Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:Za taką cenę taka duża działka? Ja bym brała gdyby było wszystko w porządku z nią. Gdzie takie ceny są działek? 😳
Mi nie przeszkadza że to wies, bo i tak szukamy w mniejszych miejscowościach ziemię, właśnie obok naszego miasta, ja chcę ciszę i spokój. A jesteśmy oboje mobilni wszędzie blisko, wszystko pod nosem więc nie ma to dla mnie znaczenia że to nie miasto. A u nas w mieście też drogo bo ziemia po ok 300tys wzwyż. A miejscowość obok tej co mam możliwość kupić ziemię po 100tys. Naprawdę ceny są różne. Zależy kto czego szuka i jakiej dużej. Nam 1000m2 starczy.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Mamuśki, może któraś z Was ma pomysł o co może chodzić.
U nas kąpiele,to od zawsze była ulubiona część dnia, śmiechy, radość i pluskanie na maxa.
Od 6 dni kąpiel kończy się dosłownie po jakiś 2 minutach, może i nawet szybciej.
Wkładamy ją tak jak zawsze do wanienki, przez chwilę jest uśmiech i wszytsko ok,aż tu nagle usta w podkówkę i krzyk i mega płacz,którego już się niczym nie da zatrzymać.
Nie mam pojęcia o co może chodzić 🤷🤷🤷
Próbowaliśmy już z wodą zimniejsza,cieplejsza, mniej wody,więcej wody, zapalone światło, przygaszone światło. I nic.
-
ZielonaHerbata wrote:Mamuśki, może któraś z Was ma pomysł o co może chodzić.
U nas kąpiele,to od zawsze była ulubiona część dnia, śmiechy, radość i pluskanie na maxa.
Od 6 dni kąpiel kończy się dosłownie po jakiś 2 minutach, może i nawet szybciej.
Wkładamy ją tak jak zawsze do wanienki, przez chwilę jest uśmiech i wszytsko ok,aż tu nagle usta w podkówkę i krzyk i mega płacz,którego już się niczym nie da zatrzymać.
Próbowaliśmy już z wodą zimniejsza,cieplejsza, mniej wody,więcej wody, zapalone światło, przygaszone światło. I nic.
U Nas kąpiele są super od kiedy kładziemy Oliwke na brzuchu w wanience, na plecach zbytnio nie lubiła kąpieli.O ❤️
Z ❤️ -
Cześć dziewczyny, wpadam na chwilę i nadrobiłam Was, ale wracam do pakowania, bo jutro o 5-6 wyjeżdżamy. Rano się zważyłam i tak to wygląda:
17.07 81,55 kg
24.07 80,95 kg (-0,6 kg)
31.07 80,2 kg (-0,75 kg)
06.08 79,95 kg (-0,25 kg)
Spadek mały, ale w środę było mniej (postanowiłam, że będę się ważyć kontrolnie jeszcze w środę), a w czwartek przyszedł okres i czuję się jak balon. Ale jest siódemka z przodu, tylko nie wiem, czy uda mi się to utrzymać skoro jedziemy na wczasy, ale nie zamierzam przesadzać ani w jedną ani w drugą stronę, więc zobaczymy.
Ale to wszystko nic, powiem Wam hit - moja teściowa powiedziała mi dzisiaj, że widać, że schudłam! Ona takie rzeczy mówi baardzo rzadko, więc jest mi niezwykle miło 😁kic83, Inaa89, Ounai, Ladyo, dmg111, AgataAgatka, kar_oliv, Ania81, Suszarka lubią tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Mamuśki, może któraś z Was ma pomysł o co może chodzić.
Próbowaliśmy już z wodą zimniejsza,cieplejsza, mniej wody,więcej wody, zapalone światło, przygaszone światło. I nic.ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
Dobra, wrzucam.
Wiem, że nie jest idealnie, ale walczę dalej 💪
Nie mam sił przy dwójce trenować codziennie, ale staram się tak ok 5/7 dni.
Dieta? Jem zdrowo, ale często pije piwo 0% i jem coś słodkiego.
Mam nadzieję, że na swoje 38-e urodziny w grudniu będę miała zaczątki 6-paku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2021, 20:17
Inaa89, Lalia, Nowastaraczka, Ladyo, Iryska, Clover, dmg111, AgataAgatka, kar_oliv, SzalonaOna, Zulugula, Dzudi, Annia, Ania81, Suszarka, Tajka, asias86 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic woow 😍😯😯😯 szczęka mi opadła 😮 serio wyglądasz rewelacyjnie!!! Też tak chce 😁
Hot mamuśka!! 😍😘😘dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Kic, ja wiedziałam, że Ty jesteś petarda 🤩🤩🤩 jesteś moją ogromną inspiracją 💪💪💪 i to wszystko na spokojnie, dla siebie 🔥🔥🔥 najlepsza!!
