GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny!
Gratuluje fasolek, bardzo zazdroszczę że tylu dziewczynom się udało. Mnie dziwi ciągle podwyższona temperatura, ból krzyża i ciągła zgaga. Ale podejrzewam, że to wina żołądka. Ovufriend pokazuje mi niby "możliwy dzień płodny" chociaż 2 dni temu niby miałam dzień niepłodny. Nie rozumiem tego.
Jak się nie uda zajść w ciąże, to myślę o klinice w Warszawie i in vitro. Dziewczyny czy polecacie jakąś klinikę w Wawie, która wykona specjalistyczne badania nasienia?
Najlepiej niedaleko ursynowa -
malgo86 wrote:hej dziewczyny!
Gratuluje fasolek, bardzo zazdroszczę że tylu dziewczynom się udało. Mnie dziwi ciągle podwyższona temperatura, ból krzyża i ciągła zgaga. Ale podejrzewam, że to wina żołądka. Ovufriend pokazuje mi niby "możliwy dzień płodny" chociaż 2 dni temu niby miałam dzień niepłodny. Nie rozumiem tego.
Jak się nie uda zajść w ciąże, to myślę o klinice w Warszawie i in vitro. Dziewczyny czy polecacie jakąś klinikę w Wawie, która wykona specjalistyczne badania nasienia?
Najlepiej niedaleko ursynowa
spóbuj mierzyć temperaturę o tej samej porze i najlepiej z rana po przebudzeniu, bo inaczej detektor szaleje. Skoro zamyka ci się już szyjka to raczej owu już była.
Niestety co do kliniki nie pomogę.
-
Nancy87 wrote:Hehe a ja w tym miesiącu kompletnie odpuściłam. Starałam się nie wchodzić na forum, nie kochałam się, bo przecież to dni płodne. Nic nie liczyłam i nic nie mierzyłam:)
U nas też słabo z serduszkowaniem jak spojrzysz na mój wykres, w tym miechu odpuściłam, nie mówiłam ej rafał dziś mam płodne, kiedy mu się chciało to wyszło. i wyszło całkiem idę spać żeby jutro wstać i jak najszybciej na betę iśćHelen, Helen lubią tę wiadomość
-
Gratuluję dziewczyny, też bym chciała dowiedzieć się o ciąży i powiedzieć najbliższym ze świętami w tle, cudowna atmosfera zostaje pomnożona (ale dwuznacznie wyszło...) nieskończenie
Nancy87 lubi tę wiadomość
https://davf.daisypath.com/zsHVp3.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNieśmiało ogłaszam, że po 1,5 roku i mnie się udało
Byłam u gina po receptę na CLO , a gin mówi zrobimy USG i mówi że jest malusi pęcherzyk Szok i niedowierzanie. Bety nie robiłam, termometr chowam. Macica trochę twarda więc leże i odpoczywam, trzymajcie kciukiMarutka, Aska87, Helen, aisza, Bąbelek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny