Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik89 wrote:Emdar, kicku, spacer w TEN piatek? Im in! Ale z dziecmi czy bez? 😅 bo w sumie piatek to dzien ojca u nas 🤪 ale moge zmienic grafik
O ktorej ten spacer?
Ej, w sumie może i ja mogłabym bez dziecka, dopytam męża jak wróci, to byłby taki wypad tylko nas! Szaleństwo 😂 i kawę ciepłą udałoby się wypićKarolinaMaria, emdar, Gagatka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:KarolinaMaria, ty kiedyś byłaś u takich urofizjo na Śląsku, że pisałaś że robili USG i w ogóle takie cuda na kiju, podasz namiary na nich?
Pewnie, Urosilesia ul. Wolności 182, Zabrze. Byłam u dr Burzyńskiego.
Edit jeśli się tam umówisz to wpadaj na kawę, mieszkam blisko
Edit2 udp ok, mam jedną żyłę do obserwacji, bo jest poszerzona. Też chodzę po lekarzach przed powrotem do pracy
Edit3 gratulacje dla Mikiego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2021, 15:25
🦄 2021 r. -
Anniu
Gratulacje dla Mikiego! No coś Ty, nieważne czy zrobił kroczki na 10 czy nawet na 15 m-cy 😘
Myślę, że możesz spokojnie wyjść przy takim lekkim stanie podgorączkowym na spacer z Mikim.
Trzymam kciuki za znalezienie wymarzonego mieszkania.Gagatka lubi tę wiadomość
[/url]
Ewa88 wrote:Dziewczyny a do którego roku życia się podaje Wit d3?
Wydaje mi się że całe życie powinno się podawać jesli jest potrzeba. Żeby była na w miarę dobrym poziomie. Moim zdaniem należy te raz na pół roku zrobić poziom, żeby nie było za mało, ale teraz żeby nie przedobrzyć z jej ilością.Enigvaa, Ewa88 , Suszarka lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Pojawiam się tylko na moment, bo Internet pożera mi za dużo czasu, niestety...
I zawsze jak wpadam, to zerkam na pierwszą stronę, czy Lalia jest już w ciąży. 🤦 Sorry... 😁 Jakieś takie przeczucie chyba mam .
Co u nas . .. pewnie to co u was. Brak czasu dla siebie i bałagan w domu. 🤣 Olek otrzymuje 3 posiłki stałe + 3 karmienia w dzień i dwa w nocy.. trochę mi przykro, że tak mało już się piersią karmimy, ale siłą rzeczy zaraz będzie miał roczek i powinien się najadać innymi posiłkami. Ma dwa zęby tylko, ale chyba znowu zaczynamy ząbkowanie. Dziś zasnął na drzemkę dopiero o 14. Ado niedawna jeszcze miał 3 drzemki, więc też już coś się zmienia. Wymaga dużo uwagi, nie lubi bawić się sam. Najlepszą zabawką jest kabel od ładowarki. Chodzi przy meblach, raczkuje, siada, kuca. Potrafi wskazywać ręką na coś. Czasami jak na niego patrzę, to wydaje mi się, że jest małym przedszkolakiem. 😁 Bo już tak dużo czai i taki już podrośnięty jest.
Annia, Ounai - jak zorganizowalyscie opiekę nad dziećmi? Bo chyba już do pracy wróciłyście.. -
Ewa88 wrote:Dziewczyny a do którego roku życia się podaje Wit d3?
Tak serio to cały czas, chyba że robisz badania i wyjdzie ze poziom jest ok. Ale mieszkamy w takim klimacie, że organizm nie jest w stanie zsyntetyzować sobie odpowiedniej ilości.Ewa88 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ja sprzedałam sporo pierdół na olx. Nie kupuję dużo, Matyldzia nosi się na spacerach w 2 dresikach na zmianę. Zaczęła szybko rosnąć, spodenki robią się na długość a'la woda w piwnicy. Przeczekamy rozmiar 74, jeśli już coś zamawiam to tylko na 80 lub 86.
Wystawiłam też gondolę, może się ktoś trafi. Zulu, nie wiem czy wiesz, ale nasz wóz podrożał! Ja mam baliosa na czarnej ramie, czyli tego tańszego od Twojego i mój model 2w1 kosztuje teraz w cenie regularnej więcej o 400 zł 😵 Ja rozumiem, że jak wychodzą nowe modele wózków, to mogą być droższe od poprzedników, ale żeby poczciwy baliosik tak poszybował w górę! W ogóle to mimo niedociągnięć jestem zadowolona ze spacerówki, dobrze się nią jeździ.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2021, 15:27
Zulugula lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Ja też biorę wit d3 nawet wczoraj moja gin mi zaleciła ze jak się staram to mam ją brać i oczywiście kwas foliowy
Gagatka lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
A do rzeczy..
Chodzi o moje libido, a raczej jego brak. Na palcach jednej ręki można policzyć nasze zbliżenia od dnia porodu, a na dwóch rękach od początku ciąży... 😓
Jak to mój mąż mówi, Olek zabrał mu żonę. I coś w tym jest. Nie umiem już odnaleźć się w roli żony. Nawet gdy dochodziło do zbliżeń, to obserwowałam przez kamerkę, czy mały się nie budzi. Teraz mamy czas wieczorami, bo Olek chodzi wcześnie spać. Ale mój mąż może mi, za przeproszeniem, wackiem przed oczami kręcić, a mnie to nie rusza. Ja oglądam swój serial i idę do dziecka, bo szkoda mi go, żeby sam spał.
Wiem, że chcę coś zmienić, tylko nie wiem, co i jak. Owszem, można zacząć łykać jakieś suplementy, ale czy to o to chodzi...
Proszę nie cytować -
Emdar, Wik
to co, piątek 12:00, bez dzieci?
Poponuje Ciao a Tutti Due (ostatnio zostali wskazani jako jedna z top50 pizza w Europie). 🍕🥂emdar, Gagatka lubią tę wiadomość
[/url]
kic83 wrote:Ej, w sumie może i ja mogłabym bez dziecka, dopytam męża jak wróci, to byłby taki wypad tylko nas! Szaleństwo 😂 i kawę ciepłą udałoby się wypić
Umawiacie się już tak długo, że ciepła kawa się Wam należy!Annia, kic83, emdar lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Edyciak, ja mam nianię do opieki nad Mikusiem.
Kicku, dziękuję, chyba będziemy czekać aż nasze wymarzone mieszkanie się po prostu wybuduje... Dziękuję, też wydawało mi się , że przy takiej temp możemy iść bo to po szczepieniu, więc wiem, że nie od infekcji.
KarolinaMaria dziękuję, jakbym była w Zabrzu to się odezwę i chętnie jakaś kawę wypijemy!
kic83, edyciak. lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Edyciak ty jeszcze kp? Masz już okres? Miałam tak samo dopóki karmiłam piersia i nie miałam cyklu. Jak wrócił mi okres i owluacje to libido wróciło, a jak odstawiłam kp to bym powiedziała, że libido jest lepsze niż wcześniej. Prolaktyna Ci zabija popęd według mnie. Plus zmęczenie nie pomaga...
edyciak. lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
KarolinaMaria wrote:Umawiacie się już tak długo, że ciepła kawa się Wam należy!
Już mówiłam że Cię lubię? 😘KarolinaMaria lubi tę wiadomość
[/url]
Edyta ja niestety nie umiem Ci pomóc moje libido szaleje mogłabym pięć razy dziennie dzieci idą spac to sama namawiam męża na seks ale ja mam luz Franek jest już duży śpi w swoim pokoju a Jasio ma łóżeczko przy naszym łóżku nie mam spiny na dzieci jedynie stresuje mnie starszy jakby czasem wszedł bo on już kuma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2021, 15:33
edyciak. lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
edyciak. wrote:Pojawiam się tylko na moment, bo Internet pożera mi za dużo czasu, niestety...
I zawsze jak wpadam, to zerkam na pierwszą stronę, czy Lalia jest już w ciąży. 🤦 Sorry... 😁 Jakieś takie przeczucie chyba mam .
Co u nas . .. pewnie to co u was. Brak czasu dla siebie i bałagan w domu. 🤣 Olek otrzymuje 3 posiłki stałe + 3 karmienia w dzień i dwa w nocy.. trochę mi przykro, że tak mało już się piersią karmimy, ale siłą rzeczy zaraz będzie miał roczek i powinien się najadać innymi posiłkami. Ma dwa zęby tylko, ale chyba znowu zaczynamy ząbkowanie. Dziś zasnął na drzemkę dopiero o 14. Ado niedawna jeszcze miał 3 drzemki, więc też już coś się zmienia. Wymaga dużo uwagi, nie lubi bawić się sam. Najlepszą zabawką jest kabel od ładowarki. Chodzi przy meblach, raczkuje, siada, kuca. Potrafi wskazywać ręką na coś. Czasami jak na niego patrzę, to wydaje mi się, że jest małym przedszkolakiem. 😁 Bo już tak dużo czai i taki już podrośnięty jest.
Annia, Ounai - jak zorganizowalyscie opiekę nad dziećmi? Bo chyba już do pracy wróciłyście..edyciak. lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ja kupiłam jakieś pojedyncze rzeczy dla Mai na olx, a nie sprzedałam nic.
Zastanawiam się nad wyderką fisher price do usypiania, ale nie wiem czy jest sens skoro mam chmurkę? Chyba są podobne dźwięki i melodie ? -
Apropo Wit d3, to pediatra ostatnio powiedziała , żeby dawać Mai zamiast 400j do 800j, jesienią i zimą
Gagatka lubi tę wiadomość