Clover, dobrze pamiętam, że jedziecie nad morze?
To jeśli mogę Ci coś doradzić, to weź synkowi długie spodnie i bluzy, ale też krótkie rzeczy, bo nam poszło tyle samo kompletów dresów co rampersów. Miej też przy sobie zawsze i czapkę z daszkiem i zwykłą, bo wiatr się mega zmienia. I jeśli masz w komplecie, to weź folie przeciwdeszczową na wózek, nas trzy razy złapało oberwanie chmury i uratował nas taki koc termiczny z Pepco bo super zasłaniał cały wózek 😂 życzę Wam udanego pobytu 💙 my właśnie jesteśmy w drodze powrotnej 🙂Clover, dmg111, kic83, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Kic też często pije piwo 0%, dziś wysłałam męża po zapasy bo w intermarche weekendową promocja na Somersby 0% przy zakupie 3szt po 2.19 , więc wrócił z pełną siata 🤣🤣 a ja uwielbiam gruszkę i truskawkę 😋
dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Kicku, ale z Ciebie gorąca mamuśka! Twoje ciało wygląda rewelacyjnie 🤩🔥
Lalia, tak, jedziemy nad morzeDziękuję Ci bardzo za wskazówki, jesteś kochana 😘 Wydawało mi się, że spakowałam wszystkie potrzebne ciuszki na różne warianty pogodowe, ale nie pomyślałam o zwykłej czapce, a przecież nad morzem często jest wietrznie! 😬 Folia przeciwdeszczowa zawsze jeździ z nami w wózku, mam nadzieję, że się nie przyda, ale faktycznie warto mieć. Mam nadzieję, że wyjazd Wam się udał, wracajcie szczęśliwie do domu 😊
Spakowaliśmy już chyba wszystko i stwierdziliśmy z mężem, że nie wzięliśmy chyba tylko zlewozmywaka 😂😂 Czasem się trochę podśmiechuję z naszego Opla Vectry, że wygląda jak karawan, ale na takie wyjazdy on jest idealny, zamieściliśmy wszystko w bagażniku, a jest tego sporo. Nienawidzę się pakować, więc czuję ogromną ulgę, że to już za nami 😅dmg111, Lalia, kic83, Inaa89, Ladyo, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Kic wyglądasz obłędnie!!! Cieszę się, że zdążyłam na foto 😁 Co Ty robisz na ten brzuch? Gratuluję samozaparcia, na prawdę szacun! Bo ja bym chciała spalić tylko ten zwis na brzuchu a resztę zostawić ale chyba tak się nie da 🤣
dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ☀️
My już w domu 🙏 urlop udał się nam bardzo 👍 mimo, że pogoda nie była idealna, to na tyle dobra, że mieliśmy możliwość się opalać, pływać w morzu i dużo spacerować 👌 spędziliśmy fantastyczny czas razem i naprawdę odpoczęliśmy 😍 ja w dniu wyjazdu ważyłam 56,1kg, a po powrocie na wadze zobaczyłam ten sam wynik, uff 🤣 ale na urlopie jadłam jak świnka i zupełnie się nie ograniczałam, myślę że robotę zrobiły codzienne spacery na plażę, bo patrząc na mapę to robiliśmy po ok. 8,5km dziennie 💪 naszym małym bohaterem wyjazdu został Oluś 💙 nie możemy się nadziwić, jak fantastycznie zniósł podróż, a jechaliśmy nocą najpierw 8,5h (dwa postoje), a później 7h (jeden postój), wróciliśmy o 3:00 do domu, nakarmilam go i dospał z nami bez pobudki do 8:20 😁 na urlopie gdyby nie to, że go karmiłam i spał z nami w łóżku, to kompletnie nie odczuliśmy, że było z nami dziecko 😅 robił dużo drzemek, pięknie się bawił na plaży, w restauracji jadł z nami (rosół 😂) i grzecznie czekał w wózku, naprawdę chłopiec na medal 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2021, 09:09
Inaa89, dmg111, Ounai, Iryska, Suszarka, Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
-
Lalia super ze wakacje udane! 🥰 aż miło się to czyta 😘
Odnoszę wrażenie że Tymek z Olkiem nadają na tych samych falach 😉 jak czytam co piszesz to tak jakbym czytała o moim Tymku bo jego zachowanie było na wczasach identyczne 🙃Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
nick nieaktualny