Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie, przykro mi...Ale dobrze, że wyszłaś, bez sensu tam siedzieć skoro nic nie zrobią...
Nasze dziewczynki się zgadały i chcą mieć urodzinki tego samego dnia, uparciuchy 😁 jedna czeka na drugą 🙄 A matki wariują...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2021, 14:36
Angie1985 lubi tę wiadomość
-
Lalia, moze wlasnie kropelki pomoga! Dobrze, ze sie skonsultowaliscie
No i to moze faktycznie to zabkowanie. Biedny Oluś
Za to Gucio tez ma czasem takie dni ze tylko strka caly dzien i ładuje rece do buzi. A sladu zebow nie widze poki co
Kicku, rozumiem, u mnie tez kiepskie noce i nie wiem, moze faktycznie rozszerzanie diety sie do tego jakos przyczynilo, sama nie wiem
Wszystkiego juz probuje (mniej mleka w dzien, wiexej mleka w dzien, butelka na noc, itp) i nic. 2 godziny snu bez pobudki to sukces
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Angie, współczuję Ci
dobrze że się wypisałaś, odpocznij i nabierz sił. A może ziści się powiedzenie "dobra żona rodzi w weekend" :*
Meggi moja dziewczynka też się kręci na wszystkie strony i mnie to budzi, wtedy od razu jedzonko i śpimy dalej. Może w jednym przypadku na 20 zaśnie po podaniu smoczka.
Tarcie oczu to jest normalna rzecz, którą robią dzieci kiedy są zmęczonemoja też tak robi od jakiegoś czasu, wtedy wiadomo że czas na drzemkę.
Te fioletowe leginsy co Ounai wrzucała są super. Mam je i polecam bardzo. Przed ciążą byłam zajawiona na fitness i miałam legi z 4f, carpatree, Asics, Nike o powiem Wam że te z Ali chyba najlepsze. Zwłaszcza biorąc pod uwagę stosunek jakości do ceny
U mnie intensywny dzień, zamówiłam Idze strój na imprezki chrzcinowe, posprzątałam, zrobiłam ciasto, ogarnęłam górę naczyń i pranie. A noce też ostatnio mamy gorsze, od tygodnia praktycznie codziennie jest tak że na którymś karmieniu się wybudza całkiem i muszę lulac. A w dzień maruda...może to ten osławiony skok. W sumie część skilli z niego już opanowała 🤔Ounai, Angie1985 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Lalia, tak jak piszą dziewczyny, to jeszcze trochę potrwa. Julek taki stan miał z 1,5 msca...
Angie, kciuki żeby się w domu rozkręciło✊
Mamuśki nieśpiących maluchów, też pamiętam jak Julek był noworodkiem i narzekałam na to że spał w setach"tylko"2h. Jak potem spał po 40 min to za 2 h oddałabym bardzo dużo. Teraz ma fazę ze wstaje o 5-5:30(gdzieś od miesiąca),i też się śmieje ze narzekałam jak pamiętam koło listopada-grudnia wstawał po 7😅😅😅 Matce nie dogodzisz 🤦♀️🤷♀️🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2021, 15:38
Lalia, Wik89, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Meggi110818 wrote:Też wrzuciłam do koszyka. Jakoś jest ok? Oddychają trochę?
😂 Moim zdaniem jakość rewelacja, niczym nie ustępują legginsom z drogich sklepów. Ja nie ćwiczę póki co cardio, ale zdarzało mi się połazić trochę w tym outficie po domu i był super. Mniej oddychające są te z długim rękawem. Nie prześwitują, fajnie się rozciągają. Jak zobaczyłam koszulkę to myślałam że w nią nie wejdę a tu niespodzianka. Bardzo zadowolona jestem z zakupu i na pewno kupię jeszcze. Ale to za jakiś czasWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2021, 15:18
Meggi110818 lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria młodszy idealnie w dniu terminu a starszy wywołany przed terminem. Ale ogólnie terminowi a tu uparciuch mi się trafił straszny.
Tajka normalnie szkoda słów na to moje dziecko.
Ty i Mart pewnie urodzicie przede mną. Ja będę ostatnia. Już nawet majówki rodzą a ja dalej nic. Herbatka i Jednorożec już z dzidziusiami a ja dalej z brzuchem. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa. Dziękuję Wam że na dobre słowo zawsze można u Was liczyć. 😘😘😘😘😘Wik89, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Hej, znów się trochę zapuściłam jeśli chodzi o forum 😒 ale liczę na zrozumienie. Jednak przy mojej gromadce, zdalnym nauczaniu i ciągłych wyjazdach do fizjo z Tymkiem czasu mi brakuje na wszystko. Wczoraj byłam jeszcze z chłopcami u ortodonty na przeglądzie czy wszystko ok. I dwóch najstarszych musi mieć niestety aparaty. Ale kwalifikują się jeszcze wiekiem na refundowany.
Z Tymkiem dziś mieliśmy dziś ostatnia dawkę tych przeciwciał, uff nareszcie bo to był bardzo bolesny zastrzyk. A tak poza tym u nas Bez zmian. Tymek teraz całymi dniami jak nie spi to gada 😅
Chodzi spać ok 21. Budzi się o 2 w nocy na cycucha. Wypije i śpi dalej. Wstaje o 7.30. Przebieram go, robimy masaż i ćwiczenia. Wypije cyca i po 8 idzie znow spać. Wstaje pomiędzy 10 a 11. I tak ma każdego dnia. Potem idzie spać 13-14 i śpi dobre 3 godziny. Później robi sobie drzemkę ok 18 do 19. I tak wygląda nasz dzień. Niewiem czy nadrobię wszystko więc mam nadzieje ze u Was wszystko wporzadku.
