Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też nie wiem, co to jest ten cień wiatru - tzn. wiem tylko tyle, ile tu piszecie i teraz to już w ogóle nie mam zamiaru tam zaglądać 🤭 Ja ogólnie bardzo mało czytam w internecie i nie żałuję. Wystarczy mi to, w jakie poczucie winy i kompleksy wpędził mnie blog Hafiji. W ogóle to przeraża mnie, że teraz internet jest pełen jakichś (często samozwańczych) specjalistów w danej dziedzinie i oni próbują przekonać innych, że znają jakieś prawdy objawione i że jeśli u kogoś ich metody nie działają, to oznacza, że coś robi źle, bo przecież to musi działać. I później nam się wydaje, że jesteśmy złymi matkami, bo nam nie idzie to czy tamto.
Tajka, AgataAgatka, Suszarka, Enigvaa, Lulu83, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Jutro na tydzień jedziemy z Majeczką do babci na wakacje 😊😊 A tatuś jedzie w góry (zazdroooo)
Lalia, emdar, Nowastaraczka, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
Clover wrote:Ja też nie wiem, co to jest ten cień wiatru - tzn. wiem tylko tyle, ile tu piszecie i teraz to już w ogóle nie mam zamiaru tam zaglądać 🤭 Ja ogólnie bardzo mało czytam w internecie i nie żałuję. Wystarczy mi to, w jakie poczucie winy i kompleksy wpędził mnie blog Hafiji. W ogóle to przeraża mnie, że teraz internet jest pełen jakichś (często samozwańczych) specjalistów w danej dziedzinie i oni próbują przekonać innych, że znają jakieś prawdy objawione i że jeśli u kogoś ich metody nie działają, to oznacza, że coś robi źle, bo przecież to musi działać. I później nam się wydaje, że jesteśmy złymi matkami, bo nam nie idzie to czy tamto.
W punkt. Hafije już usunęłam. Czas na cienwiatru. Jak nie wchodziłyście tam, to niech tak zostanie 😊 -
Tajka, jeszcze parę miesięcy temu bardzo nie lubiłam czytać/słuchać tej rady 'odpuść', aż w końcu sama do tego doszłam i to naprawdę działa 😂 odkąd odpuszczam jest o wiele lepiej. Też zaraz zamawiam tę książkę
Tajka, Lalia, AgataAgatka, emdar, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ulaa, AgataAgatka, KarolinaMaria, Maminka89, Lalia, Zulugula, emdar, Clover, Suszarka, Meggi110818, Enigvaa, Lulu83, Nowastaraczka, Ladyo, Ewa88 , Wik89, asias86, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Tajka, właśnie "najgorsze" że to właśnie TE zachowania naszych dzieci są normalne, a wszędzie jesteśmy bombardowani takimi bzdurami, że sami nie wiemy co myśleć 🤦 prawda jest taka, że macierzyństwo jest dużo trudniejsze niż się je kreuje, ale jak bardzo jest trudniejsze, tak równie bardzo jest piękne 😍
Karolina, ekstra fura 😎 ja lubię żółty! Lubię Olka ubierać w żółte rzeczy ☀️ niech się Mati wygodnie wozi 💪KarolinaMaria, Tajka, AgataAgatka, Clover, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ounai, hahhahaa nieee, w tym śnie siedzialysmy razem w kolejce do lekarza 😅
Lalia, moim zdaniem możliwe że odreagowuje. Ja się niedawno bardzo ostro pokłóciłam z mężem przy Idze, i co prawda nie płakała, ale miała ponad 3h przerwy w nocnym śnie. Wyrzuty sumienia jakie wtedy miałam do tej pory mnie przerastają...
Karolina, super wózek, niech się dobrze używa ✊
Tajka, Majka jest suuuuper! Nie jest łatwo wrzucić na luz, wiem coś o tym, ale myślę że z czasem się tego nauczysz ❤️
A odnośnie cienwiatru i innych takich wynalazków, ja nie mam insta i między innymi z tego powodu nie mam zamiaru zakładać. Łatwiej mi się żyje bez dodatkowej presji 😁Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Tajka wrote:Dzięki dziewczyny, być może za bardzo odebrałam niektóre słowa. Wiem, że chcecie jak najlepiej i mi dobrze radzicie. Dobrze posłuchać "starszych", doświadczonych mamusiek 😊 być może jeszcze potrzebuję czasu, żeby patrzeć na to wszystko inaczej,odpuścić w wielu kwestiach, może za kilka miesięcy to ja będę dawała tu rady 😁 ja po prostu sobie za dużo wkręcam, za dużo czytam i się schizuje, że u nas nie jest "normalnie" i że Maja cierpi przez to, że ja nie potrafię czegoś zrobić, aby było jej lepiej. Mój mąż też mówi "odpuść".
Książka zamówiona 😊 -
Suszarka wrote:Ounai, hahhahaa nieee, w tym śnie siedzialysmy razem w kolejce do lekarza 😅
Lalia, moim zdaniem możliwe że odreagowuje. Ja się niedawno bardzo ostro pokłóciłam z mężem przy Idze, i co prawda nie płakała, ale miała ponad 3h przerwy w nocnym śnie. Wyrzuty sumienia jakie wtedy miałam do tej pory mnie przerastają...
Karolina, super wózek, niech się dobrze używa ✊
Tajka, Majka jest suuuuper! Nie jest łatwo wrzucić na luz, wiem coś o tym, ale myślę że z czasem się tego nauczysz ❤️
A odnośnie cienwiatru i innych takich wynalazków, ja nie mam insta i między innymi z tego powodu nie mam zamiaru zakładać. Łatwiej mi się żyje bez dodatkowej presji 😁Suszarka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Tajka Twój mąż ma bardzo często rację. Posluchaj go czasem nawet zamiast naszych rad. On też chce najlepiej dla WASZEJ córki. A zamiast czytać internety idź na spacer
Na spacerku to codziennie jestem, 8-10km codziennie ,bo gwiazeczka tylko wtedy jako tako śpi, teraz też już 2godziny -
Zulugula wrote:Kurczę Ounai faktycznie te wózki w samolotach tak się niszczą? Nawet te oddane pod samolotem?
Kiniusia
Jak było u Was?
Na grudniowkach 2015 jest dziewczyna która lata z dziećmi 10 razy w roku i nigdy jej nie uszkodzili wózka.Zulugula lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Ounai, tak wiem, on często mi powtarza, jak coś mu opowiadam co wy czy np psycholog mi mówi, to on "no widzisz, ja Ci to od samego początku wszystko ciągle mówię ale mnie nie słuchasz, tylko jak ktoś inny powie, to wtedy święta prawda..." coś w tym jest chyba.
Na spacerku to codziennie jestem, 8-10km codziennie ,bo gwiazeczka tylko wtedy jako tako śpi, teraz też już 2godzinyNowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Aaa Zulu. Do uszkodzeń dochodzi jak wysiadasz, bo oni najczęściej nie oddając wtedy wózka tylko wyrzucaja go z resztą bagazy na taśmę, ale to zależy od lotniska. W Turcji wózka czekały na nas w rękawie a u nas w tych durnych Katowicach im się nie chce i wywalają na taśmę. W Grecji na Kos też nam oddawali na płycie.
-
Hej 😘
Przychodzę z pytaniem, czy któraś z Was sprzedaje może ubranka dla chłopca od rozmiaru 50 do 68? Interesuje mnie jakaś paczka ubrań 😀Starania od 09.2019
02.2023 CP (ciąża jajowodowa, prawy jajowód zachowany)
Drugie podejście do stymulacji IVF
24.03 - punkcja 14 komórek 🍀
29.03 - transfer 2 blastek 4AA🍀🍀
06.04 8 dpt beta 112,60 mIU/ml 🍀
🍀
10 dpt beta 227,80 mIU/ml 🍀🍀
11 dpt beta 353🍀🍀
13 dpt beta 659,6 mlU/ml 🍀🍀
14 dpt beta 1220 mlU/ml 🍀🍀
Jest pęcherzyk w macicy ❤️
15 dpt pęcherzyk ma 3,5 mm ❤️
17 dpt pęcherzyk ma 5,7 mm❤️