Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwielbiam czytać mojej Córce bajki na dobranoc, na koniec dodaje dwie kołysanki "w górze tyle gwiazd, w dole tyle miast" i "na Wojtusia"
- dostaje wtedy tyle kopniaków od Synka ,że aż serce mi się raduje 💙
Ounai, Mowe, Lalia, Anet.kaa, Stokrotka027, Natisz, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyGagatka wrote:Drogie, powiedzcie mi prosze, czy bylyscie zmeczone na poczatku? Ja od tych 2 dni od dwoch kresek tylko bym spała - dzis dwie drzemki i ogolnie czuje się zmeczona.
Normalnie bym pomyslala ze mi tarczyca nawala, w pn bede badac tsh.
I jeszcze wyskoczylo mi uczulenie na calej twarzy
Jak byłam z synkiem w ciąży to jedyne co mnie dręczyło do mdłości i wymioty od 6tygodnia. Żadnego zmęczenia, senności czy bolących piersi , tylko wiszenie nad toaletą...
A teraz to jeszcze nie wiem bo chyba za wcześnie na objawy, ale pogoda jest taka do d.... ze spać się che😐Gagatka lubi tę wiadomość
-
Natisz wrote:Szalona i dobrze, ja trochę się dziś przeraziłam 😅 wkrecam sobie zaraz, bo wcześnie widać 😅😅
Natisz Ty jesteś szczuplutka, a u szczupłych osób szybciej widać po prostu 😊
Ja już też nie ukryje. Mam prawie 1,5 kg na plusie i brzuchol rośnie.Natisz lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualnykic83 wrote:Uwielbiam czytać mojej Córce bajki na dobranoc, na koniec dodaje dwie kołysanki "w górze tyle gwiazd, w dole tyle miast" i "na Wojtusia"
- dostaje wtedy tyle kopniaków od Synka ,że aż serce mi się raduje 💙i "idzie niebo"
kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gagatka ja cały pierwszy trymestr przespalam, to normalne
Natisz faktycznie juz widac brzuszek!
Anetka zazdro morza, my jestesmy na dzialce i dzis byla patelnia, zjaralam sobie ręce oczywiście , juz mnie parzy powoli 🤦♀️
W ogóle kupilam te mineralne kremy z filtrem ale to dramat, jak się w sobotę wysmarowalam to cala biała bylam, w ogóle sie to nie wchłania 😀
Dzisiaj pierwszy raz się czuję się jak hipcio.. 🦛
Brzuszek coraz bardziej widoczny a jak cos zjem jeszcze to balon🎈cycki coraz większe 🎈🎈
Ale to taki pozytywny hipcio i tez paraduje 🥰Lalia, Gagatka, Inaa89, Natisz, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zdjęcie z wczoraj 🤣🤣🤣
A tak było w sierpniu jak zaczynaliśmy się starać 🙈 mam nadzieję, że po ciąży będzie chociaż tak 😂
Gdzie jest moja talia 🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2020, 22:09
SzalonaOna, kic83, Ounai, Mowe, Gagatka, Inaa89, Koteczka82, Natisz, Zulugula, Edyciak, kar_oliv, doomi03, Ewa88 , dmg111, Annia, Evelle28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laila
jest ogień jak na Ciebie patrzę 🔥🚒Lalia, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
SzalonaOna wrote:Pokażcie brzuszki, dawno nic nie wrzucalyscie
Nie pokaże bo jestem wielorybem 🐋🐳Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Laila piękny brzusio!
Nosz kiedy ten mój zacznie rosnąć !
Kicku, uwielbiałam gdy mama mi śpiewała "Na Wojtusia", muszę przypomnieć sobie tekst i zacząć się już uczyć tych wszystkich kołysanekAle to musi być fajne uczucie, śpiewasz jednemu A drugie kopie
rozpływammmm się.
Zulu mi też podobają się takie czarno białe sesje w czarnej sukience, sexi. Nie jakieś tam firanki na sobie tylko sexi czarna sukienka. Widziałam taką na zalandoo, może kupię na jesieńLalia, kic83 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Laila
jest ogień jak na Ciebie patrzę 🔥🚒
Kicuś, jak patrzę na stare zdjęcia, to myślę że BYŁ ogień, a ja głupia WTEDY tego nie widziałam i chodziłam zakompleksiona 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natisz wrote:No, ale już piękny 14 tydzień 😍💪
Tak,mi brzuch odrazu wyszedł, to druga ciąża już i wiem ,że zdaza się tak ,moja koleżanka miała to samo. Dla mnie najważniejsze żeby dziecko urodziło się całe i zdrowe i ciąże donosic prawidlowo a to że brzuch jak przed porodem już mam to co mi tam 🤣
Pocieszać się trzeba ,oby tylko potem znikł 🙏🙈🙉
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
kic83 wrote:Nie pokaże bo jestem wielorybem 🐋🐳
Czuje się jak jakaś osobliwość. Każdy tylko czeka jak będzie wielka matka bliźniaków 😑
Wkurwiłam się... W niedzielę czeka mnie jeszcze starcie z teściową 🤨 -
nick nieaktualnySylwucha wrote:To jesteśmy we dwie. Ale ja serio rosnę z dnia na dzień. Cipki juz nie widzę. Wczoraj byli u nas znajomi no i oczywiście komentarze jak to jestem wielka.
Czuje się jak jakaś osobliwość. Każdy tylko czeka jak będzie wielka matka bliźniaków 😑
Wkurwiłam się... W niedzielę czeka mnie jeszcze starcie z teściową 🤨
Ludzie nie przestaną mnie zaskakiwać