Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetko - nie chcę cię straszyć, ale ja też najpierw miałam mulenie, takie nudności, a później się zaczęły fale wymiotów i sprinty do łazienki. Przeszło dopiero koło 16 tygodnia...
Lalia - powiem Ci, że ja kiedyś też bardzo się bałam tego co ciąża zrobi z moim ciałem, przerażało mnie to... A teraz jakoś mi to obojętne, wiadomo, nie obżeram się żeby się nie roztyć (i tak zresztą nie mogę bo cukrzyca), smaruję się i staram się coś ćwiczyć, ale i tak wielkiego wpływu na to nie mam czy cycki zrobią się takie czy siakie, czy rozstępy pójdą czy nie bo to głównie genetycznie... Twój mąż mądrze prawi! 👍
A ja jestem zła na mojego chłopa bo jemu KAŻDE imię jakie zaproponuję się nie podoba, a sam ze swoimi propozycjami nie wychodzi. A ja bym chciała już mieć wybrane. 🙄 A naprawdę proponuje szerokie spektrum imion...Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia wrote:Motylku, może Ci się woda zatrzymuje??
Długo bralas ten FAT Burn zanim go odstawiłaś??
Dziewczyny, trzymam kciuki żeby dzisiaj nie było żadnych rzygow, ewentualnie jeden malutki 😉
Ja dziewczyny wczoraj się pobeczałam 😂i jak mąż zapytał dlaczego, to mu powiedziałam że boję się jak ja będę wyglądać, w ciąży, po ciąży, rozstępy, cellulit, wisząca skóra i że będę się wstydzić pokazaćv🤦♀️ a on mi na to, czy ja serio się przejmuje takimi głupotami, że wiadomo że po porodzie nie będę w formie życia, i przecież on mnie będzie kochał i tak bo dla niego jestem najpiękniejsza, i mam przestać się martwić tylko zacząć cieszyć no przecież tak długo czekałam na tego dzidziusia 😍 mój mąż jest najlepszy 💚
Dzisiaj wysłałam mojej endo wyniki, mam brać większą dawkę Letroxu, 75 zamiast 50, i za dwa tygodnie powtórzyć badania 👍 a w poniedziałek mam telekonsultacje 🙂
Fajnego masz tego męża, to prawdaLalia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, współczuję tych wymiotów i braku apetytu
ja mam tylko mdłości i zgagę, i to mdłości już się zmniejszyły, a przyjemne to nie jest. Wczoraj wieczorem przed snem miałam dość mocny ból w dole brzucha, taki trochę skurczowy, ok pół godziny to chyba trwało, potem zasnęłam, ale w nocy jeszcze się raz przebudziłam i bolało, rano już nie. Mam nadzieję, że to normalne na tym etapie..II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
co do wygladu w ciąży czy po ciąży to ja się za bardzo nie przejmuję, bo noszę w sobie maly cud i to jest najwazniejsze ale już jestem podjarana na wizję ćwiczeń po połogu 😀 życie pewnie zweryfikuje... ale poki co jestem nastawiona na tytułową gorącą mamuśke 😂
Lalia lubi tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Wik89 wrote:Dziewczyny, współczuję tych wymiotów i braku apetytu
ja mam tylko mdłości i zgagę, i to mdłości już się zmniejszyły, a przyjemne to nie jest. Wczoraj wieczorem przed snem miałam dość mocny ból w dole brzucha, taki trochę skurczowy, ok pół godziny to chyba trwało, potem zasnęłam, ale w nocy jeszcze się raz przebudziłam i bolało, rano już nie. Mam nadzieję, że to normalne na tym etapie..
mnie codziennie w nocy boli brzuch 😕 raz mniej raz troche mocniej, bulga też dużo ale to może przez zaparcia💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Motylku a ile ty masz wzrostu? Na zdjęciach wyglądałaś na "standardową" dziewczynę, więc może masz dużo mięśni? Ja jakbym miała 85 kg to przy moich skąpych 160 cm to bym wyglądała jak kulka, a ty jesteś zgrabna!
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Motylku, może Ci się woda zatrzymuje??
Długo bralas ten FAT Burn zanim go odstawiłaś??
Dziewczyny, trzymam kciuki żeby dzisiaj nie było żadnych rzygow, ewentualnie jeden malutki 😉
Ja dziewczyny wczoraj się pobeczałam 😂i jak mąż zapytał dlaczego, to mu powiedziałam że boję się jak ja będę wyglądać, w ciąży, po ciąży, rozstępy, cellulit, wisząca skóra i że będę się wstydzić pokazaćv🤦♀️ a on mi na to, czy ja serio się przejmuje takimi głupotami, że wiadomo że po porodzie nie będę w formie życia, i przecież on mnie będzie kochał i tak bo dla niego jestem najpiękniejsza, i mam przestać się martwić tylko zacząć cieszyć no przecież tak długo czekałam na tego dzidziusia 😍 mój mąż jest najlepszy 💚
Dzisiaj wysłałam mojej endo wyniki, mam brać większą dawkę Letroxu, 75 zamiast 50, i za dwa tygodnie powtórzyć badania 👍 a w poniedziałek mam telekonsultacje 🙂 -
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Moze woda w organizmie się zbiera. Do tego cyce rosną :p to na pewno przez cycki
Ja zaczynał z wagą 71 kg, potem spadlo do 68, później nadrobilam znów do 70, i ostatni miesiąc ponownie 68 (a wcześniej nawet dieta nie moglam porządnie spaść poniżej siedemdziesiątki, tylko szkoda ze teraz to tylko przez wymioty ).
Będę się musiała na dniach znów zważyć, sprawdzić czy tydzień u rodziców daje rezultaty i coś podskoczylo. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Ja najprawdopodobniej będę musiała się z wami pożegnać. Jutro się dowiem co i jak ale nie wróżę nic dobrego. Od wczoraj mam brązowe plamienia. Dzisiaj się nasiliły i pojawiły dodatkowo małe skrzepy więc nie pozostawiam sobie złudzeń... -
poupeé wrote:Hej dziewczyny,
Ja najprawdopodobniej będę musiała się z wami pożegnać. Jutro się dowiem co i jak ale nie wróżę nic dobrego. Od wczoraj mam brązowe plamienia. Dzisiaj się nasiliły i pojawiły dodatkowo małe skrzepy więc nie pozostawiam sobie złudzeń...
może to tylko jakis krwiaczek się ewakuuje, trzymam kciuki żeby było dobrze ✊💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Anetko - nie chcę cię straszyć, ale ja też najpierw miałam mulenie, takie nudności, a później się zaczęły fale wymiotów i sprinty do łazienki. Przeszło dopiero koło 16 tygodnia...
Lalia - powiem Ci, że ja kiedyś też bardzo się bałam tego co ciąża zrobi z moim ciałem, przerażało mnie to... A teraz jakoś mi to obojętne, wiadomo, nie obżeram się żeby się nie roztyć (i tak zresztą nie mogę bo cukrzyca), smaruję się i staram się coś ćwiczyć, ale i tak wielkiego wpływu na to nie mam czy cycki zrobią się takie czy siakie, czy rozstępy pójdą czy nie bo to głównie genetycznie... Twój mąż mądrze prawi! 👍
A ja jestem zła na mojego chłopa bo jemu KAŻDE imię jakie zaproponuję się nie podoba, a sam ze swoimi propozycjami nie wychodzi. A ja bym chciała już mieć wybrane. 🙄 A naprawdę proponuje szerokie spektrum imion...
Mi się bardzo podoba Oliwier, Artur, Konrad, JakubLalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny!
Lalia
mąż na medal!
Współczuję Wam tych mdłości, złego samopoczucia, rzygów, ciągnięcia brzucha
Motylku
masz cukrzycę, musisz z lekarzem się skonsultować.
Co do wagi to weź przestań, wyglądasz bardzo dobrze, możliwe że woda Ci się zatrzymuje. Teraz to na pewno zły moment na odchudzanie.
Koteczko
nie martw się , na pewno wszystko jest dobrze z dzidziusiem i urósł.
Poupee
na przykładzie innych jeśli to nie żywa krew to na spokojnie. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Zulu
życzę Ci szybkiego powrotu do formy po ciąży, u mnie całość córka załatwiła, wyssała że mnie wszystko
Annia
U nas to samo z imionami, mojemu się tylko jedno podoba, inne wyśmiewa 🙈
Jakie masz typy?Lalia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwucha wrote:A jakie proponowałaś? 😉
Mi się bardzo podoba Oliwier, Artur, Konrad, Jakub
Oliwier mój typLalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnykic83 wrote:Dzień dobry dziewczyny!
Lalia
mąż na medal!
Współczuję Wam tych mdłości, złego samopoczucia, rzygów, ciągnięcia brzucha
Motylku
masz cukrzycę, musisz z lekarzem się skonsultować.
Co do wagi to weź przestań, wyglądasz bardzo dobrze, możliwe że woda Ci się zatrzymuje. Teraz to na pewno zły moment na odchudzanie.
Koteczko
nie martw się , na pewno wszystko jest dobrze z dzidziusiem i urósł.
Poupee
na przykładzie innych jeśli to nie żywa krew to na spokojnie. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Zulu
życzę Ci szybkiego powrotu do formy po ciąży, u mnie całość córka załatwiła, wyssała że mnie wszystko
Annia
U nas to samo z imionami, mojemu się tylko jedno podoba, inne wyśmiewa 🙈
Jakie masz typy?
Powinnam zgłosić się do diabetologa?