Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, ogarnęłam kolyske! Jutro odbieram 🤦♀️ nie myślicie, że za wcześnie???
Troszkę wcześnie
Ale zawsze może gdzieś stać, jeśli macie miejsce.
Super, wygląda jak łóżeczko dostawne, to taki "Ala" kosz Mojżesza ? Na ile Ci posłuży? Na 3 m-ce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2020, 10:36
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Dla mnie ważne było żeby był srednio-twardy.
Zbyt miękkie mogą powodować u maluchów problem ze snem.
I żeby nie był z gryki ze względu na te robaki, o których była mowa z tydzień temu.kic83 lubi tę wiadomość
-
Mowe bardzo mi przykro 😔😔 trzymam kciuki abyś sama szybko się oczywiscila i doszła do siebie ✊😘starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
U mnie tez dużo rzeczy przybywa 😉 Dziś wjechały łóżeczka 😉
Ounai, SzalonaOna, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Dzięki za info 😘 Czyli jednak nie zasnęłaś 😉 Długo musisz jeszcze siedzieć?
Jeszcze nie 😀
Mam naładowany telefon i na wszelki wypadek wzięłam power bank.Sylwucha lubi tę wiadomość
[/url]
Mowe, przykro mi... Wierzyłam do końca. Bądź silna Kochana. Przyjdzie dzień, że będzie bardzo dobrze 😘
-
KarolinaMaria wrote:Dzięki, czyli raczej wezmę L, żeby mieć w czym spać w ostatnich miesiącach
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Sylwia
jakie łóżeczka? Składacie je już?
Będą dziewczyny, jedna po jednej stronie łóżka małżeńskiego, a druga po drugiej? Czy jak to planujecie?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kar_oliv wrote:Dziś ma dostać informację co dalej, miało się zebrać jakieś kolegium lekarskie, bo okazało się, że po tym zabiegu ten izotop nie przecieka do innych organów co jest ok, ale też te guzy nie reagują w ogóle na niego. I dowiemy się czy zwiększa dawkę, czy w ogóle powiedzą, że nic z tego. Mama ma tak wredne te guzy, że nic na nie nie działa. Przeszla 2 rodzaje chemii najlepszej i nic. Wątroba powiększona o 16 cm. Mama mówi, że chcialaby tylko jeszcze trochę pożyć, ma dopiero 64 lata.
Współczuję Wam, wiem co czujecie
Daj znać co lekarze powiedzą
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Heh ja już sama się gubię w tej teorii bo w sumie jakby tak patrzeć na te usg to nie wiadomo nic.... Bardziej kieruję się intuicja co do samej siebie bo to jak z losem na loterii można sobie gdybać a i tak nie w 100%sie sprawdza...
🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Ważne by nasze słoneczka były całe i zdrowe ❤️😘
Motylku piękna kołyska
❤️❤️❤️😍
Ja miałam przy młodszym taka drewniana i używałam tylko w dzień do 4miesiaca gdzie już próbował się podnosić, u mnie standardem będzie jednak łóżeczko i wózek a i tak zapewne skończy maleństwo że mną w łóżku jak chłopcy... 🤷♀️🙈
Powoli będę młodego przyzwyczajać do spania samemu bo już się nie wysypiam... Rano wstaje połamana i bardziej zmęczona niż normalnie... 😢 A młody nawet jak śpi na swoim łóżku to się w nocy budzi i przełazi do mnie 😔
Maja piętrowe łóżko ale oczywiście ostatnio jak przeniosłam się do salonu tak całą mafia za mną... Włącznie z największym dzieckiem 🙈🤣
Na pierwsze miesiące i tak wygonie całą trójkę do sypialni a ja z maluszkiem będę użytkować salon bo mój do roboty a chłopcy przedszkole więc nie będziemy ich budzić...
Zobaczymy jak to będzie w praktyce ale taki mam plan 🤷♀️🙈SzalonaOna lubi tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Annia wrote:Kic i Sylwia! Wasze zdrowie! Popijam gazowaną wodą z cytryną bo Picciolo słodzone. Chociaż tak myślę, że Sylwia to już pewnie kilka dni temu miała 100 dniówkę, bo chyba bliźniaki do 40 tyg nie trzymają?
Mowe - bardzo mi przykro, trzymałam też kciuki do ostatniej chwili.
Co do koszul ja mam 3 z Doctor Nap, a mam niecałe 160 cm i sięgają mi do połowy uda/przed kolano, jakościowo o wiele lepsza niż ta co mam z Italian Fashion, która jest OGROMNA. U mnie w szpitalu poród jest monitorowany ktg raczej cały więc zastanawiam się czy ja w ogóle w koszuli będę siedzieć?
Kar_oliv - a jest jeszcze szansa, że te leki zadziałają z opóźnieniem?Trzymam kciuki za Twoją mamę.
KarolinaMaria ja noszę L, wzięłam z dr nap L i moim zdaniem jest za duża, brałabym teraz M.
Motylek, jak już ogarnęłaś, to bierzja dopiero dzisiaj odbieram łóżeczko dostawkę haha
KarolinaMaria, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Magddullina2 wrote:Heh ja już sama się gubię w tej teorii bo w sumie jakby tak patrzeć na te usg to nie wiadomo nic.... Bardziej kieruję się intuicja co do samej siebie bo to jak z losem na loterii można sobie gdybać a i tak nie w 100%sie sprawdza...
🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Ważne by nasze słoneczka były całe i zdrowe ❤️😘
Motylku piękna kołyska
❤️❤️❤️😍
Ja miałam przy młodszym taka drewniana i używałam tylko w dzień do 4miesiaca gdzie już próbował się podnosić, u mnie standardem będzie jednak łóżeczko i wózek a i tak zapewne skończy maleństwo że mną w łóżku jak chłopcy... 🤷♀️🙈
Powoli będę młodego przyzwyczajać do spania samemu bo już się nie wysypiam... Rano wstaje połamana i bardziej zmęczona niż normalnie... 😢 A młody nawet jak śpi na swoim łóżku to się w nocy budzi i przełazi do mnie 😔
Maja piętrowe łóżko ale oczywiście ostatnio jak przeniosłam się do salonu tak całą mafia za mną... Włącznie z największym dzieckiem 🙈🤣
Na pierwsze miesiące i tak wygonie całą trójkę do sypialni a ja z maluszkiem będę użytkować salon bo mój do roboty a chłopcy przedszkole więc nie będziemy ich budzić...
Zobaczymy jak to będzie w praktyce ale taki mam plan 🤷♀️🙈
Oj współczuję Ci, ja nigdy nie spalam z Córką, dlatego właśnie że nie wysypialam się poprostu z nią. Zawsze się przebudzałam jak ona bok zmieniała, czy jak mnie obejmowała, czy głaskała po włosach 🤷 Mam bardzo lekki sen.
Mimo, że kocham ją nad życie to nie cierpię z nią spać.Magddullina2, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Ounai wrote:Na pewno nie jest cały monitorowany bo musiałabyś cały czas leżeć. W trakcie porodu najpierw podłączają Cię na pół godziny i jeśli bierzesz znieczulenie to lezysz pod ktg dopóki znieczulenie działa. A jak przestanie to Cię odepna, bo uwierz mi, ryczalabys gdyby kazali Ci w tych bólach leżeć.
KarolinaMaria ja noszę L, wzięłam z dr nap L i moim zdaniem jest za duża, brałabym teraz M.
Motylek, jak już ogarnęłaś, to bierzja dopiero dzisiaj odbieram łóżeczko dostawkę haha
Ounai to chyba zależy jaki model Doctor Nap w tym układzie, ja mam takie modele:
https://allegro.pl/oferta/doctor-nap-koszula-do-karmienia-9301-ciazowa-l-40-9201798712
https://allegro.pl/oferta/bawelniana-koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-m-9107615779
Może inne wypadają większe?
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnykic83 wrote:SzalonaOna wrote:Dziewczyny, ogarnęłam kolyske! Jutro odbieram 🤦♀️ nie myślicie, że za wcześnie???
Troszkę wcześnie
Ale zawsze może gdzieś stać, jeśli macie miejsce.
Super, wygląda jak łóżeczko dostawne, to taki "Ala" kosz Mojżesza ? Na ile Ci posłuży? Na 3 m-ce?
Schowamy ja jeszcze po prostu do piwnicy czy coś.
Tak, jest podobne do kosza, ale na kółkach, więc spokojnie mogę przestawić do innego pokoju. Właśnie chcemy tak do 3 mcy, później mała pójdzie do łóżeczka do pokoju obokkic83 lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Ounai ja zrozumiałam tą położna, że z ich ktg mogę chodzić i odpinają na życzenie np pod prysznic? Ale może ją źle zrozumiałam. 🤷♀️
Ounai to chyba zależy jaki model Doctor Nap w tym układzie, ja mam takie modele:
https://allegro.pl/oferta/doctor-nap-koszula-do-karmienia-9301-ciazowa-l-40-9201798712
https://allegro.pl/oferta/bawelniana-koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-m-9107615779
Może inne wypadają większe?
Annia ja zamawialam ostatnia tę , rozmiar S i byla jak namiot dla 5 osób 😀 szkoda, bo poza tym byla super, material tez
https://allegro.pl/oferta/koszula-ciazowa-doctor-nap-nocna-do-szpitala-9339594018?utm_medium=app_share&utm_source=facebook💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Sylwia
jakie łóżeczka? Składacie je już?
Będą dziewczyny, jedna po jednej stronie łóżka małżeńskiego, a druga po drugiej? Czy jak to planujecie?
https://arus.pl/lozeczko-z-szuflada-tapczanik-pati-sonona-zyrafka.html
Na razie są w kartonach, mąż musi się psychicznie nastawić do składania 😉 On nie cierpi takich robótek.
Łóżeczka będą naprzeciw nas żebyśmy mieli wygodne dojście z obu stron.
Na dostawkę nie ma szans, bo dwójki dzieci nie upcham, a nawet jak upcham, to na 2 miesiące może. Także szkoda kasy.
Gdyby było bardzo ciężko, to mam kołysko - bujaczki. Wtedy po kolysce z kazdej strony i pilnujemy 😉kic83, Inaa89 lubią tę wiadomość