Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMowe, a gdzie masz tę torbiel?
Kurde, mój lekarz tym mnie trochę wkurza... Że USG trwa maks minutę. I nie sprawdza mi przydatków. A mam na jajniku dwie torbiele.
A i jeszcze pytanie mam, czy określenie położenia łożyska i długość szyjki to na USG widać ? Czy jak się to bada? -
nick nieaktualnyNatisz wrote:A dziś uspokajałam nadzieję😃 a po wizycie na której lekarz mówi mi, że wszystko jest dobrze ja się nakręcam 😃🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Bo tydzień temu lekarz nie widział nóg, ale nie ciągnął tematu. Może chodziło mu o to, że się słabo ustawił. Bo potem powiedział, że wszystko wygląda bardzo dobrze. -
Edyciak wrote:Mnie dziś naszły niepokojące myśli, że moje dziecię może mieć wadę stóp....
Bo tydzień temu lekarz nie widział nóg, ale nie ciągnął tematu. Może chodziło mu o to, że się słabo ustawił. Bo potem powiedział, że wszystko wygląda bardzo dobrze."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Edyciak wrote:Mowe, a gdzie masz tę torbiel?
Kurde, mój lekarz tym mnie trochę wkurza... Że USG trwa maks minutę. I nie sprawdza mi przydatków. A mam na jajniku dwie torbiele.
A i jeszcze pytanie mam, czy określenie położenia łożyska i długość szyjki to na USG widać ? Czy jak się to bada?Edyciak, kic83 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Natisz wrote:Piękny ile daliscie??
Mowe, wspaniała wiadomość 😍❤️🥳
Ja to znowu mam schizę. Moje dziecko będzie nerwowe, lekarz mi pokazal kość nosową na usg widziałam ja, a teraz patrzę na zdj i nie widzę od stającego nosa i już się stresuję. Jejku, czemu ja się tak nakręcamNatisz, SzalonaOna, Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Natisz przywołuję Cię do porządku! Nie panikuj, wszystko jest dobrze kobieto!
widziałaś na usg znaczy ze nosek jest taki jak powinien, jakby coś bylo nie tak to lekarz by Ci powiedział.
Na zdjęciu zeby złapać calego dzidziusia niestety nie zawsze każdy detal będzie wyraźny, tak jak przy zbliżeniach konkretnych części ciałapoza tym ja widziałam że na tych zdjęciach twoj maluch trochę obrócony boczkiem i się schowało
Luuuuuuz 😘 -
doomi03 wrote:Natisz przywołuję Cię do porządku! Nie panikuj, wszystko jest dobrze kobieto!
widziałaś na usg znaczy ze nosek jest taki jak powinien, jakby coś bylo nie tak to lekarz by Ci powiedział.
Na zdjęciu zeby złapać calego dzidziusia niestety nie zawsze każdy detal będzie wyraźny, tak jak przy zbliżeniach konkretnych części ciałapoza tym ja widziałam że na tych zdjęciach twoj maluch trochę obrócony boczkiem i się schowało
Luuuuuuz 😘doomi03 lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Mowe, a gdzie masz tę torbiel?
A i jeszcze pytanie mam, czy określenie położenia łożyska i długość szyjki to na USG widać ? Czy jak się to bada?
Nawet głupia nie zapytałam... tak się wystraszyłam ze myślałam tylko o tym malutkim pecherzyku... jedna duża torbiel po lewej i jedna malutka po prawej, ale nie wiem gdzie. Za 2 tyg dopytam. -
Annia wrote:Super Kic że badasz piersi! 💪Ja też w 10 tyg ciąży byłam na usg piersi bo akurat rok minął od ostatniego badania. Dziewczyny która nie robiła dawno usg piersi migiem na badanie! 😘
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Nie biorę jednak. Kupiłam rano Birds, trafiłam na mega promocje. A w sumie to mąż kupił bo j czekałam na prenatalne. I całe szczęście bo wziął ostatnią. Tak, że młoda tak się będzie wozić (w piątek jedziemy po stelaż Rose Gold - mąż powiedział że dla swojej królewny może się poświęcić i złotym wózkiem jeździć
)
Ounai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Mowe, a gdzie masz tę torbiel?
A i jeszcze pytanie mam, czy określenie położenia łożyska i długość szyjki to na USG widać ? Czy jak się to bada? -
Edyciak, mi dzisiaj lekarz powiedział o łożysku i szyjce 👍
Dmg mój maxi king czeka na jutro bo dzisiaj bałam się mdłości na wizycie 🤣
W ogóle chyba stres ze mnie schodzi, bo wymiotowalam i mam mega mdłości 🤦♀️dmg111 lubi tę wiadomość
-
Czytam i czytam... i czytam ale nie dam rady nadrobić wszystkiego 😂
Witam nowe gorące mamuśki 🔥
Kciuki za wszystkie, które kciuków potrzebują 🤞
Wspaniale zdjęcia usg😍
My 14.02 splodzilismy dziecię 😁 to były gorące Walentynki 😎🔥❤
A ja muszę przyznać że jakoś od tygodnia dopiero czuję ze wyszłam z fatum 1 trymestru 😂 serio... od tygodnia wrocila mi taka energia i siły i tak jakby zapomnialam o tym jak strasznie się czułam 👍🏻 i zaczelam codziennie ćwiczyć 💪❤ także czuję się rewelacyjnie ❤ z mniej miłych rzeczy o wylazł mi hemoroid ten co w 1 ciąży 🤦🏻♀️ az się zdziwiłam bo zaparc nie mam... A tu bach. No ale nic, uroki ciąży 😅 wolę to milion x bardziej niż rzyganie😂dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Edyciak wrote:Lekarz zleca USG piersi? Czy robisz na własną rękę? Bo ja nigdy nie miałam jeszcze USG piersi. Kiedyś mój gin palpacyjnie badał na każdej wizycie, ale już ze dwa lata tego nie robił...
Tak, lekarz powiedział że muszę zrobić USG piersi w ciąży bo to bardzo ważne żeby skontrolować, tymbardziej że od roku nie robiłamLalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwucha wrote:Yyyyyyy..., nigdy nie robiłam...
Koniecznie zrób w ciąży!Sylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ja raz w roku robię usg piersi , usg tarczycy , cytologie. Badajcie się!
Powiem więcej, że czasem jak robie badanie nawet o miesiąc później niż raz na rok to juz jestem w stresie🙈 Dobrze sobie wypracowac taki nawyk profilaktyki.
Usg piersi robilam na 3dni przed wysikaniem 2kresek, bo tak mnie bolały, ze mnie zaniepokoilo, a to okazalo się potem, że ciąża 😀 ale i tak jeszcze idę w lipcuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 22:44
kic83, Lalia lubią tę wiadomość
💙
💗