Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas młoda wstaje na kolanka i podciąga się i tak chwieje na nogach. Czy to już czas na najniższy poziom w łóżeczku? Jak gra muzyka to Maja leżąc na brzuszku tak buja się w rytm do swoich ulubionych kawałków tak mnie to rozczula 🤣 I jak ogląda obrazki w książeczkach, każda stronę paluszkiem przewraca i patrzy się i kolejna strona. Jak stara oglądająca gazetę 😂😂😂😂😂
Edyciak, nie pomogę. U mnie libido się zmieniło ostatnio a karmie 5 x dziennie. Nagle po prostu jakoś tam się rozluźniłam, zrobilo się mega mokro, nie wiem może owu wraca, może hormony właśnie szaleją. Ale po zakończeniu kp powinno wszystko wrócić na właściwe tory
My Wit D dajemy 2 krople po 400.edyciak. lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Ej, w sumie może i ja mogłabym bez dziecka, dopytam męża jak wróci, to byłby taki wypad tylko nas! Szaleństwo 😂 i kawę ciepłą udałoby się wypić
Kic ,a Ty jak bez Maksa to pewnie byś wolała po południu?
Wik89 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Annia, tak, karmię piersią nadal. Nie mam okresu. Ale z kp nie zrezygnuję sama z siebie, chyba że mały sam się odstawi. Bardzo to polubiłam. 😉
A jeszcze inna kwestia... Dwa tygodnie temu byłam na USG piersi - profilaktycznie u babki, która robi USG karmiącym mamom. Wg niej wszystko jest ok. Jedynie węzły chłonne obustronnie miałam lekko powiększone, ale kazała się tym nie martwić. Tylko że ja wtedy nie czułam się chora... I tak mnie to zastanawia. Czy zluzować czy pójść gdzieś indziej jeszcze? -
edyciak. wrote:A do rzeczy..
Chodzi o moje libido, a raczej jego brak. Na palcach jednej ręki można policzyć nasze zbliżenia od dnia porodu, a na dwóch rękach od początku ciąży... 😓
Jak to mój mąż mówi, Olek zabrał mu żonę. I coś w tym jest. Nie umiem już odnaleźć się w roli żony. Nawet gdy dochodziło do zbliżeń, to obserwowałam przez kamerkę, czy mały się nie budzi. Teraz mamy czas wieczorami, bo Olek chodzi wcześnie spać. Ale mój mąż może mi, za przeproszeniem, wackiem przed oczami kręcić, a mnie to nie rusza. Ja oglądam swój serial i idę do dziecka, bo szkoda mi go, żeby sam spał.
Wiem, że chcę coś zmienić, tylko nie wiem, co i jak. Owszem, można zacząć łykać jakieś suplementy, ale czy to o to chodzi...
Proszę nie cytować
Annia, jestem obsrana po pachy 😂
Dodatkowo u nas jest tak, że wszyscy mamy boksy, moj szef też. Ale już menagerowie mają akwaria. No i podobno skończyły się biurka i jedyne wolne jest w akwarium szefa mojego męża, czyli gościa jakieś 3 stopnie nade mną. Nie to, że go nie lubię, ale ja to mu mogę kawę robić co najwyżej 😂 mam nadzieję, że mój szef żartował jednak z tym że zamierza mnie tam posadzić 😂BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
edyciak. wrote:Annia, tak, karmię piersią nadal. Nie mam okresu. Ale z kp nie zrezygnuję sama z siebie, chyba że mały sam się odstawi. Bardzo to polubiłam. 😉
A jeszcze inna kwestia... Dwa tygodnie temu byłam na USG piersi - profilaktycznie u babki, która robi USG karmiącym mamom. Wg niej wszystko jest ok. Jedynie węzły chłonne obustronnie miałam lekko powiększone, ale kazała się tym nie martwić. Tylko że ja wtedy nie czułam się chora... I tak mnie to zastanawia. Czy zluzować czy pójść gdzieś indziej jeszcze?edyciak. lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
emdar wrote:Wik, ja to bez dziecka na 10000%😊 Ale to wtedy tak do 14:00-14:15 mam czas, bo muszę go odebrać ze żłobka. A tak właśnie jak ostatnio pisałyście ze koło 12:00?Mogę podjechać gdzieś bądź
Kic ,a Ty jak bez Maksa to pewnie byś wolała po południu?
Dla mnie 12:00 na dwie godziny będzie spokoWidziałaś propozycje miejscówki?
Wik89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Enigvaa wrote:Edyciak to niestety kwestia kp. Mam podobnie, nie pamietam kiedy ostatnio uprawialiśmy seks…
Ja pamiętamJak się o Maksa staraliśmy 😂😂😂
Annia, edyciak., Enigvaa, Lalia, Zulugula, emdar, Nowastaraczka, calanthe, Gagatka, kar_oliv lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Tajka
Esputicon lub espumisan, na każde dziecko co innego działa. Trzeba przedawkować.
Mleko modyfikowane mieszać zataczając butelką okrężne ruchy a nie trzepiąc żeby piana sie nie robila
Butelka z systemem antykolkowym
Ciepłe oklady na brzuszek
Masaże brzuszka
Podciaganie nozek do brzuszka
Dużo kłaść na brzuchu
Nosić lekko pionowo (łatwiej się wybączyć dziecku)
Kateter rektalny windii
Suszenie brzuszka suszarkaTajka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ja już po ginie. Ten defekt co miałam w bliźnie po CC się zagoił i jest kompletnie nieistotną kropeczką obecnie. Jak najdzie nas ochota można się starać.
Lalia, Zulugula, Ounai, Suszarka, kic83, emdar, Ladyo, Nowastaraczka, calanthe, Clover, kar_oliv, Inaa89 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Ja już po ginie. Ten defekt co miałam w bliźnie po CC się zagoił i jest kompletnie nieistotną kropeczką obecnie. Jak najdzie nas ochota można się starać.
Nawiedza Cie juz czasem wrozka mamnezja?🔸28 lat