GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:robiłam wczoraj po 18 dziś rano były wyniki ale przez tel mi nie chciała powiedzieć a nie mam z kim jechać i czekam na mężnego aby wrócił z pracy i pojedzie ze mną
ooo to trzymam kciuki ja po moje wyniki mojego męża przegoniłam bo miał 2 kroki od roboty bo sama bym mogła iść dopiero po 17 a do tej pory by mnie już ciekawość zjadła hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja będę testować dopiero 7 stycznia. Niestety na grudzień raczej się już nie załapie.
Ja znowu dzisiaj mam podwyższoną temperaturę i straszną senność.Rano bardzo bolał mnie brzuch i przed chwilą zaczął ponownie Ciągle chce mi się spać, nie pomijając faktu ze wstałam o 11, a teraz znowu mam ochotę się położyć. Wczoraj i dzisiaj chodzę co kilka minut do wc. Strasznie mnie boli brzuch (jajniki mnie kują), mam wzdęcia, boli mnie głowa i swędzą sutki aż chcę się podrapać.brak apetytu, a jak jest to jem duże porcje. Kawy nie mogłam dopić, bo mi nie smakuje chociaż ją uwielbiam. Mleko z lodówki śmierdziało jak cholera. Czuję , że coś jest nie tak i chyba jakieś choróbsko mnie bierze. Najgorsze że wszystko mnie drażni i chętnie uderzyła bym męża za jego bałagan w pokoju i śmierdzące porozrzucane skarpetyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 15:30
Helen lubi tę wiadomość
-
hej laseczki!
tak dla rozluźnienia i żartu, zobaczyłam to i śmiałam się pomyślałam że wszystkim tutaj uśmiech się przyda:
oczywiście wiadomo że to nie takie proste, ale to jest żart, hihi hahaha mam nadzieję że też tak to widzicie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 15:42
Evaa, Blondik, mała.mi, Landryneczka, Helen lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku