Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaa89 wrote:A od którego tyg mogą zacząć się mdlosci ewentualnie? Bo ja w poprzednich ciazach akurat nie miałam wg, ale tu czas pokaże..
U mnie się zaczęły też jakoś od 6 tygodnia i trwały jakoś do 15 tygodnia. -
Ounai wrote:Te maseczki w ciąży są tragiczne. Pojechałam oddać mężowi garnitur do czyszczenia bo w sobotę mamy ten ślub i miałam kupić jakaś sukienkę ale koszmar jakiś, bo po kilku sklepach zaczęło mi się robić słabo i musiałam wrócić do domu.
Dla mnie to też dramat te maseczki , ledwo się w tym dycha. Ostarnio też już mi się słabo robiło w sklepie. Chwala Bogu, że chociaż na dworze można bez. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie. Wszystko ok 😉 serduszko bije ❤ i jestem mega szczęśliwa, bo gadaliśmy o porodzie i dr nie widzi przeciwwskazań do porodu sn ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Annia, dmg111, Zulugula, Wik89, Ounai, Edyciak, SzalonaOna, Iryska, Anet.kaa, kar_oliv, Lalia, Inaa89, Ewa88 , kic83, doomi03, Fragaria, patrycja92 lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Kłot, super brzuszek!
Kic, ja sie tez w ogole nie interesowalam tematem poloznej srodowiskowej, wiesz juz moze, jak to jest w Warszawie? Ja nie jestem zapisana nigdzie na nfz i zastanawiam sie, od czego zaczac. Czy szukac poloznej na stronie szpitala, czy w przychodni kolo mnie...II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Sprawdzalas przyrost w kalkulatorze na bellybestfriend?
Nie musi byc dwukrotny przyrost, podroslo, trzymam kciuki✊
Jak wpisałam wynik z czwartku (27.7) i z dzisiaj to wyszło ok, ale jak wpisałam z piątku (52.59) i z dzisiaj(94.10) to już wychodzi ze poniżej normy jest. Z tym ze w piątek robiłam w innym labo. Napisałam do lekarza , odpisał że ze spokojem i zobaczymy na wizycie (17.06)..
Dzisiaj 16dpo za niska ta beta
-
nick nieaktualnyKłot, ale sexy mama z ciebie 😊
Julik, z tym TSH bym skontaktowała się wcześniej. Jeśli nie robiłaś, to dorób sobie ft3 i ft4. Bierzesz jakiś hormon?
Dziewczyny, ja od dwóch tygodni nie noszę już maseczki. U nas koronawirus był styczeń/luty, więc jakieś 75% społeczeństwa to już przechorowalo. -
nick nieaktualnykkasia wrote:Ja po wizycie. Wszystko ok 😉 serduszko bije ❤ i jestem mega szczęśliwa, bo gadaliśmy o porodzie i dr nie widzi przeciwwskazań do porodu sn ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2020, 17:16
kkasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMowe wrote:Jak wpisałam wynik z czwartku (27.7) i z dzisiaj to wyszło ok, ale jak wpisałam z piątku (52.59) i z dzisiaj(94.10) to już wychodzi ze poniżej normy jest. Z tym ze w piątek robiłam w innym labo. Napisałam do lekarza , odpisał że ze spokojem i zobaczymy na wizycie (17.06)..
Dzisiaj 16dpo za niska ta beta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Kłot, ale sexy mama z ciebie 😊
Julik, z tym TSH bym skontaktowała się wcześniej. Jeśli nie robiłaś, to dorób sobie ft3 i ft4. Bierzesz jakiś hormon?
Dziewczyny, ja od dwóch tygodni nie noszę już maseczki. U nas koronawirus był styczeń/luty, więc jakieś 75% społeczeństwa to już przechorowalo.
Z tym przechorowaniem to raczej społeczeństwo sobie wmawia, że już na pewno przeszło bezobjawowo. Tak łatwiej dla psychiki. Mój brat był chory w lutym/marcu i też tak gadał, że u niego połowa załogi miała objawy i na pewno to była korona i ma to za sobą. Teraz przebadali wszystkich (kopalnia) i okazało się, że przeciwciała mieli nieliczni... Zobacz na wyniki przedszkolanek z Łodzi, tam pozytywne testy serologiczne wyszły u 14%. Natomiast uważam, że maseczka powinna być indywidualną decyzją każdego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2020, 17:23
Annia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm