Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Motylek jutro nas czeka intensywny dzień cała 7 wsumie . Więc pewnie cały dzień będą same dobre wiadomosci. 🍀🍀🙏🙏🤞🤞
Oczywiście mam nadzieję że z dzidziusiem wszystko będzie dobrze 🙏🙏🙏 No i przy okazji pokaże co tam ma pomiędzy nóżkami. 🙏💙💜😋
Ja już taka podekscytowana, że chyba też nie będę dziś spała 😅😅SzalonaOna lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Edyciak wrote:Mam intensywniejsze plamienie.. dobrze, że już jutro wizyta. A myślałam, że już się kończyło..
W nocy śnił mi się dzidziuś.. może to coś złego oznacza?
Ja też na początku skromnie różowe plamilam potem po tym jak miałam cytologie i krwawilam to.juz czerwone plamienia miałam i nawet swieza krew tam była takie nitki. Naszczescie dobrze się to skończyło a źle wyglądało 🙏🙏 Dobrze ,że masz wizytę uspokoji Cię to 🍀🤞 Sen Nic złego nie oznacza i nie myśl tak bo bd miała gorsze sny, niestety tak działa nasza podświadomość wiem ,bo ja miałam mega koszmary przez ten stres z plamieniem.
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Lalia wrote:Sylwii nie ma od 2 czerwca ☹️ chyba zestresowala się tamtą wiadomością.. Mam nadzieję, że po prostu wciągnęła się w przeprowadzkę i dlatego jej nie ma 😘
Kochana, jak potrzebujesz odpocząć od forum, to napisz tylko którejś z nas że u Ciebie w porządku 😘😘😘Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
SzalonaOna wrote:Ja już po kosmetyczce, od razu lepiej się człowiek czuje
niedługo jedziemy z P na trening, to dzieciaki znów pobiegają na wsi sobie
P. S. Dziś cukier na czczo 95szlag by to...
Ja dzisiaj 91....ale w nocy jadłam banana to może być przez to?12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Anetka
prawda? 6 miesiąc ? To jakieś żarty!
Casteam
widać że rośnie brzuszek, taki ciazowy jest właśnie,na pewno nie od przejedzenia.
Ewa
Kciuki za prenetalne, będzie dobrze, obstawiasz dziewczynkę czy chłopca?
Laila
jak się dziś czujesz?
Edyciak
Może trzeba więcej proga brać?
Sylwia
gdzie się podziewasz Kochana moja z 13.01???
Wik
dowiem się i Ci napisze jak z tą położną,ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2020, 19:17
Sylwucha, Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Mowe wrote:Ja miałam w poprzedniej ciąży mdłości i wymioty od 6 tyg do 3 dni przed porodem.... do tego stopnia ze raz nawet skurczu przełyku dostałam , okrutny bol!
Tak żeby się nie cieszyć za bardzo to przed chwilą sobie rzygnelam 😂 coś od soboty wieczór znów się gorzej czuje 🙄 -
nick nieaktualnyStokrotka, u mnie te plamienia trwają około miesiąca z małymi przerwami.
Kic, mój gin mówi, że to nic nie da, że dawka, która biorę jest wystarczająca. Ale na wieczór chyba wezmę podwójną dawkę, bo rano przed wizytą nie będę brała, żeby tam czyściej wyglądać. -
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Dziewczyny boję się 😒 w sobote przy becie 700 progesteron 16, gdzie w środę byl 25.. czy to oznacza coś złego?
-
Dziewczyny, przepraszam Was! 😘
Załapałam jakiegoś doła, naczytalam się różnych artykułów na temat śmierci bliźniaka i coś mi odpaliło w łeb. W międzyczasie przyszedł wózek, to się jeszcze bardziej nakręciłam i mąż powiedział mi żebym spróbowała mniej czytać i nie nastawiać się negatywnie. Wczoraj miałam jeszcze mega spięcia brzucha, ale dziś się dowiedziałam, że to pracuje macica, przygotowując się do porodu.
Przyznam, że czekałam na dobre słowo od doktorka, żeby nabrać wiatru w żagle 😍 Doczekałam się. Podobno ciąża wzorcowa. Nie ma się do czego przyczepić ☀️ Dziewczyny ułożone są główkowo. Jeśli to się nie zmieni jest szansa na poród SN. Ale coraz mocniej czuję jak gwiazdy dają o sobie znać 😉 Będę miała obite zebra.
Miło mi, że o mnie pamiętacie 😊
Te z Was, które znają moja historię od początku starań na pewno mnie zrozumieją 😊 Cały czas uważam, że przy naszych wynikach ta ciąża, to cud ❤ Pewnie dlatego tak się o nią boję.
Buziaki dla Was 😘Edyciak, Annia, boo123, SzalonaOna, Stokrotka027, Iryska, Ewa88 , kic83, doomi03, kkasia, kiniusia270, KarolinaMaria, Zulugula, Ounai, Lalia, Wik89, Fragaria, dmg111, luthienn, kar_oliv, Lulu83, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
Sylwia tak się cieszę, że wszystko u Waszej trójki dobrze! 😘😘😘
I rozumiem Cię doskonale! 😘
Edit: czyli N na te spięcia też nic nie kazał Ci brać i że to w sumie norma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2020, 19:31
Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnySylwucha wrote:Dziewczyny, przepraszam Was! 😘
Załapałam jakiegoś doła, naczytalam się różnych artykułów na temat śmierci bliźniaka i coś mi odpaliło w łeb. W międzyczasie przyszedł wózek, to się jeszcze bardziej nakręciłam i mąż powiedział mi żebym spróbowała mniej czytać i nie nastawiać się negatywnie. Wczoraj miałam jeszcze mega spięcia brzucha, ale dziś się dowiedziałam, że to pracuje macica, przygotowując się do porodu.
Przyznam, że czekałam na dobre słowo od doktorka, żeby nabrać wiatru w żagle 😍 Doczekałam się. Podobno ciąża wzorcowa. Nie ma się do czego przyczepić ☀️ Dziewczyny ułożone są główkowo. Jeśli to się nie zmieni jest szansa na poród SN. Ale coraz mocniej czuję jak gwiazdy dają o sobie znać 😉 Będę miała obite zebra.
Miło mi, że o mnie pamiętacie 😊
Te z Was, które znają moja historię od początku starań na pewno mnie zrozumieją 😊 Cały czas uważam, że przy naszych wynikach ta ciąża, to cud ❤ Pewnie dlatego tak się o nią boję.
Buziaki dla Was 😘
Kiedy teraz wizytujesz?
Dziewczynki mają chyba jeszcze trochę miejsca, doktorek coś mówił, że mogą się obrócić jeszcze?Sylwucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Sylwia tak się cieszę, że wszystko u Waszej trójki dobrze! 😘😘😘
I rozumiem Cię doskonale! 😘
Edit: czyli N na te spięcia też nic nie kazał Ci brać i że to w sumie norma?
Co do N., to nawet złapał mnie za dłoń i zaprezentował te uciski. Mówił, że to norma i jak zdarzają się kilka razy dziennie, to nie ma się czego bać . Powiedział, że może być też tak, że brzuch będzie jak kamień.