Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się w ostatnim tygodniu I trymestru ! 💪
Powiem Wam, że już od tygodnia czuję różnicę w samopoczuciu, nie jestem już wiecznie śpiąca i zmęczona, czuję się jak "normalny człowiek " 😀Lalia, Wik89, Julik, Koteczka82, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny
powiem Wam że zrzuciłam 100 kilo z pleców po tej wizycie.
Bardzo poważnie zastanawiam się nad zmianą, zobaczę po następnej wizycie, ale sam fakt że ja się czuje przed moim lekarzem skrępowana, jak przed facetem daje mi dużo do myślenia, natomiast na pewno ma on większe doświadczenie. Zobaczę.
Czekam teraz na Wasze relacje z wizyt
Powiedzcie mi proszę, bez różnicy czy dziś pobiorę krew na PAPĘ czy za tydzień?Ulaa, dmg111 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:U mnie jeszcze tydzień do wizyty, nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć maleństwo ❤️
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIryska wrote:Dziewczyny, co to mogło być?
Wczoraj jak już leżałam do spania to złapał mnie taki skurczowy ból i miałam wrażenie, że mam taka twarda macice. Trwało to może 1 minutę, może nawet nie , ustąpiło i już nie nawróciło. martwię się, nie wyspalam się ze stresu🙁Iryska lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Anetka moj lekarz pobiera w dniu usg ale niektórzy chcą juz miec wynik na wizytę ale nie wiem z jak duzym wyprzedzeniem można to pobrac żeby to bylo miarodajne
Niby je można robić od 10+0 I z tego co kojarzę Kicek pisała że nie ma znaczenia czy to będzie 10+2 czy 12+4. -
Anetka
bardzo się cieszę, że krwiaki zniknęły, że wszystko dobrze z dzidziusiem!
Mieliście dzięki temu piękną rocznicę.
Piękne zdjęcie bobo, nie wiem jednak czy to chłopak czy dziewczynka
Ps co do pappy to im bliżej USG genetycznego tym lepiej robić pappę, może to być w dniu USG, może to być dwa/trzy dni przed, tak żeby na USG przyszły wyniki.
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Anetka
bardzo się cieszę, że krwiaki zniknęły, że wszystko dobrze z dzidziusiem!
Mieliście dzięki temu piękną rocznicę.
Piękne zdjęcie bobo, nie wiem jednak czy to chłopak czy dziewczynka
Ps co do pappy to im bliżej USG genetycznego tym lepiej robić pappę, może to być w dniu USG, może to być dwa/trzy dni przed, tak żeby na USG przyszły wyniki.A później tak najedlismy się Sushi nad Odrą że.ledwo do auta dotarliśmy.
Czyli mówisz Kicku że na 2 tyg przed USG lepiej nie robić tylko po prostu wrócić za tydzień i iść wtedy na badanie na tydzień przed? -
Anetka, ja mi pobierają krew na pappe w dniu usg, bo mój gin powiedział że czasem na wynik można czekać nawet 2 tygodnie 🤷♀️
Więc mi pewnie zrobi usg i tam posprawdza wszystko, a jak przyjdą wyniki pappy to pewnie zestawia to z usg i wyliczą ryzyka 🤔
Piękny ten Twój dzidziulek 😍😍😍
Ja już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć w piątek mojego 🙏🙏🙏Wik89 lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Tak! Rocznica była piękna dzięki temu na prawdę
A później tak najedlismy się Sushi nad Odrą że.ledwo do auta dotarliśmy.
Czyli mówisz Kicku że na 2 tyg przed USG lepiej nie robić tylko po prostu wrócić za tydzień i iść wtedy na badanie na tydzień przed?
A to w ciąży może jeść sushi ?7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8
-
Iryska wrote:Dziewczyny, co to mogło być?
Wczoraj jak już leżałam do spania to złapał mnie taki skurczowy ból i miałam wrażenie, że mam taka twarda macice. Trwało to może 1 minutę, może nawet nie , ustąpiło i już nie nawróciło. martwię się, nie wyspalam się ze stresu🙁Iryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Tak! Rocznica była piękna dzięki temu na prawdę
A później tak najedlismy się Sushi nad Odrą że.ledwo do auta dotarliśmy.
Czyli mówisz Kicku że na 2 tyg przed USG lepiej nie robić tylko po prostu wrócić za tydzień i iść wtedy na badanie na tydzień przed?
Tak, zdecydowanie! A najlepiej na kilka dni przedAnet.kaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność