Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngie dasz rade😍. To jest twoj dzien😍😍😍.
Laila Wspolczuje problemow z oczkiem😔. Oby szybko przeszlo.
Emdar gtatulacje wagi. 👍👍👍
Ja jestem przeszczesliwa, ze juz weekend prawie i bede mogla troche odespac😁😁😁. Zamiast wstac o 6, bo dzieci do szkoly. Mam zamiar wstac kolo 9😁😁👍👍emdar lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Oliwka zaczęła trzeć oczka, ale nie zawsze, jak leży dłużej na brzuchu i się denerwuje wtedy zaczyna trzeć, albo w nocy jak się obudzi i głową na lewo i prawo pacha wtedy też zaczyna trzeć. Czy powinno się martwićyym tarciem?
W ogóle wzięłam od pediatry skierowanie do okulisty, bo wydaje mi się że leci jej do środka trochę lewe oczko😟
U nas też mała od jakiegoś czasu trze oczka, ale myślałam że to ze zmęczenia i może jakiś kolejny etap 🤔 we wtorek mamy szczepienia to zapytam pediatry12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Angie1985 wrote:Jednak nic nie będą że mną robić cały weekend bo dzisiaj porodówka się zapełniła a cały weekend nic nie robią. Wypisuje się do domu. Jak się zacznie samo to wrócę i tyle. Popłakałam się. Idę do domu.
Co Ty mówisz, masakraAngie bardzo mi przykro, że to tyle trwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2021, 11:49
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Meggi u nas bardziej jest miłość do mnie, ciekawa jestem jak będzie jak się mała urodzi. Albo będzie wielka miłość albo wielka zazdrość
Póki co wystarczy ze się poruszę, westchnę a Kokos już sprawdza czy wszystko Ok
Angie biedna
współczuje Ci, wyobrażam sobie ze już bys chciała mieć to za sobą! Wcale Ci się nie dziwie. dmg Koks tez na niego mówimy 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2021, 12:01
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Ounai pisałaś kiedyś ze masz link do stroju do ćwiczeń na Ali, podasz
?
Mam ten, kolor ten jakby ciemny róż, ale w rzeczywistości to taki kolor jak na drugim zdjęciu w recenzji. Przyszedł dziś, zamówiony 10.04, czyli po 13 dniach.
https://a.aliexpress.com/_mqoQT3V
I ten (fioletowy)
https://a.aliexpress.com/_m0Fr5j5
Ten z krótkim rękawkiem jest z troszkę cieńszego materiału, ale obydwa są naprawdę super. Jak trochę schudnę to zamówię jeszcze wersję z samym stanikiem. Mam jeszcze stare legginsy, stanik i koszulkę więc z tym zestawem na spokojnie mogę ćwiczyć 3x w tygodniu nie martwiąc się, że muszę ubierać przepocone ubrania -
Angie, przykro mi strasznie. Idź do domu, zjedz coś dobrego, spędź weekend z mężem, a po weekendzie już na milion % urodzisz bo nie będą Cię dłużej trzymać. U mnie w szpitalu też nie indukowali jak porodówka była pełna. Wiem co czujesz, spróbuj znaleźć jakiś pozytyw.
-
Ewa88 wrote:U nas też mała od jakiegoś czasu trze oczka, ale myślałam że to ze zmęczenia i może jakiś kolejny etap 🤔 we wtorek mamy szczepienia to zapytam pediatry
Ok, to zapytaj i daj znać. Też wydaje mi się że to jakiś etap, ale warto sprawdzić.Ewa88 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Jak macie pobudki co te 2h to wtedy dzieciaczek płacze, czy tylko zaczyna się ruszać i się trochę wybudza?
Moja w sumie nigdy nie płakała, jak tylko zaczyna się wiercić to wtedy ja zabieram z łóżeczka i karmie na spiocha, czasami zje 180ml a czasami 60 ml.
I zastanawiam się czy za szybko nie reaguję. Może ona by poszła dalej spać, poruszała się i znowu spokojnie spała.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ja nie absolutnie do nikogo pretensji w szpitalu bo wiadomo że porody są i się odbywają na to nie ma nikt wpływu. Tylko gadanie że cały weekend sobie pani poleży i odpocznie a w poniedziałek będziemy coś działać. 🤦♀️
Mam 5 min autem od szpitala a w poniedziałek i tak muszę wrócić.
Edit Już jestem w domku i leżę na swoim własnym narożniku. O jak dobrze. Szkoda tylko że wróciłam z brzuchem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2021, 12:49
Wik89, Iryska, Suszarka, Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość