Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ina u mnie na studiach był nawet chłopak koło 50tki, siostra zakonna po 40tce itp. I ja, samotna 20letnia mama
Wiek to tylko liczba. Jeśli czujesz ze masz ochotę iść na studia to idź i nie przejmuj się niczym. Każda z nas ma prawo do szczęścia
Inaa89, Lalia, Martt95, emdar, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Ina pewnie że nie jest za późno. Jeżeli się zdecydujesz to na pewno sobie poradzisz. 💪Pytanie czy chcesz podjąć pracę w tym niełatwym zawodzie?
Lalia, Martt95, Ounai, Angie1985, Fragaria, dmg111, Zulugula, Suszarka, Nowastaraczka, doomi03 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa, świetna decyzja o studiach 😍😍😍
A pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna to jedna z trzech moich specjalizacji, które skończyłam i bardzo miło wspominam ☺️Inaa89, Nowastaraczka, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi.. chciałabym pójść na studia, bo niestety naukę zakończyłam na szkole średniej. Mam gdzieś porobione dodatkowe kwalifikacje. Ale jednak gdzieś ztylu głowy marzę o studiach kierunek pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna. Jak myślicie, jednak mam 32 lata nie jestem już za stara aby się za to brać?
Nie chodzi o czas, bo tutaj potrafię się dobrze zorganizować i wiem że dam radę. Ale chodzi o to czy nie jest dla mnie już za późno na takie kroki 🤔idź jeśli chcesz i jeśli kochasz swój zawód
Fragaria, lulalove myślę że są dobre, zwłaszcza że założycielka firmy kocha temat co widać na jej profilu. Choć ja mam zwykłą z Rossmanna i myślę że też spełnia swoją funkcję, natomiast jest okrągła i nie do końca dobrze leży w ręce.Lalia, Inaa89, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Inaa, a powiedz mi jako opiekunka, czy dla dziecka lepiej jest wysłać roczniaka do żłobka czy np wziąć mu nianię i ewentualnie jak będzie miało 2 latka to do żłobka, lub dopiero do przedszkola. Kilka osób mówiło mi, że dla roczniaka żłobek to jeszcze taka trochę przechowalnia.
-
Zulugula wrote:Fra, kolana tez podciąga pod brzuch, a wczoraj podniósł caly tułów lekko nad ziemię i byl oparty tylko na rekach i kolanach trwalo to chwile i w ten sposób dał "kroka" w tył i znowu byl dzdzownicą 😀 i jeszcze robil tak że z podporu na rekach tak jakby ukladal się na bok z podkurczona jedną nogą dlatego zastanawiam się czy to nie wstęp do siadu
Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ounai wrote:Dziewczyny, prezent dla dziewczynki prawie 3 latka za ok 100zł?
Uuuu ciezka sprawa 🙈 pytanie na co ma "faze". Moja ostatnio lubi ubierać misie, lalki, robić im "obiadki" ogolnie się opiekować.
Jakiś czas temu dzień bez modeliny był dniem straconym, mamy różne zastawy do zabaw.
Znowu od mojego brata córeczka to się niczym takim nie zajmie nawet na chwilę🤦🏽♀️ Duzo zależy pewnie od charakteru.
Ostatnio kupiliśmy dla tej naszej taka zjeżdżalnie mniejsza one sa kolo 100zl. Ale jesCze jej nie dostala czekamy aż pogoda będzie by na dwor jednak ja dać 😃
Edit. No i jeszcze bardzo lubi różnego rodzaju figurki, planuje męża zwerbować latem by jej jakiś domek ładny zrobił do nich, albo coś z allegro poszukam. Ale to też nie każde dziecko lubi 🤷🏽♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2021, 18:15
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Ounai, mój co prawda chrześniak, ale na tym etapie uwielbiam wszelkie zabawki w dom 😁 szał był jak mu kupiłam taki zestaw do sprzątania: miotła, mop itd, albo zestaw zakupowy: taki koszyk na zakupy z wyposażeniem 👌👌👌
-
Właśnie zastanawia się nad układanka taka co się daje głowę, bluzeczkę, spodnie plus naklejki wielokrotnego użytku, ewentualnie coś wypasionego do kąpieli, albo po prostu Duplo. Chcę coś kupić w podziękowaniu za pożyczenie przewijaka i łóżeczka.
-
Ounai wrote:Właśnie zastanawia się nad układanka taka co się daje głowę, bluzeczkę, spodnie plus naklejki wielokrotnego użytku, ewentualnie coś wypasionego do kąpieli, albo po prostu Duplo. Chcę coś kupić w podziękowaniu za pożyczenie przewijaka i łóżeczka.
Właśnie miałam napisać że jeszcze zapomniałam o duplo. Moja Ala tez ma faze ma klocki i zabawę. Wtedy tata buduje jej domek a ona bawi się tymi figurkami z duplo i nie ma dziecka 🤭Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Ounai wrote:Inaa, a powiedz mi jako opiekunka, czy dla dziecka lepiej jest wysłać roczniaka do żłobka czy np wziąć mu nianię i ewentualnie jak będzie miało 2 latka to do żłobka, lub dopiero do przedszkola. Kilka osób mówiło mi, że dla roczniaka żłobek to jeszcze taka trochę przechowalnia.02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Ounai wrote:Właśnie zastanawia się nad układanka taka co się daje głowę, bluzeczkę, spodnie plus naklejki wielokrotnego użytku, ewentualnie coś wypasionego do kąpieli, albo po prostu Duplo. Chcę coś kupić w podziękowaniu za pożyczenie przewijaka i łóżeczka.02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Mhm, wygląda jakby jakaś pokrzywka alergiczna...Nic nowego/ podejrzanego nie zjadłaś? Albo jakiś nowy kosmetyk?42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