GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaaaaaaaaaa a ja nie wytrzymałam z testem i aaaaaaaaaaa pierwszy raz mam cień cienia nawet mąż go widzi
a tak spadając na ziemie... termin ważności testu jest do końca stycznia myślicie że to może mieć wpływ na wynik:>?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 07:44
Natka88, Marutka, werni, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beata.k wrote:Dzis zrobilam test cien cienia maz widzial tez ale wg moich obliczen 28 owulacja byla wiec juz powinno wyjsc normalnie gdybym byla piersi pobolewaja okres mialbys 12 takze znowu nicibeata.k wrote:Teraz jak spojrzalam to nic na tym tescie nie ma wiec czekam na okres zycze wam powodzenia
Beato kropka Ka - jesteś mistrzynią w irytowaniu mnie.
Ludzie za moje porady płacą 100zł/h, ale Ty masz dzisiaj gratis. Otóż, uwaga... moja rada:
Nie rób testów, nie idź na betę. Nie spodziewaj się ciąży. W sumie brak miesiączki może mieć różne powody... Poczekaj, poczekaj tak ok. 9 miesięcy. Gdyby w między czasie pojawił się brzuch, połóż to na karb świątecznego przejedzenia i tego, że się spasłaś zyczajnie. Później będzie Wielkanoc, no to wiadomo: również jedzenie. A jak pod koniec sierpnia/na początku września, poczułabyś ból i skurcze, koniecznie jedź do szpitala: masz atak kolki nerkowej. Innym objawem będzie nagłe uczucie zmoczenia między nogami. To zwieracze puściły - przecież masz atak kolki nerkowej!Maczek lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:O matkoscórkom, Matleena dzięki za Twój głos rozsądku, bo myslałam, że mnie PMS poniósł...
heh pani beata.k chyba wszystkich irytuje się zdziwi jak za kilka miesięcy wypadnie dziecko "ojej a skąd się ono tutaj wzięło?" -
Asia, skoro termin ważności jest do końca stycznia, to jeszcze ma póltora miesiąca. Wątpię, aby miało to aż taki wpływ na jego przydatność.
Masz taki ładny wykres. Zaznacz zieloną kropkę, uciesz nasze oczy. Idź na betę i chwal się jutro kiełkującą fasolką
Trzymam kciuki.
Aska87 wrote:aaaaaaaaaaaaa a ja nie wytrzymałam z testem i aaaaaaaaaaa pierwszy raz mam cień cienia nawet mąż go widzi
a tak spadając na ziemie... termin ważności testu jest do końca stycznia myślicie że to może mieć wpływ na wynik:>? -
lauda. wrote:Asia, skoro termin ważności jest do końca stycznia, to jeszcze ma póltora miesiąca. Wątpię, aby miało to aż taki wpływ na jego przydatność.
Masz taki ładny wykres. Zaznacz zieloną kropkę, uciesz nasze oczy. Idź na betę i chwal się jutro kiełkującą fasolką
Trzymam kciuki.
no mam taki plan jutro rano sikać na inny test jak będzie kreska to na bete ide ... w ogóle w szoku jestem że coś się pojawiło bo wg ovu to dopiero 10 dpo (według mnie owulka mogła być 1-2 dni wcześniej)
w ogóle pierwszy raz w zyciu mam taki ładny wykre no i moja pierwsza owulacja w tym roku chyba
Maczek, Marutka lubią tę wiadomość
-
Zastanawiam się czy nie przełożyć testowania na 23 grudnia ? Wedlug OF owulacja byla tylko pozniej niz zawsze, ale czy na pewno...dobra przepiszcie moje testowannie na 23 grudnia juz sobie sama odpowiedzialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 12:39
-
nick nieaktualnyHej kochane jak tam u Was ja wczoraj umyłam okna i zrobiłam uszka. 13 stycznia idziemy z mężem do poradni napro. zobaczymy co nam powie ginekolog.
Niestety w grudniu juz nie testuję tylko 2 stycznia, o nie a 2 mam kolędę haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 13:21
-
Dzieki dziewczyny za te odpowiedzi na moje informacje...otoz gdyby kazda dookola spotykala sie z tesktem jestes w ciazy, nie staracie sie jeszcze i dookola wszyscy znajomi i rodzina dowiadywala sie jedna po drugiej a ty w ciazy nie jestes to nie wiem czy bylybyscie pelne entuzjazmu radosci i wszystko byscie pisaly pozytywnie??! To nie jest tak ze nie ma rzeczy ktore mnie ciesza bo jest ich masa ale pragnienie zostac mama przewaza nad wszystkim to jest silniejsze ode mnie i co miesiac chodzilam na krew az mi juz tam wstyd jest chodzic wybaczcie ze Moje wiadomoaci ktore was irytowaly wiecej nie napisze trzymam za was kciuki i juz nie denerwujcie sieBeata.k
-
tomania2806 wrote:Hej kochane jak tam u Was ja wczoraj umyłam okna i zrobiłam uszka. 13 stycznia idziemy z mężem do poradni napro. zobaczymy co nam powie ginekolog.
Niestety w grudniu juz nie testuję tylko 2 stycznia, o nie a 2 mam kolędę haha
Oj, no to rano zasikasz test, a najwyżej po południu ksiądz się będzie zastanawiał, co żeście pili przed kolędą, że się Wam tak gęby śmieją
Wpisać Cię na testing w Styczniowych Groszkach?tomania2806 lubi tę wiadomość