Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Sylwucha pierwsza noc w nowym domu - super chwile!
Ounai przepraszam ale nie chcę pisać ryzyka, bo zawsze ktoś się znajdzie kto skomentuje, że np by dalej robił badania a nie potrzebuje nabijać sobie klina. są 3 rodzaje ryzyk- wyższe, pośrednie i niskie. jestem w tym niskim ale nie jest to rząd np 10tys.
mój myje okna... na razie są takie smugi że oj 😅 odbiór przez inż Zulu nie podpisanyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 17:59
Lalia lubi tę wiadomość
-
Sylwucha, przesady mówią, że trzeba zapamiętać sen podczas pierwsze j nocy wiem nowym domu bo się spełni Tak, że niech Ci się śni dobry sex
A co do gratów to zawsze tak jest. Ja jak się pakowałam przy przeprowadzce to aż byłam w szoku ile worków do śmieci wynosiłam. Ubrania, szklanki, kubki, przydasie. Naprawdę ogrom tego był. A potem jeszcze drugie tyle przy rozpakowywaniu. A teraz przy przenoszeniu do docelowych szaf to samo 🤦♀️🙈 aż wstyd że tak człowiek zbiera. Ale u nas to chyba dlatego że straszna biedę klepaliśmy zaraz po ślubie i żal nam było cokolwiek wyrzucić bo wszystko wydawało nam się cenne. I trzeba było sobie naprawdę dużo poprzestawiać w głowie żeby zacząć się pozbywać rzeczy. -
Sylwucha wrote:Daj spokój rzygam tym remontem i przeprowadzką 😂 To się nie kończy. Niby widać światełko w tunelu i za chwilę znów coś. Mamy tyle "gratów", że aż się dziwię jak to możliwe 😉
Dobrze, że czuję się w miarę ok. Szybko się męczę, ale i tak jest super. Powoli sobie sprzątam, myje 😉 Dziś pierwsza noc w nowym domu także jaram się. Generalnie wszystko do góry nogami 😂
Fantastycznie!
Dobrze, że już dziś na swoim będziecie ciekawe co Ci się przyśni na nowym miejscu!
Cieszę się, że już się dobrze czujesz
Czy Ty wiesz, że zaraz nam stuknie połowa ciąży? 😮
Do tej pory pamiętam jak pisałam, że skoro okres nam sie zaczyna 13.01 to będzie tym szczęśliwym 😘Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Sylwucha, przesady mówią, że trzeba zapamiętać sen podczas pierwsze j nocy wiem nowym domu bo się spełni Tak, że niech Ci się śni dobry sex
A co do gratów to zawsze tak jest. Ja jak się pakowałam przy przeprowadzce to aż byłam w szoku ile worków do śmieci wynosiłam. Ubrania, szklanki, kubki, przydasie. Naprawdę ogrom tego był. A potem jeszcze drugie tyle przy rozpakowywaniu. A teraz przy przenoszeniu do docelowych szaf to samo 🤦♀️🙈 aż wstyd że tak człowiek zbiera. Ale u nas to chyba dlatego że straszna biedę klepaliśmy zaraz po ślubie i żal nam było cokolwiek wyrzucić bo wszystko wydawało nam się cenne. I trzeba było sobie naprawdę dużo poprzestawiać w głowie żeby zacząć się pozbywać rzeczy. -
kic83 wrote:Fantastycznie!
Dobrze, że już dziś na swoim będziecie ciekawe co Ci się przyśni na nowym miejscu!
Cieszę się, że już się dobrze czujesz
Czy Ty wiesz, że zaraz nam stuknie połowa ciąży? 😮
Do tej pory pamiętam jak pisałam, że skoro okres nam sie zaczyna 13.01 to będzie tym szczęśliwym 😘
Mam nadzieję, że będzie dobrze, chociaż już mnie jeden sąsiad trochę wkurza, uwielbia głośną muzykę. No ale może jakoś damy radę. Póki co jestem miła 😉 -
nick nieaktualnyFragaria wrote:Dzięki za pamięć! Staram się być spokojna ale stresik jest... To w końcu jedna z ważniejszych wizyt w trakcie ciąży. Myślę pozytywnie 💆♀️
Koteczko, w takich sytuacjach najlepiej zdać się na los
Zulu, super 😊
Trzymam mocne kciuki i czekam na wieści!Fragaria lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:To podobnie jak u nas. Po ślubie dużo tego wszystkiego gromadziliśmy i zwyczajnie było szkoda. Teraz z kolei masakra. Wyrzucamy sporo, aż dziwne, że tyle tego jest...
Kic, ale ten czas leci, że u Was już połowa prawie 🙆♀️kic83, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny cieszę się że wszystko dobrze na wizytach 😁
Czekam na wieści od Anetki ✊ chyba że przegapiłam 🤔
Zulu ważne że ty jesteś spokojna znając wyniki 😉
Powiem wam że gdyby się okazało że teraz zaszłam to mój mąż chyba by się już totalnie nie odnalazł emocjonalnie 😳🤦♀️
A moja rodzinka i szefowa mogła by tego nie dźwignąć 😜
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
Iryska wrote:Moja tylko 30 mm🥺 ale dr mówiła że jest dobra. Ale z tego co widzę większość osób ma dużo dłuższą
Ja w poprzedniej ciąży miałam 2.5 i było w normie bo to zleży też od budowy ciała 😊 ja 155cm krasnal😜Iryska lubi tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wszystko dobrze, krwiakow brak, napiszę później więcej bo jesteśmy z mężem na kolacji
madziulix3, Zulugula, Iryska, SzalonaOna, Evelle28, Koteczka82, Fragaria, dmg111, Ounai, doomi03, kic83 lubią tę wiadomość