GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:Kto widzi bladziocha? Nie wiem czy się cieszyć czy mnie oczy oszukują. Ale miałąm okres dostać 24 grudnia, ale nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test i patrzcie co wyszło
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8da10b99e39aeda5.html -
Nancy87 wrote:Lady partner już wie? Ja postaram się utrzymać w tajemnicy do 24.12;)
Wie, ale powiedział, że nie cieszmy się, on się będzie cieszył jak ja nie dostanę okresu 24 i wtedy wyjdzie pozytywny -
Evaa wrote:Gratulacje ja mialam testowac 24.ale u mnie dzis okres... Wprawdzie na nic mie liczylam...ale nadzieje umiera ostatnia...nic moze nowy rok bedzie bardziej owocny dla mnie...
Tulę, też miałam wtedy testować, ale coś mnie podkusiło by dzisiaj zatestować -
Paulina27 wrote:Gratuluje GRoszkow !!!!!!!
Ja jestem w 9 tyg ale niestety to puste jajo I musze czekać na łyżeczkowania bo wynika na to ze samo nie chce wyjść. ...
kobietki czy miała któraś z was łyżeczkowania jak długo po trzeba czekać na starania?... pozdrawiam
Bardzo mi przykro Przyjęło się, że po łyżeczkowaniu, trzeba czekać od 3 do nawet 6 mc. Jednak mnie lekarz dał zielone światło w 2 cpp.
Tulę mocno :*
A u mnie dupa, na wyjeździe w 22dc dostałam @.
Jednakże wyjazd był wspaniały, wybawiłam się za wszystkie czasy, poznałam fantastycznych ludzi, stracilam głos od zabawy i poprawiłam mięśnie brzucha od śmiechu!
Nancy - cudnie :* -
Lady Savage wrote:Kto widzi bladziocha? Nie wiem czy się cieszyć czy mnie oczy oszukują. Ale miałąm okres dostać 24 grudnia, ale nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test i patrzcie co wyszło
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8da10b99e39aeda5.html
nie taki bladzioch do konca:)
za pare dni sobie powtórz, powinna być już mocna jak kontrolna -
Ja myślę że to te słoneczko grudniowe tak pomogło, w Poznaniu było go dużo, jednego dnia właśnie tak wyszłam i postałam by połapać witaminkę D bo gdzieś tu na forum czytałam że to pomoga nie wiem czy to pomogło, a może te nogi w górze, po każdym serduszkowaniu ale jestem przeszczęśliwa, byle jutro beta wyszła ładna
Helen lubi tę wiadomość