Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigvaa wrote:Mi prezent zapewnila Malwi. Lezymy i sie tulimy, nie da nawet do kibelka pojsc, od razu oczy jak 5zl, a wszystkie wiemy jakie jest dziecko jak jest zmeczone i niewyspane 🙈
Super prezent! 😍Enigvaa lubi tę wiadomość
-
emdar wrote:Kic, nie do mnie co prawda pytanie,ale się wypowiem(jak prawdziwy Polak 🤣🤣🤣); ja bardzo polecam bbox'a. Jest naprawdę bardzo fajny, i polecają go logopedzi.
Dziękuję 😘emdar lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Inaa, współczuję stresu. A jak dziś Ksawcio?
W każdym razie, on już po powrocie ze szpitala nie przeżywał a cieszył się. Tylko matka w stresie do dziś.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Calanthe, dobrze kojarzę, że jesteście już po chrzcinach Wery? Jak to organizowaliscie? W domu sami, czy z cateringiem? Jesteś z moich okolic, może polecisz jakieś fajne gastro. Choć ja cały czas naiwnie liczę, że knajpy się otworzą.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Motylku ogromne kciuki aby udało się z pracą 🥰 dawaj znać.
Niewiedzialam że można mieć umowę o pracę będąc na macierzyńskim 🤔Angie1985, SzalonaOna lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Jesteśmy już po. Ufff nie było źle.
Na znieczulenia nawet się nie skrzywia, później trochę, ale nawet nie był to płacz tylko porządny wku..rw, że jej grzebią pod językiem.
Ogólnie potwierdził chirurg to co neurologopeda. Wystawianie języka, nerwy przy karmieniu, słabsza stymulacja piersi =mniej mleka (musiałam mm dokarmiac), czasami spanie z otwartą buzią, szczególnie na brzuszku, czkawki, "stukanie" podczas jedzenia, bóle brzucha i dużo gazów (łykałam bardzo bardzo dużo powietrza).
I po moich żalach, że w szpitalu i pediatra nie poznali się, to też powiedział, że oni znają tylko typ 1 i 2, a 3 i 4 mają problemy.
Więc warto nawet dla swojego spokoju, jeśli ma się jakieś podejrzenia iść do neurologopedy albo logopedy na sprawdzenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2021, 13:57
Iryska, Nowastaraczka, Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Moti kciuki za rekrutację
Inna współczuję stresu, całe szczęście że skończyło się "tylko" na szwach.
Lulu myślę o Tobie dzisiaj i przesyłam pozytywną energię ❤️
Iga chyba zgarnie fajny prezent na dzień kobiet bo był przed chwilą kurier z paczką zaadresowaną na męża a taśma jest ze sklepu zabawkowego 🤭
Ja mam dzisiaj kiepski dzień, bo od wczoraj coś mi się zepsuło z laktacją i prawie wcale nie mam mleka. Walczę z laktatorem żeby jeszcze coś ruszyło ale chce mi się wyć. Do tego Iga nie chce spać. Za tydzień idziemy na USG bioderek i się boję, bo jak pediatra sprawdzała to mówiła że Iga nie do końca odwodzi stawy biodrowe i że trzeba to dokładnie sprawdzić. W domu góra prania, obiad, zmywarka, butelki i laktator co chwila do wyparzenia. A babcia się na mnie chyba obraziła że jej gołąbka nie zagrzałam 🤦 a ledwo mam dzisiaj czas się wysikać 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2021, 13:21
SzalonaOna, Lulu83, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Motylku ogromne kciuki aby udało się z pracą 🥰 dawaj znać.
Niewiedzialam że można mieć umowę o pracę będąc na macierzyńskim 🤔
Miałam już rozmowę z HR po niemiecku. Wczoraj miałam 5 testów z gramatyki, pisania itakiena logiczne myślenie (wszystko po niemiecku) a dziś mam rozmowę z TEAM Leaderem, część po polsku, część po niemiecku. Ale dziś na kamerce i mega się stresuje..
Dziś lub jutro dadzą mi znać, czy mnie wezmą, bo praca jest już od poniedziałku 15.03...Meggi110818, kic83, Ania81, kar_oliv, Lalia, Inaa89, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny 😍 Wszystkiego dobrego dla Was 🌺🌹
U nas dziś 5 miesięcy 🤪
Oliwka chciała zjeść goździki 😎
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2021, 23:03
calanthe, KarolinaMaria, Martt95, Nowastaraczka, SzalonaOna, Suszarka, Angie1985, kiniusia270, kic83, Meggi110818, Ania81, kar_oliv, Zulugula, Lalia, Inaa89, Iryska, Lulu83, Ladyo, emdar, Wik89, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ja rok temu zobaczyłam dwie kreski i to zawsze bedzie najpiekniejszy prezent❤
Mężu dał kubek kwiaty i toffifee , Leoś grzeczny mimo pobudki o 5:20 to calkiem dobry dzień
Dzięki za komplementy dla mojego prezesika, wysyła Wam swoje bobasowe buziolki😘
Emdar, przykro z powodu Twoich wspomnień ale Twoje podejście jest wspaniałe. Jest Julek i jest szczęście ❤
Moti, super że mąz sie postarał, po terapii chyba wszystko wrocilo na dobre.tory
Ina, dobrze ze Ksawcio dzielnie zniosl ten mini wypadek, przytulajki dla Was obojga
Lalia juz prawie zapomnialam o tych bodziaczkach a to juz tak na styk 😋
SzalonaOna, Suszarka, kic83, calanthe, Ania81, kar_oliv, Zulugula, Lalia, Inaa89, emdar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia
One są cudne!!!
Ktora jest bardziej pucułowata?
Buziaki 😍Sylwucha lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
SzalonaOna wrote:Też nie wiedziałam i zwlekałam. A ta firma "czekała" na mnie od stycznia 🤦♀️
Miałam już rozmowę z HR po niemiecku. Wczoraj miałam 5 testów z gramatyki, pisania itakiena logiczne myślenie (wszystko po niemiecku) a dziś mam rozmowę z TEAM Leaderem, część po polsku, część po niemiecku. Ale dziś na kamerce i mega się stresuje..
Dziś lub jutro dadzą mi znać, czy mnie wezmą, bo praca jest już od poniedziałku 15.03...
Motylku
Powodzenia!
SzalonaOna lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność