Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dzień jęczybuły. Leo chwyta stópki rączkami i musi odjęczeć nowa umiejetnosc 🥴 a dzien postanowil zaczac o 3:33, potem drzemka od 5 do 7 i gościu zadowolony 🤦♀️
Zulu, Leos sie teraz rozgadal ale nie pierdzi ustami🤣Zulugula, kic83, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Mój pies od wczoraj oszalal. Niewiem co się z nią dzieje. Za każdym razem jak Tymek zakwili badz wyda z siebie jakiś odgłos to ta juz jest przy łóżeczku, chce go lizac itp. Jak karmie włazi na mnie zeby tylko zbliżyć się do malego ( a lekka nie jest bo to buldog francuski wazacy 15kg). W nocy spala u chlopcow w pokoju, jak Tymcio przebudził się na cyca to ta zaczęła piszczeć, drapać w drzwi zeby ją wypuścić. I zaraz przybiegła kolo malego. Niewiem o co chodzi...
Moja maltanka odwrotnie. Od kiedy jest Oliwia to poziom ignorancji +100. Raz powąchała Oliwke i tyle. Jak przybliżamy Oliwke do psa, to pies odwraca głowę. Ewidentnie jest obrażona 😟
Za to zjadła jej już 5 smoczków 🙈O ❤️
Z ❤️ -
Iryska wrote:Jak jestem u teściow to ich pies tak samo reaguje 😐 nie da się go wychować... Boję się co to będzie, jak mały zacznie się interesować tym psem. Trzeba będzie pilnować i jego i psa.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa89 wrote:Nasza suczka raczej jest grzecznym psem. Ona nawet nie warknie na nikogo. Jak Tymek wyszedł ze szpitala to było zero reakcji na niego. Jest w domu juz 2 miesiące i dopiero od wczoraj cos jej "odwalilo"..
Inaa89, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Zulu, Olek ma dwa pajace z HM 62 i na długość są na niego dobre, mam na myśli długość od szyi do kroku, a dzisiaj ubrałam mu pajaca pluszowego na spacer ze smyka 68 to na długość ledwo zasunęłam. Z tego co pamiętam, to pisałaś że Tomuś jest szczupły, ale długi, więc myślę że 74 to najlepszy wybór na lato 👌
A co do pierdzenia ustami, to u nas też to jest, tylko Olek jeszcze robi wtedy bańki ze śliny i mówi "Agu" , to połączenie wychodzi komicznie 😂
Nowastaraczka, Leoś objękuje stopy, a Olek chyba swoje umiejętności komunikacyjne, bo tyle gada że przechodzi dzisiaj samego siebie, na rekord chłopak idzie 🥴 i o ile samo gadanie jest urocze (pewnie jak i chwytanie stópek), ale fajnie by było jakby oprócz gadania jeszcze jadł i spał 🤷Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2021, 18:46
Zulugula, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zuluuu czemu kusisz tymi rampersami... 🤣
Irysko wielkie gratki dla Michałka! To wielkie osiągnięcie dla takiego brzdąca.
Nowastaraczka 3.33 to chyba była nawet jakaś godzina z horrorów. A o której Leoś chodzi spać, że wstaje o 3.33?Iryska, Nowastaraczka, Zulugula, Ania81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Kicku tobie już waga nie spada bo nie ma z czego.
Inaa wygląda na to, że Twoje ciało jest stworzone do ciąży i porodów. 🤩 Gratuluję świetnej formy!
KarolinaMaria ja też miałam szok, że to zabiera tyle czasu..
Pewnie mój post z wrzesnia/października gdzieś gdzieś jest, ze moje macierzyństwo to siedzenie na kanapie z wywalonym cycem...
Irysko jak Michał dzisiaj po szczepieniu? Ounai a jak Marta, dalej ma biegunkę?
U nas dzisiaj najlepsza noc od miesiąca.Później kontrola u fizjo i narazie nie mamy mieć dalszej kontroli, chyba że coś nas zaniepokoi. ☺
Annia
bardzo się cieszę, że miałaś dobrą noc i że u fizjo super, a tak się ostatnio martwiłaś 😚Annia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iryska wrote:Annia, Michałek dobrze się czuje po szczepieniu, nic mu nie dolega 🙂
Wczoraj wieczorem dostał jakiejś supermocy i jak leżał na brzuszku zaczął podnosić dupkę i podciągać się na rękach do przodu. Przeszedł z pół metra tym sposobem. Dzisiaj też się przymierza ale mu nie wychodzi 😀
Brawo dla Michałka! Czyli zaczyna się przygoda z pełzaniem!Iryska lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Zulu, Lalia, poczekajcie jak Wasze dzieci naucza się pluć na odległość. Nie tylko banki ze śliny tylko takie pffff jęzorem i warga i rozpylają wokół siebie ślinę, ze wszystko mokre. To jest dopiero czad. 🥴
Kicku, ja już mam taki charakter, że się dużo martwię. Szkoda, że tak mam, ale zmienić się tego nie da.A jak Twoja noc? Coś lepiej?
kic83, Nowastaraczka, Zulugula, kar_oliv, Lalia, Ewa88 , Ania81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny,może któraś z Was coś wie na ten temat, bo lekarze nie wiedzą ,🤷🤷🤷
Trafilam tutaj z regularnymi skurczami co 3 minuty, trwającymi od około 25-60 sekund. Mam załozony pessar.
Dostałam dawkę leku na 48h,było ok ale później wszytsko wróciło.
Skurcze są nadal regularne, mocno bolesne i zaczynają się od krzyża. Potrafią trwać godzinę po czym mam spokój na jakieś 3 h i później znowu godzina skurczy. I tak już 2 tygodnie.
Mam założony pessar.
Już nie wiem gdzie szukać pomocy skoro lekarze w tym szpitalu nie wiedzą o co chodzi. niedługo wychodzę do domu i w takim wypadku już nie mam pojęcia jak odróżnić te skurcze i bole,które mam teraz od porodywch skoro według każdego artykułu jaki przeczytałam one są już porodowe.
-
Annia wrote:Zulu, Lalia, poczekajcie jak Wasze dzieci naucza się pluć na odległość. Nie tylko banki ze śliny tylko takie pffff jęzorem i warga i rozpylają wokół siebie ślinę, ze wszystko mokre. To jest dopiero czad. 🥴
Kicku, ja już mam taki charakter, że się dużo martwię. Szkoda, że tak mam, ale zmienić się tego nie da.A jak Twoja noc? Coś lepiej?
Najważniejsze,że wszystko dobrze i że nie trzeba dalszej kontroli!
Noce słabe, są gorsze i tragiczne, dzisiejsza była ta gorsza, czyli nie chciałam wyskoczyć z okna.
Niestety od dziś przybyły mi dodatkowe obowiązki jak zawożenie i odbieranie Wiki z przedszkola bo mąż ma zapalenie płuc 🤦Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Młodego mi rozłożyło ma mege katar, kaszle i mówi że go głowy i gardło boli. Na szczęście gorączki brak.
Mam nadzieję że domowymi sposobami przejdzie żeby go o jakiś covid nie podejrzewali.
Jutro z rana muszę zaliczyc wymaz gbsDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Herbatko co my możemy ci poradzić skoro lekarze nie wiedzą?
Tak widać twój organizm reaguje na tą ciążę. Na razie trzymacie się w dwupaku. Musisz leżeć jak najwięcej już jesteście z Malutką w dość bezpiecznym czasie. Musisz być dobrej myśli.KarolinaMaria, Annia lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Nowastaraczka u nas stopy tez mocno wjechały 😁 ale na szczęście nie jęczy, bo swój limit na jęczenie wyjęczał przy obrotach na brzuch w zeszlym miesiącu 🤪
3:33.. bardzo ładna godzina chociaż 🤭😂
Jak popatrzylam na zegarek to pomyslalam ze to chyba godzina diabla😆Lalia lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Zuluuu czemu kusisz tymi rampersami... 🤣
Irysko wielkie gratki dla Michałka! To wielkie osiągnięcie dla takiego brzdąca.
Nowastaraczka 3.33 to chyba była nawet jakaś godzina z horrorów. A o której Leoś chodzi spać, że wstaje o 3.33?
No dokladnie, diabelska godzina. Chodzi spać 19/20 . O tej 3 obudziła go 💩 a on teraz sen ma bardzo wrazliwy wiec stwierdzil ze wyspany :d z poł h na lozku cos tam pogadal i macal te swoje stópki potem pobawilismy sie na macie, ponosilam, do cyca i w koncu poszedl spac :p mam nadzieje ze to jednorazowy wyskok, chociaz dzis mi ciezko go bylo usypiac... wczesniej jak byl zmeczony to mielil cyca i zasypial a teraz juz przymyka oczka odplywa i nagle sie odpycha i buczy, dopiero po ktoryms podejsciu plus dzwiek suszarki lekkie trzasanie pupa i moje sssiii dzialaja🙈 nie jest tragicznie w porownaniu do Waszych nocek ale juz myslalam ze cos ogarniam to macierzynstwo i znow klops 😆 podejrzewam ze to reakcja na to łapanie nózek i wiecej gaworzenia w roznej intonacji ale to chyba powinno byc marudzenie a potem umiejetnosci a nie na odwrot 🤦♀️
Annia, ja też jestem typem zamartwiacza, pierdoły mnie stresują i wszystko musze zawsze posprawdzac i obczajac "w razie czego"
Kicku, wspólczuje i duzo zdrowka dla męża!💕
kic83, Annia lubią tę wiadomość
-
Kic zdrowia dla męża!
Lalia, Mlody teraz śpi w pajacu 62 HM , idealnie leży, 68 jest tylko trochę dłuższy, tez myślę że 74 będzie akurat, a jesli luźniej będzie to też spoko:) a pajace 68 smyk tez już ma Gość na styk, ostatnio chyba coś nadrobil z wagą, bo jeszcze niedawno były sporo za dużeale bodziaki 68 jeszcze za duże, do głowy już dostaję z tymi rozmiarami 🤪 dlatego teraz jak Karolina, tylko HM kupuje, bo najłatwiej jest mu się odnieść do rozmiaru
kic83, KarolinaMaria, Lalia, Martt95 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023