GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh, też siedzę towarzysko, bo ja w grudniu już stracona Owulacja następna w święta - już to widzę, jak będziemy się serduszkować śpiąc u rodziny w przechodnim pokoju
Co do alko - popijamy z mężem grzańca właśnie
A co do dinozaurów... Zrobiłam dzisiaj czekoladki w foremce z kształtami dinozaurów. Stegozaur też jest. Fatim, wcinam zatem stegozaurokształtną czekoladkę na Twoją cześć
Chociaż mi nie wolno, bo tyż PCOS
Zwei kresken - nie umrzesz od metforminy i alko Jakby tak bylo, to bym juz byla martwa Tylko lekarka mi kiedys polecala, ze jakbym miala wiecej sobie chlusnac, to pominac dawke metforminki Bo tak to jak sobie chlapniesz do metforminy, to masz slabsza lepetyne
Tak mi kiedys koleżanka na imprezie do piwa po cichu wódki dolewała, a ja na metce... Potem się położyłam i świat wiroooooooował doookoła Wydawało mi się, że spadam w wielką dziurę wgłąb łóżkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 23:45
zwei_kresken, Fatim lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Najgorzej będzie, jak pozachodzimy w roznych terminach... jak się potem będziemy odnajdywać po wątkach?
Może załóżmy wątek "Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu" ? Żeby powaznym oczekującym na testowanie nie brudzić?
Myślisz, że jestesmy aż tak złe i niedobre ;p? -
Matleena wrote:A też mogę do czarownic? Na swoją obronę mam Harrego Pottera w pelerynie na wykresie. I nie będę wrzucać zdjęć testów z 1 kreską.
Ufff, to bardzo dobrze. Bo u nas tylko testy z 3 paskami. Od Adidasa.
Bogactwo Koleżanko!
O, Monsz wrócił z "wigilii" firmowej. Coś podejrzanie trzeźwy...
lauda. lubi tę wiadomość
-
Matleena wrote:Ooooooo, ja biedna doktorantka, na adidasa mnie nie sta,, ale mogę iść na targ po podrobe z 4 paskami. Ujdzie?
Patrzcie- doktorantka, a zero ambicji. Po co 4 paski, jak możesz mieć 5??? -
Matleena wrote:Nie chciałabym Wam ujmować zasług, ale Wy podobno macie po 3. A 5-ty dodają tylko w gratisie jak się większą ilość bierze.
Ale my mamy oryginalne.
Z metką!
lauda. lubi tę wiadomość
-
Kasia... powtórzyć?! Od początku?! O nieee... to zuuoooo
Katarzyna87 wrote:Hahaha leżę i kwiczę ;p Co za ekipa! Lecimy razem na fioletową! Nie ma bata! Bez Was się tam nie wybieram!
Zwei glista boska! Zielona jak moja koniczyna! Może avatara zmienie?! hahaha
grenadinę mam w domu (została prawie cała po weselu, nie ma na nią chętnego) wpadaj
Jejku aż mi szkoda, że tydzien mnie nie będzie Kończę własnie pakowanie, jeszcze muszę nogi i pipkę ogolić bo zarosłam i wstyd się będzie na basenie pokazać ;p
btw - mój termometr nawalił, mierzyłam wieczorem - przed wymianą baterii 36,47, po 36,67 ... mam nadzieję, że z nową bateria nie zabije mojego zwierzaczka ?
Kochane wy czekacie na Ridga a jego już NIE MA! 9.12 - ostatni odcinek!
Ale bez nerwacji - "Mówi się o wykupieniu praw do "Mody na sukces" przez inną, komercyjną stację w Polsce, co oznacza, że niedługim czasie serial może powrócić" Może od początku go puszczą ;p -
No ja tez całkiem towwarzysko, bo przecież czekam na Ridga, a to już połowa grudnia... Więc przy dobrych, pomyślnych wiatrach załapię się na styczeń.
Weźcie, bądźcie grzeczne. Zajdźmy razem. Idźmy razem na fioletową.
A tak w ogóle to ja na fioletową przejdę nie od razu i tylko z Wami. Koniec, możemy sobie być w różnych miesiącach nawet i co z tego... Se założymy wątek tylko dla nas.
zwei_kresken wrote:Ta impreza przeniesie się potem na styczeń, ja tu tylko towarzysko jestem