Lalia współczuję Bardzo że Oluś tak cierpi, najgorsze co może być dla rodziną to cierpienie dziecka. Mam nadzieję że szybko Wam się unormuje wszystko 😘
Angie przykro mi, że nic nie zadziałali. Ale może ruszy samo w weekend. Jesteś dzielna mamusia 😘😘Lalia, emdar, dmg111, doomi03 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
KarolinaMaria wrote:Inaa, pewnie to wiesz, ale jesteś cudowną mamą! Dbasz o wszystkie swoje dzieci lepiej niż niejedna matka o jedno.
KarolinaMaria, Lalia, emdar, dmg111, kar_oliv, doomi03, Ewa88 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Angie1985 wrote:No to we trzy mnie wyprzedzicie🤷♀️
Ja jestem pewna ze jednak to Ty będziesz pierwsza ❤
Mała chce by mamusia jednak nabrała sił i wypoczęła. Pozwól sobie dzisiaj na pełen relaks, jutro już poczujesz się lepiej i kto wie. Może jak dziewczyny piszą ruszy w weekend samo ✊🏼✊🏼✊🏼Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Dziewczyny powiedzcie mi.. chciałabym pójść na studia, bo niestety naukę zakończyłam na szkole średniej. Mam gdzieś porobione dodatkowe kwalifikacje. Ale jednak gdzieś ztylu głowy marzę o studiach kierunek pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna. Jak myślicie, jednak mam 32 lata nie jestem już za stara aby się za to brać?
Nie chodzi o czas, bo tutaj potrafię się dobrze zorganizować i wiem że dam radę. Ale chodzi o to czy nie jest dla mnie już za późno na takie kroki 🤔Lalia, Martt95, emdar, Karenira, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa89 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi.. chciałabym pójść na studia, bo niestety naukę zakończyłam na szkole średniej. Mam gdzieś porobione dodatkowe kwalifikacje. Ale jednak gdzieś ztylu głowy marzę o studiach kierunek pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna. Jak myślicie, jednak mam 32 lata nie jestem już za stara aby się za to brać?
Nie chodzi o czas, bo tutaj potrafię się dobrze zorganizować i wiem że dam radę. Ale chodzi o to czy nie jest dla mnie już za późno na takie kroki 🤔
Ja zaczelam ten kierunek na zaocznych i bylam jedna z niewielu 20latek. Wiekszoac wlasnie po 30 a nawet kolo 60nigdy nie jest za pozno na samorealizacje
Inaa89, Lalia, Martt95, Karenira, Ewa88 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Angie, spokojnie, urodzisz lada chwila, jeszcze maksymalnie kilka dni, tyle już wytrzymałaś dzielna mamuśko 🥰 ale wiem jak ciężko, codziennie wstaje rano i czuje te "rozczarowanie" , że sie nic nie zadziało...Ale dziewczynki będą z nami już niedługo, to najważniejsze, nieważne w jaki sposób przyjdą, ważne że będą 🥰
Trzymaj się 😘Angie1985, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Angie, czekamy razem z Tobą aż na świecie pojawi się Twoja córeczka 🤗 nie łam się! Dobrze ze jesteś w domku, postaraj się trochę odpocząć, weź wygodna kąpiel, zjedz coś pysznego. Córeczka upatrzyła na pewno sobie jakąś ladna datę urodzenia, a może to 24.04.?
Zulu, a jak wygląda to co Tomek ćwiczy? Adasia obserwuję to próbuje podciągać kolana pod brzuch.
A tak poza tym to patrzę sobie właśnie szczotki do szczotkowania na sucho. Podpowiedzcie mi - brać z lullalove czy jakaś inna lepiej? Jestem zielona w temacie ale zainspirowalyscie mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2021, 17:03
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Laila miałam ten sam problem kropelki pomogły ale robiłam również masaż kanalika łzawego bo inaczej problem powracał..
Ten masaż to bardzo proste ćwiczenie chyba z 3x dziennie robiłam przez tydzień lub 1,5 tygodnia i problem znikł 😊
Lalia lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Inaa89 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi.. chciałabym pójść na studia, bo niestety naukę zakończyłam na szkole średniej. Mam gdzieś porobione dodatkowe kwalifikacje. Ale jednak gdzieś ztylu głowy marzę o studiach kierunek pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna. Jak myślicie, jednak mam 32 lata nie jestem już za stara aby się za to brać?
Nie chodzi o czas, bo tutaj potrafię się dobrze zorganizować i wiem że dam radę. Ale chodzi o to czy nie jest dla mnie już za późno na takie kroki 🤔Inaa89, Lalia, dmg111, kar_oliv, doomi03, Ewa88 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Nie chodzi o czas, bo tutaj potrafię się dobrze zorganizować i wiem że dam radę. Ale chodzi o to czy nie jest dla mnie już za późno na takie kroki 🤔
Nigdy nie jest za późno!Inaa89 lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