mój Filip ma urodziny. Przynajmniej tyle że mi się te daty nie zbiegły.
Ja też tule i przesyłam moc uścisków. To był okropny czas. Ale po burzy zawsze wychodzi słońce.Ania81, emdar lubią tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Laila fajny pomysl z tym kalendarzem. Moge go wykarzystac? Chcialabym zrobic nieslodzianke dla rodzicow, jedna opcjae jest kubki ze zdjeciami wszystkich wnukow, druga to Twoj pomysl.
No pewnie 😁
U nas jest jeszcze tak, że Olek w styczniu miał 1 miesiąc, w lutym 2 miesiące itd więc staram się robić te zdjęcia tak trochę tematycznie 😅 że marzec (3msc) teraz będzie wiosenny, kwiecień (4msc) wielkanocny, bo akurat w kalendarzu też tak będzie 😁Ania81, kar_oliv, Nowastaraczka, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Róża a może ma teraz jakiś skok? U nas tak bylo ze mlody zaczal sie napinac i prezyc mimo ze to juz bylo przepracowane.kilka dni tak mial jakby sie cofnal , cwiczylam wtedy na ile sie dalo.pozniej samo przeszlo🥴
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLalia wrote:No pewnie 😁
U nas jest jeszcze tak, że Olek w styczniu miał 1 miesiąc, w lutym 2 miesiące itd więc staram się robić te zdjęcia tak trochę tematycznie 😅 że marzec (3msc) teraz będzie wiosenny, kwiecień (4msc) wielkanocny, bo akurat w kalendarzu też tak będzie 😁
Super, u nas tak sie nie da bo Haris dopiero (juz,) skonczyl 1 miesiac. Ja chce w kalendarzu umiescic wszystkie wnuki moich rodzicow, a duzo ich nie maLalia lubi tę wiadomość